Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 2h ile bir charge koydun mu büyüye filan gerek kalmaz bence! http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/177/6/d/myth_berserk_concept_art_by_jago_dakari-d3k19nn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Evet haklısın ama hiç unutmuyorum elder scrolls un nexus'undan bir ara 2 handed 1 handed yapan bir mod indirmiştim, bayada rating almış bir moddu. 1 handed olunca biraz penalty ve damage'ı düşüyordu ama, hızlanıyordu kılıç vs vs. Halbuki o tarz birşeyin oblivionda bir avantajı yokken burda baya güzel oyuna yedirebilirlerdi. tabiki race restriction'da olmalı, sadace nord lara özel mesala .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 olmaz öyle birşey, humanoid boyda bir karakter asla tek elle claymore filan kullanamaz heh. saçmasapan olur. ancak m&b'deki bastard sword gibi 1,5h (bir diğer ismi de bu aslında o kılıcın) silahlar filan olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yahu adam ejderha dövüyo.. tek elle tutar kılıcı nolcak. real life v2 mi oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 fantezi =/= saçmalamak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VwMqpaDpaFU http://img.elderscrolls.net/news/VTundraPano01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Şu screenshot pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yeni bir rage vakası olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 obliviondan beri grafik konusunda pek bi yol alinamamis gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://i.imgur.com/2SWxV.png ya hala modlanmadan şu oyunun grafiklerinin iyi olucağına inanlar var AMA GRAFİKS ÖNEMLİ DEĞİL, ÖNEMLİ OLAN SANAT YÖNETİMİ !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Trailer'da gözüken grafikler yeterince güzel benim için, sorun gözükenden kötü çıkma ihtimali. Screenshot'ta ekstra bloom efektine benzer bir şey var resmin tamamına hakim olan, Görüntü bulanık olmasın ynai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sisten bahsediyorsun herhalde? dx11 tessellation eksikliği hariç grafikte şikayet edilecek birşey göremiyorum şahsen. önemli bir eksik maalesef ama dünyanın sonu değil. devamlı açık alanlarda geçen oyunları da quake usulü daracık kapalı mekan oyunlarıyla kıyaslamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 grafikler harika gorunuyor daha ne olacakti yahu :) su trailerdeki bomba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 grafikler normal gorunuyo, abartilicak bi olayi yok, ayni sekilde kotulenicek de cok bi olayi yok. ecik bucuk animasyon hatalari filan yoksa problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 daggerfall da grafikmi vardı? baldurs gate de grafik mi vardı? bi tutturmuşunuz grafikte grafik. gene herkes oturup oynıycak güzel güzel ama bi morrowind olmayacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sonrada yeni oyunlar hep grafik oynanabilirlik yok vs gak guk :) anlamadim ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 daggerfall zaten kötü bir oyundu da baldurun tek direği grafik olmadığı için sorun değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oyunda oyun olsun yeter. might&magic2 (heroes değil düz mm2) devrinde grafik olarak çok çok daha iyi örnekler varken sıfır grafikle mm2yi deliler gibi oynamıştım. ama işte anlayış değişti şimdi, oyunu azaltalım makyajı çoğaltalıma döndü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 üstad sana da nasıl imreniyorum anlatamam zamanında oynıyamadık senin gibi o oyunları benim ilk oynadığım dungeon crawler EoB :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 deme DF e kotu. ne oynamistim onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bende 2 ay aralıksız oynadım bir yaz boyunca ama bu oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://setimofilme.files.wordpress.com/2011/07/fracos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sidik yarisi gene. yorum veya fikir belirteyelim ozaman.kim daha dinazorsa o daha soz sahibi mi oluyor bu konularda. bana gore skyrim grafigi yetersiz bu kadar ben demiyorum ki oynamayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 topicte inanılmaz fail laflar dönüyor. birileri skyrim screenshotlarina kötü grafik diyor, birileri daggerfalla kötü oyun diyor. biri de planescape torment berbat senaryoya sahipti felan diycek şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yok artık ali sami, direkt yıldırım düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar