Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Europa Universalis ve explerini su bölümdeki en gereksiz oyun serisi olarak gören tek insan benim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://rlv.zcache.com/true_dat_grasshopper_true_dat_tshirt-p235230193703190360qd6f_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 divine wind kurduğunda sadece diğer bugune kadar çıkmış addonlardaki olaylardan yararlanamıyor muyuz ? Yoksa onları geliştirip üstüne mi divine wind diye çıkarttılar ? nedir bunun formülü ^^ illa full oyunun kurulu mu olması lazım yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 evet full olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 horde'lar çok kötü olmuş, rome'daki dandik sistemi buraya entegre etmeye çalışmışlar ama olmamış. uymamış. ming ile komşu oldum osmanlı olarak horde sistemi sağolsun. oyunun %90'ı magistrate gain rate haline gelmiş BÜTÜN binaların birer tane istemesi nedeniyle. herşeyden çok daha önemli, herşeyden çok daha kritik. çoooook yanlış tasarım. binalar filan iyi güzel de magistrate istememesi lazım hepsinin. en azından fortların. yıl 1560, her yerde hala lvl 1 fort ve öyle de kalacak eminim. yamayla düzelteceklerini umuyorum ama millet mutlu mudur nedir, yakınan görmedim her nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Beyler eskiden böyle bir şey yoktu,ülke büyüdükçe oyun çok kasmaya başladı.harita da dolaşırken takılarak,atlaya atlaya dolaşıyorum. Divine Wind dan sonra oldu böyle. Sorun sadece bende mi,sizde de aynımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1620'de 150 prov var neredeyse bende, öyle bir ağırlaşma olmadı henüz. forumlarda gördüm ama yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oyundan çok soğuttu ama ya,sistemde gayeti iyi.Black ops ve yeni oyunlarda sorunsuz. Save dosyalarıyla bi alakası yoktur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 haaa var. save dosyaları şişiyor (680 mb olmuştu 13mb'lik dosya) achievements bug'ından ötürü, forumda yazdılar. bende de oldu. achievements.txt'i kopayala, orijinalini aç ve içindeki her satırı sil. bomboş kalsın, kaydet. düzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sağol Sam;dediğini yaptım sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Oyundaki dinamik olarak sıkıntı; Osmanlıyla 1600 lerin ortasında 750 k manpower yapabilmis olmam. Toprak olarak da normal sınırlardan biraz fazlasına sahibim sadece. Ama sorun şu ki, stepler benim elimde ve manpower artıran upgradeler 3000 nüfuslu provincelerden 2000-3000 civarı manpower almanızı sağlayacak kadar province i coşturabiliyor. Biraz broken gibi geldi. Ama yapay zeka kendine gelmis biraz o açıdan oyun hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 daha oyunu açar açmaz belli zaten binaların ve magistrate odaklı oyunun ne kadar kırık dökük olduğu, thrace 120 vergi veriyordu en son oynadığımda. (yarısına bile ulaşılamazdı normalde) oyuncu yapay zeka gibi devamlı toprak kaybedip geri almadığından binaların etkisi de kaybolmuyor. yapay zeka ise devamlı binasız topraklarda duruyor. haliyle tur bindiriyorsunuz belli bir noktadan sonra. resmi forumlarda da çok eleştirdim ama millet her nasılsa memnundu europa magistralis haline gelmiş oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 magistrate sistemine toptan karşıyım ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Gimli said: Oyundaki dinamik olarak sıkıntı; Osmanlıyla 1600 lerin ortasında 750 k manpower yapabilmis olmam. Toprak olarak da normal sınırlardan biraz fazlasına sahibim sadece. Ama sorun şu ki, stepler benim elimde ve manpower artıran upgradeler 3000 nüfuslu provincelerden 2000-3000 civarı manpower almanızı sağlayacak kadar province i coşturabiliyor. Biraz broken gibi geldi. Ama yapay zeka kendine gelmis biraz o açıdan oyun hoş. abi oynayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 iyi geceler ben yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 400.000 KİŞİLİK ORDU NE DEMEK ABİ NEDNE BÖYLE GERİZEKALI HAREKETLER YAPIYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 manpower 1.100.000 esas napolyon neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 msnine bakmıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 manpower değil de war exhaustion esas dert, ona da şaklaban binası filan koysalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 :D Magistrate sistemini sevmesem de, en azından oyunu kısa süre için eğlenceli kılmış, yapacak iş güç veriyor oyuncuya. Özellikle 1600 lerin ortalarında kafanızdaki her hedefe ulaştığınızda oyun biraz manasız hale geliyordu. Ama her zamanki paradox uygulaması gibi, düşünce iyi uygulama bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 valla gene 1650'de holy war bitince yapacak fazla birşey kalmıyor (çünkü binalar bitiyor tech 30 gibi, daha geç çıkamazlar çünkü malum ne zaman inşaat edeceksin de hayrını göreceksin 1750'den sonra) absolute monarchy almamışsanız imperialism cb için, .50 magistrate fazla gelecek diye cons monarchy alsam mı diye çok düşündüm. böyle .5 magistrate gelecek diye kara kara düşündürecek kadar oyunun tek bir ajan üzerine kurulu olmaması gerek. binaların artması güzel de yanlış olanlar şunlar: - fetihten sonra binaların yıkılması, (resmi forumda yazdım mod kızdı sanki fethettiğim toprağın binasının derdindeymişim sandı lol) sanki fatih, napolyon ayak bastığı yerde katedralleri, limanları yıktı - BÜTÜN binaların magistrate istemesi, duvar magistrate ister mi ya akıl fikir. 1670'te her yer lvl 1 fort, gelsin assault galore. "bekle vauban, paris'ten adam gelecek onu bekliyoruz ama güneş kral yılda .50 adam az çıkarttırır rejime geçmişti güç hevesi sağolsun" - rejimlerin magistrate olayını fazla etkilemesi - büyük ülkelere ölçeklenememesi kazancın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 knoxville oynadıkta 1-2 gün 1399 başlıyoruz hep 100 seneden fazla tutamıyoruz hiçbir ülkeyi castille osmanlı fransa memluk hepsini batırıyoruz :P trace fethinden sonra avrupa akıyor resmen üstüme osmanlı oynarken bir yandan altunordu bide timur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bir sürü devletle savaşta olan ülkeler de oyuncu düşman devletlerden hangisiyse ona mı akıyordur özellikle nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar