Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mekanlar epik, bir dancina girdim adeta indiana jones izlemiş gibi oldum. Madenler filan var madencilik yapmak için ama ekipman lazım sanırım deneyemedim henüz. Dokular biraz düşük çözünürlük ama pack cikaracaklarmis sanırım. Animasyonlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 freelance takılmaya izin veriyor mu ondan bahsedin asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Evet aynen tes serisi gibi questler, serbest. Ha bu arada havalı kill animasyonları sadece etraftaki son düşmana son vurduğunuzda çıkıyor otomatik, baharat niyetine. Awsum tuşu yok ve combati berbat etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Questler bir de değişik secimlere izin veriyor görünen o ki. Mektup götürmem istendi ama adamın rakibine verebiliyorum mektubu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kapatma imkanı var mı peki awsım kickass stunt animasyonlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yok ama pratikte bir neden de yok. Fo2'de parçalanan adam gibi duşunun. Combata mani değil. Demin hazine haritası buldum bandit campten bakayım nerdeymis heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Two handed denedinmi, nasıl ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yok sword board lejyoner yapıyorum ama yardiriyorlar bayagi 2h ile endiselenme heh. 2h dmgleri de 2 katı kadar zaten. Haritada işaretin yere gidilecek rotayı gösteren clairvoyance büyüsü de çok iyi, illusion istiyor ve channeled. Ut3'teki rehber oklar gibi aynı. Makul ve istemiyorsanız kullanmazsınız ama ben duacisiyim hani şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oyun biraz basit geldi bana.zorluk seviyesi falan yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ozel mesaj faili yasandida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Var gameplay'de. Adept default'u. Novice-Adept-Expert-Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 level atlama nasil? obliviondaki gibi mi? (X primary sec, secilenler Y kadar artarsa level al, bagli statlari A B C arttir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Sam said: Yok sword board lejyoner yapıyorum ama yardiriyorlar bayagi 2h ile endiselenme heh. 2h dmgleri de 2 katı kadar zaten. Haritada işaretin yere gidilecek rotayı gösteren clairvoyance büyüsü de çok iyi, illusion istiyor ve channeled. Ut3'teki rehber oklar gibi aynı. Makul ve istemiyorsanız kullanmazsınız ama ben duacisiyim hani şahsen. Hah saol, bunu gerçekten merak ediyordum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bck said: oyun biraz basit geldi bana.zorluk seviyesi falan yok heralde? Var, 5 ayrı seviye. Orta zorluk default. Optionsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ortamlar çok iyi, sisli ormanlar dağlar şelaleler falan böle middle earthte dolaşıyor gibiyim süper olmuş. grafikleri çok kurcalamadım ama radeon 5770le rahat rahat oynuyorum şu an, gölgeleri falan kısarsam daha da rahatlar muhtemelen. menüler çogötü ama alıştım, npclerle olan dialoglarda güzel baya bence. oyun olmuş hacı. bide whiterun'da büyü nerde satılıyor lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben hep şeyi merak ediyorum. bu lanet konsol menüsünü pc ye uyarlamak çok mu zor? yani bize uygun bi hale getirmeleri çok mu alengirli bir iş anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Menüler neymiş hakkaten yav mouse kullandırmıyor. Oturup iki saniye uğraşsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bethesdanın pc oyuncularına bakışı menülerden belli heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 LEVEL SCALE VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi HALA ACILMADI STEAMDE PREORDER ETTIK nerd RAGEE cildircam acil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oo ben bitirdim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 can you run it recommended karşılıyor yüklesem m iacep deneme amaclı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 *sad face* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Tyrannus said: LEVEL SCALE VAR MI? Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar