Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 said: Perşembe günü başlayacak olan “Balyoz” davasına bakan mahkeme heyetinin başkanı değişti. Hakim Zafer Başkurt, Gebze'ye atandı. İSTANBUL - “Balyoz” davasının ilk duruşması 16 Aralık Perşembe günü Silivri Cezaevi'ndeki duruşma salonunda yapılacak. Ancak ilk duruşmaya 2 gün kala davaya bakacak olan mahkemenin başkanı Hakim Zafer Başkurt Kocaeli'nin Gebze ilçesine atandı. Başkurt'un yerine İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinden hakim Ömer Diken başkan olarak atandı. “Balyoz” soruşturmasında 20 şüphelinin “tutuklu kalmasına gerek olmadığı” yönünde görüş bildiren hakim Başkurt, Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın da tahliyesi yönünde oy kullanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 haklı bir davranış olmuş cami patlatma uçak düşürme gibi planları görmezden gelemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ee 100.000 lerce kişi de tayyipi öldürme planı yapıyor onlar nolcak. Her plan yapan tutuklansa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 belgen var mı diye sorarlar.beynin içindeki planı göremeyiz.ama bir kağıda başbakanı tokat atak öldürücem diye bir guvercinle bana göndersen bizide alırlar içeri güvercinide tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sok sok sok http://www.gamenewscenter.net/wp-content/plugins/WPRobot3/images/9a032_shattering-cover-detail.jpg balyozda yeni dalga, azerothu balyozla kirdigi gerekcesi ile thrall ile yanci birkac shaman gozaltina alindi, konuyla ilgili yorumu sorulan orkbasi garros yaptigi basin toplantisinda "herpity derp herp derp HURRRRRRRRRR" diyerek tutuklamayi hukuksuz buldugunu soyleyip protesto etti twilight's zaman gazetesinin iddealari ile ortaya cikan belgelerden sonra gazeteyi old godlarda aldigi para ile cikarttigi iddea edilen dothwing "old godlarla en ufak baglantimi bulurlarsa birakir outlande giderim heaaaaa" diye atar yapti, gazetecilere alev puskurttu stormwind demokrat hukukcular dernegi ise balyoz davasinin ustune gidilmesi konusunda krala tam destek verdiklerini acikladi, kral varian virin ise "azerotu kiranlar cezasiz kalmicak, bakin goruceksinzi bunun altindan neler neler cikicak, stormwinde ileri demokrasiyi getirip paladin&shaman vesayetine son verdik, cekemiyenler catlasin" seklinde aciklama yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 eminim wow oynasam daha çok keyif alırdım şu posttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Balyoz'un yalan dolan olduğu belgeleriyle kanıtlandı. Kuklasız yürümezdi işte kukla bulmuşlar oynatıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Değişir tabi, seçimlere az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 evrim teorisinin de yanlış olduğu belgelerle kanıtlanmıştı, bu da onun gibi heralde. neyse fetullah biliyo işi, komutanlığın içine sızıp döşemelerin altına saklıyo belgeleri, seni sinsi şey seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Viktor said: sok sok sok http://www.gamenewscenter.net/wp-content/plugins/WPRobot3/images/9a032_shattering-cover-detail.jpg balyozda yeni dalga, azerothu balyozla kirdigi gerekcesi ile thrall ile yanci birkac shaman gozaltina alindi, konuyla ilgili yorumu sorulan orkbasi garros yaptigi basin toplantisinda "herpity derp herp derp HURRRRRRRRRR" diyerek tutuklamayi hukuksuz buldugunu soyleyip protesto etti twilight's zaman gazetesinin iddealari ile ortaya cikan belgelerden sonra gazeteyi old godlarda aldigi para ile cikarttigi iddea edilen dothwing "old godlarla en ufak baglantimi bulurlarsa birakir outlande giderim heaaaaa" diye atar yapti, gazetecilere alev puskurttu stormwind demokrat hukukcular dernegi ise balyoz davasinin ustune gidilmesi konusunda krala tam destek verdiklerini acikladi, kral varian virin ise "azerotu kiranlar cezasiz kalmicak, bakin goruceksinzi bunun altindan neler neler cikicak, stormwinde ileri demokrasiyi getirip paladin&shaman vesayetine son verdik, cekemiyenler catlasin" seklinde aciklama yapti ASFADSDHSHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 çok bi hukuk noobuyum. aramızdan allahın izniyle harvard law school a bile gidecek insanlar çıkacak allahın izniyle inşallah.biri de bana açıklasın, her bir duruşma sonrasında diğer duruşma en az 15-20 gün sonraya veriliyorken; hele kin gün sürmüşken iddianamelerin okunması.türkiyede her hakimin her dava dosyasını bilme gibi bir zorunluluğu mu var yoksa bu adam 2 günde her şeyi yalayıp yutup bu insanların tutukluluğunun devamına karar verecek kadar süperzeka(yanlı) mı? captain obvious koymayın, kafam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sir said: evrim teorisinin de yanlış olduğu belgelerle kanıtlanmıştı, bu da onun