mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lm-Vnx58UYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bütün bilgilerimi, fotoğraflarımı vb. google ile paylaşmak istemiyorum ama ben. Cloud computing çok hastalıklı bir düşünce gibi. İnternet olmayan koşullarda da çalışmak istemem dahası. Chrome notebook parçalamak çok eğlenceli gözüküyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 google ilk başta türkiyeye vergisini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Çok şekil bi alet yalnız dümdüz her tarafı sdfsdf Bi de caps lock'u yok bunun biliyo muydunuz. Sonra yazılım ayarıyla koydulardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dümdüz olması harika gerçekten. cloud olayına bi şekilde geçicez zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 cogumuza hicbir zaman hitap etmeyecektir boyle browser-only bir isletim sistemi. hele ki bunun browser'i bile degistiremedigin bir netbook oldugunu dusunursek iyice soguyor insan bu dusunceden. tabi bir de surucu sorunu olacak, o nasil olur merak konusu. misal turkcell'den vinn aldin, taniyacak mi, nasil olacak kimse bilmiyor. ya da ekstra tuslari olan bir mouse'un var, tuslari ayarlayabilecek misin, isletim sistemi bu modifikasyonlara musade edecek mi? eger bu tarz sorulara cevabi yoksa google'in chrome notebook bir utility device olarak kalir, ipad gibi tabletlerle yarisabilir ancak. onun icin de 200-300 dolar civarinda satilmasi lazim cunku browser'i olan bir tablet alirsan zaten chrome notbeook'un herseyine erisebiliyorsun. sonucta chrome notebook'taki tum uygulamalar html5 uygulamasi ve chrome notebook cikana kadar android de ios de bos de htl5'i destekleyecektir. bu konular nedeniyle ben chrome os'i tam olarak bir yere oturtamadim kafamda. katma degerinin ne oldugunu tam kestiremiyroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Pickles said: google ilk başta türkiyeye vergisini versin ne vergisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Chrome Notebook bence 3g paketlerinin yanında bedava verilecek, başka bi ihtimal olamaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 50$'ın üstünde satılırsa alan olmaz diye tahmin ediyorum. sadece internete giriyor arkadaş, ki ben burada yaptırdığı herşeyi zaten iphoneumla yapabiliyorum neredeyse... kullan-at telefonlar gibi olacak kendisi. ve kanımca patlaması yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 50 degil, 250 dolara bile satilmasi cok dusuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben beğendim eve alınmaz şimdilik ama kafeler toptan alabilir bence tavla ister gibi bu laptoptan isteyebilir bir kişi gerçi starbucks'a gittiğinde tavla istemez de.. işte öyle kahvesinin yanında ister. kesin böyle olacak hatta bence. 2015'te falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Çok mantıklı aslında cafelerde notebook işi. Koy her masaya, internet-surf-gazete takılsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 lan insanlar kafelere iki kahve icip, muhabbetin belini kırmaya da gidiyor. sadece sabah kahvaltısı icin degil yani. gelmesin notebook falan oyle yerlere. isteyen kahvesini take away alıp internet kafeye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2 kişi gidip 2 bilgisayardan tavla oynasın demiyorum zaten :D ama bi sürü insan tek başına da gidiyor o tip yerlere, kimisi telefonuyla, kimisi kendi bilgisayarıyla, kimisi dergi-gazeteyle ilgileniyor. opsiyon olarak bu da sunulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ev kullanımı için değil de ticari maksatlı olarak kullanılaiblir duruyor.. hani ben bilgilerimi hdd dışında paylaşmayı istemem.. intenretin olmadığı ortamda erişemeyeceğimiz ortada ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yazık olum dondurmaya ne ettiniz öyle... içim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yani ne bilim, boyle gameboy varken eski tetris aletlerinden almak gibi geldi bi an, ama alet guzel gozukuyo, duz temiz ekstra bisey yok. anca iste evden biseyleri clouda atiim, gittigim yerde de bundan olsun, yanimda bisey tasimam gerekmesin, gidince ordakinden hallediim, sonra baska bi yere geciim ordan baska aletle devam ediim falan filan. boyle cok subesi olup, o subelerde dolasmasi gereken biri olsa filan, gene de olmadi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bedava dağıtacaklar bunu... GMail gibi google laptop alacak millet bedava, reklam geliri ile kompanse edecekler maliyetini. sıkıyorum bi tarafımdan şaka tabi. Ama beta-tester olmak isterseniz beleş yolluyolar aleti denemen için. Ben kabul edildim bakalım eğer gümrükteki hanzolar "leptap la bu" diye durdurmazlarda gelir bu hafta benimkisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sadece abd'de bulunanlara gonderiliyor tabi ki turkiye'ye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 toggie said: sadece abd'de bulunanlara gonderiliyor tabi ki turkiye'ye degil. Tracking No bile verdiler geliyo yani tartışmayacam bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 acaba yeni bir "BETA TESTER" efsanesi mi geliyor ne? neyse bir kaç güne belli olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 su degil mi bahsettigin sey? http://www.google.com/chromeos/pilot-program.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Xanador said: toggie said: sadece abd'de bulunanlara gonderiliyor tabi ki turkiye'ye degil. Tracking No bile verdiler geliyo yani tartışmayacam bunu... "us only" olayını ben de okudum ya. eğer türkiye adresine yolluyorlarsa baya iyi ama pek inanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 U.S Only diyor ama her ülkeden başvuru kabul ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 başvurdum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar