NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 0:48 Hard Mode öff ne iğrenç insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 BlacKDagger said: abi adamin umrunda bile degil videoda bana yollasar suan burada yoktum ne umrunda olacak oyun sonucta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kan mı ağlıyor o? korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 atliyorum ve gozundeki rimel akiyor diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ogre mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ahah gavata bak, beles oyun gondermisler, CE degil diye surat yapiyo, it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 CE alcam diyorsanız kamyonetle gitmeyi unutmayın http://www.youtube.com/watch?v=t24XRW6ugBc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 skyrim'de de şu dialoglar olacak mı? http://www.youtube.com/watch?v=ImqbeDh6HtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 primas guide skyrim: 650 sayfa... http://oyster.ignimgs.com/franchises/images/04/43/44316_w3m8_normal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.dsogaming.com/news/the-elder-scrolls-v-skyrim-first-20-minutes Skyrim ilk 20 dakkası **spoiler alert** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hmm hakkaten en baştan başlıo, normalde bethesda ilk 30dkyı göstermiyordu çünkü, izlemicem 10 gün daha dayanıcam sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kaede said: lol 1 Hatta morrowind'de khajitler ile argonian'lar ayakları farklı olduğundan bot giyemiyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 shoulders gene ayrı olması lazım ama evet morrowind zırh kombinasyonuna yaklaşabilen oyun çıkmadı daha. sırf item üzerinden dönen oyunlar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 o dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sims'te de binlerce item kombinasyonu var ama bu oyunu güzel yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Gittikçe daha Casual... Artık zırhtı-Stattı işlerini de bizden alacak, sadece sol click ile oynanacak oyunu bekliyorum ben. Bu arada biri sevabına şu grafiklerle Morrowind'ı modlasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 morrowind'in bir ton grafik overhaul modları varda. Sağlam bir karakter animasyonu olayı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aslında savaşmaya da gerek yok ya, biz ilerliyelim, karakter kendi kendine bağırıp çağırsın, biz de "oh yeah man ne güzel yendik" diye sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 morrowind de omuzluk var aynı wow asldşkasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 onun gibi bişey olmuş zaten bonek AI leş ötesiymiş gene. combatda kılıç sallayıp OVSIM animasyonunu izlemekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yeni wallpaperınız: http://img.elderscrolls.net/news/skyrim_wallpapers/1920x1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 herşeyi silip might and magic 6 oynayasım var. o oyundan aldığım zevk hiç birşeyde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ilk 20 dakikayı izledim abi çok kötü. grafikler kötü. animasyonlar berbat. kotarmak için awesome kill hedesini koymuşlar galiba. ilk 20 dakika için; dünya çok yapay görünüyor. lol preorder fikrimi geri aldım. bekleyeceğim ama baya şaşırdım ilk 20 dakikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar