Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome Notebook


mokoko

Öne çıkan mesajlar

cogumuza hicbir zaman hitap etmeyecektir boyle browser-only bir isletim sistemi. hele ki bunun browser'i bile degistiremedigin bir netbook oldugunu dusunursek iyice soguyor insan bu dusunceden.

tabi bir de surucu sorunu olacak, o nasil olur merak konusu. misal turkcell'den vinn aldin, taniyacak mi, nasil olacak kimse bilmiyor. ya da ekstra tuslari olan bir mouse'un var, tuslari ayarlayabilecek misin, isletim sistemi bu modifikasyonlara musade edecek mi?

eger bu tarz sorulara cevabi yoksa google'in chrome notebook bir utility device olarak kalir, ipad gibi tabletlerle yarisabilir ancak. onun icin de 200-300 dolar civarinda satilmasi lazim cunku browser'i olan bir tablet alirsan zaten chrome notbeook'un herseyine erisebiliyorsun. sonucta chrome notebook'taki tum uygulamalar html5 uygulamasi ve chrome notebook cikana kadar android de ios de bos de htl5'i destekleyecektir.

bu konular nedeniyle ben chrome os'i tam olarak bir yere oturtamadim kafamda. katma degerinin ne oldugunu tam kestiremiyroum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani ne bilim, boyle gameboy varken eski tetris aletlerinden almak gibi geldi bi an, ama alet guzel gozukuyo, duz temiz ekstra bisey yok. anca iste evden biseyleri clouda atiim, gittigim yerde de bundan olsun, yanimda bisey tasimam gerekmesin, gidince ordakinden hallediim, sonra baska bi yere geciim ordan baska aletle devam ediim falan filan. boyle cok subesi olup, o subelerde dolasmasi gereken biri olsa filan, gene de olmadi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bedava dağıtacaklar bunu...

GMail gibi google laptop alacak millet bedava, reklam geliri ile kompanse edecekler maliyetini.

sıkıyorum bi tarafımdan şaka tabi.

Ama beta-tester olmak isterseniz beleş yolluyolar aleti denemen için.

Ben kabul edildim bakalım eğer gümrükteki hanzolar "leptap la bu" diye durdurmazlarda gelir bu hafta benimkisi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...