pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Geçen sene İnönü'de mi olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dışarı çıkıp scream for me istanbul lan allahsızlar!!!!! diye bağırmak istiyorum abi avazım çıktığı kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 geçen sene tek gün ve kombine için sahne önü ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pekaziz said: Geçen sene İnönü'de mi olmuştu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ZaugnaKhaldun said: geçen sene tek gün ve kombine için sahne önü ne kadardı? tek gün 270ti sanırım. kombinesi 420ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ya umarım iron maidenın olduğu gün 2-3 kaliteli grubu daha koyarlar ve tek günle kurtarırız. 3 gün git gel işkencesi öldürüyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 baya pahalıydı gecen sene ya, tek gun sahne onu 150 civarı biseydi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sahne önü kombinesi 420 idi, tek günlük sahne önü de 150 civarı bir şeydi evet. geriye dönüp bakınca kuruşu kuruşuna değdi diyorum ama. 2008'de sadece metallica'ya 350 vermiştim sahne önünden izlicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gene alirim en uzaktan biletimi ayalarimi uzatir izlerim hic urasaam sahne onu felan gecen sene tadina doyamadim resmen misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ama lutfen motorhead gelsin pls lemy gelsin sakallari ole kesip gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Xenocide said: dışarı çıkıp scream for me istanbul lan allahsızlar!!!!! diye bağırmak istiyorum abi avazım çıktığı kadar http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21782782 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 arch enemy de gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 BonePART said: gene alirim en uzaktan biletimi ayalarimi uzatir izlerim hic urasaam sahne onu felan gecen sene tadina doyamadim resmen misler gibi en uzak değil de numaralı tribün gayet muazzamdı. aynı keyfi admaların yüzünü de düzgünce görerek yaşayabilirsin yine inönüde olursa. bu arada allah belasını versin gidemiyorum sanırım sonisphere'e.. normalde hafta sonu final olmazdı bizim ama ikinci dönemin akademik takvimi açıklanmış: 06 - 19 Haziran 2011 Bahar Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavları fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 geçen sene benim de bütlere denk gelmişti soniphere ve girmemiştim sınavlara abi. teknik resim bütü mü yoksa alice in chains ve stone sour mu dedim karar vermem çok güç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pekaziz said: Kesin geliyorlar artık, dönüş yok. 1-2 güne resmi siteye de haberi konur. LAAAANNNNNN!!!! umarım gerçektir, nasipse şu ahir ömrümde bruce tan scream for istanbul çığlıklarını duyabileceğim nihayet. an itibarıyla sitede son durum: 12-13 haziran avusturya sonra 24 haziran isviçre diyor. yunanistanı da işlemediklerine göre sitelerinde ümit var derim. hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 İnönü de olmayacağı kesin sanıyorum. Söylemişlerdi bunu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Luxor said: pekaziz said: Kesin geliyorlar artık, dönüş yok. 1-2 güne resmi siteye de haberi konur. LAAAANNNNNN!!!! umarım gerçektir, nasipse şu ahir ömrümde bruce tan scream for istanbul çığlıklarını duyabileceğim nihayet. an itibarıyla sitede son durum: 12-13 haziran avusturya sonra 24 haziran isviçre diyor. yunanistanı da işlemediklerine göre sitelerinde ümit var derim. hadi bakalım! abi bunun yalan olması çok saçma. herifin biri çıkıp kocaman siyah bi kumaşın üstüne hakiki fontla, güzel bi tasarımla iron maiden turlarını yazıp içine de yalandan "Turkey" sıkıştırmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 "roket adam" said: İnönü de olmayacağı kesin sanıyorum. Söylemişlerdi bunu çünkü. inönü mayısta yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 iron maiden gelmeseydi ben onlara gidecektim zaten. geliyorlar da beni yormuyorlar o kadar, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pascalnouman said: arch enemy de gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Xenocide said: abi bunun yalan olması çok saçma. herifin biri çıkıp kocaman siyah bi kumaşın üstüne hakiki fontla, güzel bi tasarımla iron maiden turlarını yazıp içine de yalandan "Turkey" sıkıştırmaz herhalde. haklısın tabi de, gecenin bi saatinde görünce şok oldum, halen kendimde değilim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 paspatur said: pascalnouman said: arch enemy de gelsin ya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bence de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bence de gelsin izlediğim en iyi performanslardan biriydi Arch Enemy. 70dk falan kalmışlardı bi de (unirock09) normalde bayarım ben son bikaç şarkıda en sevdiğim gruplar bile olsa ama arch enemy'nin tadı tam oturmuştu mideme. Kadının o vokalini canlı dinlemek bambaşka. Sonracığıma bi de Lamb Of God gelsin. sonra... bir de Bloodbath gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 lamb of god geçen sene mayıs ayında geldiydi de gidememiştim. gelsinler tekrar da hala kafam metalcore kaldırıyoken bi chris adler göriyim dinliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar