Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 breton nerf yetmemiş, hala en imba heh. umarım bu sefer %100 MR olayı yapılamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Skyrim çıkışının şansa 1 haftalık tatilime denk gelmesi dolayısıyla yeni bilgisayar aldım. Yıllardır adam gibi oyun oynamamanın acısını çıkartıcam gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 geçmiş olsun mirage ya.. 2 hafta sonrasına alsaymışın tatili ilk patch çıkmış olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu oyun elderscrolls serisinde protagonistin "special someone" olduğu ilk oyun sanırım? Rastgele bir mahkum değil de Tamriel'i ejderhalardan kurtarabilecek tek kişi olan Dovahkiin (dragonborn) olarak oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dragon born lardan biri değil mi karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bildiğim kadarıyla sadece 1 tane dragonborn var, o da kehanete adı geçen ana karakter. Sam'e cevap versin en iyi o biliyor. Söz sende sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dragonborn kısmı aslında biraz karışık, çünkü Tiber Septim in soyundan gelenlere de dragonborn deniyor ama sadece TS dragon ruhu taşıyor, ondan sonrakilerde böyle bişi yok, bide morrowindin ana karakteri Nerevarine' e de dragonborn deniyor elderscrollar'da. ama skyrimdeki dragonborn farklı denmişti asıl öz hakiki dragonborn bu denmişti. gerçi karakterimiz farkında mı dragonborn olduğunun, oyuna başlarken onu bilmiyorum çünkü dragonların gelişinden hemen sonra gelecek diyor onun kehaneti, lakin adam 20'li yaşlarında, 20+ senedir bu günümü bekliyor yoksa sonradan mı haberi oluyor onu oyunda görücez. zaten oyuna mahkum olarak başlıyoruz, gene, röportajlarda falan söylemişlerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 norak açıklamış. :) anladığım kadarıyla herşey yolunda giderse yeni imparator olarak bitirmemiz lazım ama oyunda skyrim ayrılıkçılarına filan katılabileceğimiz düşünülünce asıl maksatlarının bu olduğundan emin değilim. vahşi spekülasyon zamanı! veya ikinci bir tiber septim olarak yeni bir imparatorluk kuracağız? veya sadece tanrı olacağız ve imparatorluk yıkılacak? veya sadece şu dönemin atlatılmasına yardım edip bırakacağız öyle? (düşük ihtimal bence) norak'ın dediği gibi gene mahkumuz ama bence haberimiz yok kendimizden, max von sydow bizi bulup yol gösterecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 valla dayanamayip giris questini izledim. sanmiyorum farkinda oldugunu (gerci olabilirde). zaten hazir olmadan dragonlarla karsilasma olmayacak demislerdi. cok buyuk ihtimal dragonborn oldugunu ogrenir, ilk shout'i kapariz sonra da onu kullanmak icin ilk dragonla kapisiriz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 garanti dragonborn falan değilizdir bir tıviiiiiist çekerler ESASINDA SENİ ORMANDA BULDUK SEN EVLATLIKSIN ESAS BABAN BİLMEMKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://bolumsonucanavari.com/Haberler-TES_V_Skyrimin_ilk_incelemesi_Beklenilen_Gibi-21501.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hmm çok bişi dememişler ama olsun zaten bişi kalmadı şurda üj bej gün, reviewler için ayın 10u demişlerdi gerçi. bide 2 sayfadaki arkadan görünen armor sanıyorum dragon armor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://img.elderscrolls.net/news/jap-scr-01.jpg http://img.elderscrolls.net/news/jap-scr-02.jpg http://img.elderscrolls.net/news/jap-scr-03.jpg http://img.elderscrolls.net/news/jap-scr-04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dayanamadım artık oblivion açtım oynuyorum gene. 5 yıldır şöyle max fps oynayasım vardı zaten, 3-4 gün doyayım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bende bayadır bi oynuyorum oblivion, lvl35im 136h playtime'ım var, haritanın yarısını falan bitirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 lvl 46, shivering isles, main quest filan bitirdim de şimdi mage ve fighter guild'i de bitireyim, eski save'lerimde bitirmiştim ama uçtu o save'ler. :/ morrowind'deki gibi çok faction gelmesi güzel olacak ama, umarım üst ranklere geldiğimizde yanımıza adam filan veriyorlardır. :) zırh durability olayının kalkması çok canımı sıksa da yanıma aldığım golden saint ve dark seducer'ın birkaç saat içinde don gömlek kalması ve bunu hiçbir şekilde düzeltemediğimi hatırlayınca "zararın neresinden dönersek kardır" diye düşünmeden edemedim heh. bir de oyun ilerledikçe ebony/daedric filan olmayan zırhlar çok hızlı parçalanıyordu, zaten verdikleri az DR hepten dibe vuruyordu iki adamla filan dövüşürken bile. durability olaylarını dengeleyerek halletmelerini tercih ederdim ama en azından böyle bir olumlu etkisi de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 stealth ve invisible büyüsü kombosu ile oynayınca repair çok gereksiz :p zaten kimse vuramıyo bana, tek repair ettiğim şey oblivionda bulduğum yay oluyo arada bir benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 biliyorum da idkfa açmış gibi oluyor oyun, bilerek sandığıma atıyorum bütün cham ring vs'leri. (:P) skyrim'de derslerini almışlardır umarım %100'e stacklenen bufflar konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yok chameleon u bende kullanmıyorum hatta hiç yok sanırım üstümde, sadece 30 snlik invis. büyüsü ve sneak kullanıyorum. raiment of crimson scar ve morag tong armorun (şehir dışına çıkınca grey fox) kafa kısmını giyiyorum sadece yüzük müzük hariç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şu skyrim gelicek diye daha önce hiç elimi atmadığım elder scrolls serisine obliviondan başladım 3-4 gündür başka birşey düşünemez oldum fakat gel gör ki burada itin biyerine sokmuşsunuz gençler noluyor yahu biri özet geçse? level scaling mevzuusu yüzünden oyuna niye kötü diyorsunuz ki gayet mükemmel olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bi de morrowind oyna o zaman dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 morrowind'den bazı şeyleri çıkarmasalar ve değiştirmeseler çok daha iyi bir oyun olabilirdi ama bizim forumda hater'dan bol birşey yok son 3-4 yıldır. morrowind filan çıktığı zamanlarda insanlar oyunun nesini sevdiğini konuşurdu burada, şimdi neyinden nefret ettiğini konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Çünkü o zamanlarda oyunlar zihinsel fonksiyonları kayseri mantısı kadar olan insanların da oynayabilmesi için aşırı basitleştirilmez, RPG of the year'lar en azından bir kaç paragraf diyalog içerirdi. Çarkıfelek yoktu, Halo zihniyeti pcye bu kadar sıçramamıştı. Aaah ah güzel günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 appeal to wider audiences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 morrowind'de neredeyse sıfır dialog vardı, gene şimdiki shitstorm'ların 10'da 1'i dönmemişti başlığında. oyunlardan ziyade forumdaki anlayış değişti. şimdi oyunun/şirketin tükürükle eleştirileri boğacak bir fan kitlesi yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar