Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

gene alirim en uzaktan biletimi
ayalarimi uzatir izlerim
hic urasaam sahne onu felan
gecen sene tadina doyamadim resmen misler gibi
en uzak değil de numaralı tribün gayet muazzamdı. aynı keyfi admaların yüzünü de düzgünce görerek yaşayabilirsin yine inönüde olursa.

bu arada allah belasını versin gidemiyorum sanırım sonisphere'e.. normalde hafta sonu final olmazdı bizim ama ikinci dönemin akademik takvimi açıklanmış:

06 - 19 Haziran 2011
Bahar Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavları

fml
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Kesin geliyorlar artık, dönüş yok.

1-2 güne resmi siteye de haberi konur.

LAAAANNNNNN!!!! umarım gerçektir, nasipse şu ahir ömrümde bruce tan scream for istanbul çığlıklarını duyabileceğim nihayet. an itibarıyla sitede son durum: 12-13 haziran avusturya sonra 24 haziran isviçre diyor. yunanistanı da işlemediklerine göre sitelerinde ümit var derim. hadi bakalım!
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:

pekaziz said:

Kesin geliyorlar artık, dönüş yok.

1-2 güne resmi siteye de haberi konur.

LAAAANNNNNN!!!! umarım gerçektir, nasipse şu ahir ömrümde bruce tan scream for istanbul çığlıklarını duyabileceğim nihayet. an itibarıyla sitede son durum: 12-13 haziran avusturya sonra 24 haziran isviçre diyor. yunanistanı da işlemediklerine göre sitelerinde ümit var derim. hadi bakalım!

abi bunun yalan olması çok saçma. herifin biri çıkıp kocaman siyah bi kumaşın üstüne hakiki fontla, güzel bi tasarımla iron maiden turlarını yazıp içine de yalandan "Turkey" sıkıştırmaz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
abi bunun yalan olması çok saçma. herifin biri çıkıp kocaman siyah bi kumaşın üstüne hakiki fontla, güzel bi tasarımla iron maiden turlarını yazıp içine de yalandan "Turkey" sıkıştırmaz herhalde.

haklısın tabi de, gecenin bi saatinde görünce şok oldum, halen kendimde değilim :))
Sosyal ağlarda paylaş

bence de gelsin
izlediğim en iyi performanslardan biriydi Arch Enemy. 70dk falan kalmışlardı bi de (unirock09) normalde bayarım ben son bikaç şarkıda en sevdiğim gruplar bile olsa ama arch enemy'nin tadı tam oturmuştu mideme. Kadının o vokalini canlı dinlemek bambaşka.

Sonracığıma bi de Lamb Of God gelsin.

sonra... bir de Bloodbath gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...