gibi heralde. neyse fetullah biliyo işi, komutanlığın içine sızıp döşemelerin altına saklıyo belgeleri, seni sinsi şey seni. Yok şimdilik insanların telefonlarına "sehven" numara eklemekle yetiniyorlar Darbe.doc'lardaki tarih hatalarina, belgelerin güya hazırlandığı tarihlerde varolmayan dernek-kuruluşlardan bahsetmesine hiç girmiyorum tabii, bi kulaktan girecek diğerinden çıkacak çünkü biliyoruz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Askerler hazırlamış 2003'de darbe yapalım diye, sonra vazgeçmişler (bunun nedenini araştıran da yok), aradan yıllar yıllar geçmiş ama belgeleri fln yok etmemişler, aman nolur nolmaz dursun da önümüzdeki yy.'da kullanırız belki diye saklamışlar. Hatta 2010 Ocak'ında ortaya çıkan belgelerden sonra bile darbecilerin pişkinliği bitmemiş, delilleri saklama, yok etme zahmetine girmemişler ki 2011 Şubat'ında yepyeni deliller bulunuyor. eh be birader buna da kimi insanlar inanıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o ne ki yunusemre, gomdugu silahlarin krokisini mutfak masasinda birakan ozel harekatci komutadan sonra bu davada hicbiseye sasirmiyorum ben artik =) edit: bu da bonus olsun, iki sene once yazmisim Leopar said: ...ama gomdugu silahlarin krokisini mutfak masasinda birakan ozel kuvvetci askerden sonra pek sasirtici gelmedi yani ne yalan soyliyim. sasirtici olan sey boyle anaokulu sinifi organizasyon seviyesine sahip bir orgutun nasil bu kadar "basarili" oldugu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 iyiki darbe yapamamislar zaten, eger bu belgelerin hazirlaniz sekli dogru ise bu adamalrin ulke yonettigini dusunemiyorum dusunsenize adam darbeyel basa gelip comic sans ile obamaya mektup yaziyor, dunyaya rezil olurduk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Benim derdim bu adamların yargılanmaları ile değil tutuklanmaları ile açıkçası. Bu adamlar isteseler zaten 30 kere kaçarlardı şimdiye. Bu ülkeden kimler kaçmadı ama sirin buna da cevabı vardır, gerçi çokda tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 masumiyetlerini kaçmamalarıyla mı açıklıyoruz? fantastico =) kaçmayan bütün suçluları serbest bırakalım derim ben. adam gelmiş teslim olmuş, öyleyse masum. "beni orgeneral alsın" küstahlığına ne diyosunuz siz esas? ya da "sen benim üstümü arayamazsın ulan" diyenlere ne diyosunuz? mesele zaten kriminal olduğu kadar, psikolojik de. adam sivili küçük görüyor yahu, tanımıyor.. bikaç ay öncesine kadar yargılanacağına bile ihtimal vermeyen adam belgeleri niye yoketsin, niye kaçsın? daha önce hiçbi darbeyi yargılamamış bi ülkede darbe planı yapmak kadar risksiz bi iş olabilir mi? neyse ki artık kazın ayağı öyle değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 cok dogru sir, peki ya o belgelerin tarihleri ile ilgili tutarsizliklar, nikola tesla isimli sahislar, saniklarin telefonlarina rehberlerin aktarilmasi vs? hersey cok mantikli mi gorunuyo? ps: cevap vermeni beklemiyorum. konuyu degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 balon said: reserved bi forumda -hani uzun bir rehber falan hazırlamıyorsan- daha sonra üzere editlemek icin "reserved" diye atmak forum mantıgına aykırı cidden aptalca bir şey. not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok yok konu aynen kalsın, ne de olsa ortada TSK'nın bütün kademelerine nüfuz etmiş, her türlü belgeyi kopyalayabilen, herkese her suçu isnat edebilen sihirli bir örgüt var ve hepsi komplo..yoksa darbeymiş, siyasete müdahale etmekmiş, kışkırtma operasyonları yapmakmış, bunlar TSK'nın tarihinde, geleneğinde yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 konu aynen kalmadi yine, dediklerimle ilgili bisey soylemedin. ordunun icinde tabi ki boyle bi orgut falan olabilir, belki tutuklananlarin arasinda da vardir bu orgutun uyesi falan, buna ben bisey demiyorum. ama ergenekon ergenekon diye kafalarina gore herkesi iceri tikiyolar bariz bi sekilde. bu kadar bariz bi artniyet var ortada, rehberlerin "sehven" yuklenmesi (bu adam hala icerde sanirim, yukleyenler de disarda, kendileri polis.), begenmedikleri hakimi hemen kendi adamlariyla degistirmeleri, YAHU DARBE PLANINDA NIKOLA TESLA ISMI VAR, ahah neyse ya. ya gercekten cok saf bazilari ya da artniyet var baska bi aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 belgeleri hazırladığı öne sürülen şahısların kendi isim ve rütbelerini yanlış yazdıkları balyoz belgelerinden bahsediyoruz di mi? mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 örgüt falan olabilir diyosun, ama bu suçlamalar yanlış diyosun. iddianameleri okudun mu? kim neyle suçlanıyo biliyo musun? yok..işkembeden salliyim, sağda solda duyduğumu tekrarliyim, belki birilerini ikna ederim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar