Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 YILIN BEBEĞİ SEKSİ KOCAYI BOŞUYOR GQ dergisi tarafından "yılın bebeği" seçilen ABD'li oyuncu Scarlett Johonsson, geçen ay Amerikan People dergisi tarafından 'yaşayan en sesi erkek' seçilen iki yıllık eşi Kanadalı aktör Ryan Reynolds'tan boşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Birbirlerinin tadına yeterince baktılar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 OHA ÇOK ÖNEMLİ LAN! /sarcasm mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kendi mesajına cevap mı verdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 scarlette hiç evlenilcek bir insan tipi yok butun gün içip içip sevişiceksin.1 ay sonra sıkılıp ayrılcaksın hani öyle bir izlenim bırakıyor.belki ideal annedir bilemicem gunahını aldıysam sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahaha cin misin arkadaşım. post mu kasıyorsun çaktırmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 niye ayrılıyorsun abi 1 ay sonra. devam et işte sevişmeye. daha iyisini bulduysan bilemem tabi orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Red said: scarlette hiç evlenilcek bir insan tipi yok butun gün içip içip sevişiceksin.1 ay sonra sıkılıp ayrılcaksın hani öyle bir izlenim bırakıyor.belki ideal annedir bilemicem gunahını aldıysam sori ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 klasik erkek gibi düşündüm suan gozumuzde büyüttüğümüz biriyle 2 gün beraber olsak bakış açın degişir yani sıkılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_KOHtvaCKGPQ/TO_w6ruMYoI/AAAAAAAAEZI/IKJ-mLZb-PU/s1600/scarlett-johansson638.jpg bununla evlenmez mi insan ya.. düşündüm de evlenilmez lan katil olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Uçak biletimi ayırtıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu scarlet var ya,çok değişik bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bebeims scarlett benimle olabilmek için ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 saçlarını toplamasın yalnız.toplayınca çok eblek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bosansin farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Valla ben evi olduğunu yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 barınakta yaşıyordu ztn yeni ev aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahaha L basmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ALO O BENİM, TERK EDİN TOPİKİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 noluyor ki boşanınca aranızda sıra mı dönücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Somon said: noluyor ki boşanınca aranızda sıra mı dönücek yapılmıştı bu espri orijinal olun gözümü yiyin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gözünü niye yiyoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bu mu yılın bebeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Saeros said: Somon said: noluyor ki boşanınca aranızda sıra mı dönücek yapılmıştı bu espri orijinal olun gözümü yiyin saygılar espriyi ben yaptım zaten seceba sdf telif hakkı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar