Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

organizasyon gayet bok gibiydi. öncelikle onu söyliyim. 1 saat geç açıldı kapılar. azar azar da insanları alınca ilk grup başladığında çok az insan içeri girebilmişti.

sonra köfte alayim dedim zaten çok kötü köfte 7.5tl bir de ekmek bitti dediler, 1 saat sonra gel. gene gittim gene 1 saat diyolar. fiş satışını kesmişler filan. prefabrik tuvaletlerin önündeki musluklarda su bitti vs vs.

amaaaa müzik olarak harikaydı.

özellikle alice cooper beklendiği gibiydi, harika sahne sovunu yaptı herif.

iron maiden'a ise söylencek laf yok. adamlar EFSANE. çok çok iyiydi, hani çok da bişi söylemeye gerek yok.

ben son anda alanlardandım bileti, sırf fazladan para vermicem 220-250tl normal bilete diye almicaktim ve gitmicektim. son anda çıkan platformdan aldım. acayip rahat izledim konseri heryeri gördüm filan. istediğimde normal kısmına da giriş vardı zaten. kesinlikle değdi gittiğime. iyi ki gitme kararını vermişim.
Sosyal ağlarda paylaş

iron maiden tabi iyiydi, önceki gruplarda şımardıktan sonra daha azına fit olmazdım zaten ehah.
slipknot çok dinlemem aslında ama adamlar da iyiydi baya sahnede.
alice cooper şahaneydi tek kelimeyle, ne varsa dedelerde var. dünya gözüyle görmek iyi oldu.
in flames'in yarısına falan yetiştim galiba, grubun come clarity ve sonrası vakitlerini pek sevmediğimden 2005teki konser kadar tat alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

yalnız sanırım ilk kez programın sarkmasını gönülden istiyorum. 23'te festival mi biter?!

ilk defa bir festivalin programın erken başladığını gördüm bende. maiden'a kada 15 dakika erken başladı konserler.

Aket-Atum said:

Slipknotun 8inden 1inin de çaldığı bir koli suyu seyircilere atması çok iyiydi :D

sid zaten yerinde duramıyordu. oraya da platforma tırmandıktan sonra geldi. devamlı peşinde 2 tane izmandudla gezmesi süper ama haha

biz planlarda değişiklik yapıp 12:30 gibi mekana gitmeye karar verdik, 1 gibi ordaydık daha kapılar açılmamıştı. Sonra bir sıra gördük, allah sabır versin. Sahne önü girişi nerde diye bakmaya kapının oraya gittim, o izlihamı görünce geri kaçtım haha. tam kapının oradaki kalabalıkla yolun karşısında bir grup vardı. dedim şimdi bu kapılar açılınca bu grup kapıya girer sıra mıra yalan olur. Bizde o gruba katılalım derken kapı açıldı direk kafadan kaynak yaptık ve 45 dakika da içeri girebildik. 10 metrelik alanı 45 dakika da aldık.

Yani 520 tl veren adam da 190 tl veren adamda aynı kargaşayı yaşadı. cidden saçmalıktı bu. bunun dışında pek bir sorunla karşılaşmadık. yemeğin bitmesi dışında. ama bir ablamız sağolsun elde kalan ekmekleri beleşe daıttı da boş ekmek yedik dsadas

inflames cidden iyiydi ama klasikler derken ben daha eskileri dinlemek isterdim. episode 666, clayman filan. yani ben hala o albümlerdeyim :)

nişanlım ve kardeşi ile gittiğimden biraz korumacı takılmam gerekiodu ama en son düşen şortumu tutmuş, bir yandan nişanlımı pogadan da korumaya çalışırken, zıplayıp headbang combosu süperdi. slipknot'ta 5. sıraya kadar ilerleye bildik ama ayakta zor duruoduk. sic, eyeless ve wait and bleed'den sonra o hengamede açlığında verdiği acıyla zar zor ayakta duruodm. yaşlanmışız be. ama slipknot gazı tabi, durmak yok yola devam. spit it out'ta eğilmeyen insanları kınıyorum. gerçekten muhteşemlerdi. konseri ne kadar izleyebildim orası da meşhul ama sid'in deliliklerini kaçırmadım haha

Paul Gray'e saygı duruşu konserin başında çok anlamlı oldu :) 8 kişilik bir grup düşünün, bassçı yok. birinin bassçı göremedik beea diye bağırdığını duydum. üzüldüm. Ayrıca sahneye çıkışları da süperdi. joey'in clown'ın omuzlarında, sid'in direk kendisini seyircinin üzerine atması vs vs
corey taylor bu işi biliyor.

maiden'ı yakından izleyecek güç kalmamıştı ama sahne önünün yan kısımları cidden çok rahatmış, çok rahat izledik ordan. baya efsaneydi :)

next time?
Sosyal ağlarda paylaş

platformdaydım, vip tarafına gülüyordum :D

Platform olayı sonradan koyulmuş bir olay değil bu arada gayet planlanmış gerek afişlerde vs de falan vardı.

Konser feciydi sikipnot bateristi yan döndü falan dedim noluyoo yawww. Sonra sahne önüne geçtik kimsede bişi demedi, maiden da önlere de ilerledim mutluyum. Çok temiz çaldılar. Çok az pena attılar ama ya :(

In flames te vokalin sesi çok kısıktı anlayamadım ben bişi.

*Tuvaletler gene iğrençti tavana bakarak işedim :S
*Suyu 50kr den satmaları iyi oldu.
*Bizim platformda bira alacak yer vardı gayet temiz bira içtim orada. Bir ara köpürdüydü ama bitmedi sanırsam :)
*Sikipnotla Maiden aynı konserin grupları değil sanki. Maidenda milletin pili bitmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle konser girişini ...ler. Ne malak adamlar organize ediyor şu festivalleri ya, göt kadar yolun başına 10.000 kişi sıralarsan böyle olur. Kapıları da 14.00'te açacaksan öyle yaz biz de ona göre gelelim, tipsizler ordusu ya. 150 lira vermişiz - bayağı bir kişi 300 vermiş- bir kapıdan sokamıyorsunuz. Mastodon izleyemeyen tonla kişi var.

Her neyse,

Mastodon çok güzeldi. Baron veya Czar çalarlardiye bekledim olmadı.

In Flames, pinball map falan vardı işte. Gerisi fasa fiso.

Alice Cooper ders niteliğinde bir performans sergiledi vokal olarak.

Slipknot'ı hiç sevmeme rağmen gayet güzeldi. Hayatımda ilk defa duyduğum spit it out'ta çömelen ben, büyük slipknot fanlarının hareketlerini görünce şoka uğradım. Yutupta bi' güzel dalga geçmişler bizimle ahah, iyi olmuş. Bazı rifflerde bile ortalığı karıştırmayan yurdum rakçısına anlam veremedim. Ve kızlar hala "yaa niye ittiriyosunuzzz" diye serzenişte bulunuyor. Bacım bilmediğin şey mi sanki yani... Geçmeyiver ortaya, yanlar ne güzel rahattı orada paşalar gibi izleyebilirdin.

Iron Maiden keşke bu kadar Final Frontier çalmasaydı. Talisman ve El Dorado/Coming Home çıkarılabilirdi. Running Free çok klastı, ötesi yok. Dance of Death, Hallowed Be Thy Name, Fear of the Dark, When Wild Wind Blows gibi epikler ise yüreğimizi parçaladı resmen. Sadece şu 4 şarkı bile tak başına bir setlist oluşturabilir. Phantom of the Opera da güzel olabilirdi.

Falan filan. Iron Maiden olmasa günahımı vermeyeceğim bir organizasyondan bilet almak da günün en kötü kısmıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen sene baya erken gitmiştim 3 günde bu sene bi değişiklik yapıyım geç gideyim dedim 14'te oradaydım kuyruğun en arkasına geçtim baktım olmayacak 4-5 kişiyle birlikte gittim yandan kaynadım 14:13 gibi Mastodon başlamadan girdim içeri ama geri kalan insanlar nası girdiler düşünmek bile istemiyorum.

Final Frontier kısmına bende katılıyorum ya olmayabilirlerdi ama Maiden işte ne çalsalar iyidir gene diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...