Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 iksbaks oyuncu kitlesi yaş ortalaması 14 lan ilke o yaşta IT zor sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Penthesilea said: ahaha abi koltuga uzanip dev ekran ve surround sesle skyrim > bilgisayarda 2 buklum skyrim. konsolluk dememin sebebi kontroller acisindandi. abi su gecersiz olmus biraz. bende oyunlari koltuga oturup dev ekran ve dolby ile oynuyorum ama ayni isi hem pc de hem ps3'te yapabiliyorum. oyun oynayacagim zaman bi windows+p yeterli oluyor. cat dev ekrandayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 PC olunca kablosunu tvye bağlayabilir miyiz hiç? Hele surround hoparlör kullanmak imkansız sdf. Kıçı kırık gamepad için oyuna özel çıkacak "milyon" adet moddan mahrum kalamam(ki elbet birileri aptal konsol inventorysini değiştirir). Tek sorun PC'nin donanımını upgrade etmek gerekecek olması :/ Üf dolarda yükselecek zamanı buldu mubarek >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi nasil pcnin kicindan cikan hdmi'yi bagliyorsun iste tvye. surround murround icinde optik cikis var. gamepad zaten var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Gecenin üçünde ironi yapacak kafa kalmıyor senko anlayıver işte ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ironi degil zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi bende laptop var, Core i7, GT550m falan. Bağlıyorum 32"'e, 46"'e uzanıp rahat rahat oynuyorum. Playstation Move Navigation Controller'ı bağlıyorum bilgisayara, sağ elde mouse, sol elde nav. controller, daha imba bir setup yaratamazsınız yani oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi adam "bing"de çalışıyor, hani çok da akılcı söylemler beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 pc gamingin console gaming kadar "smooth" bi deneyim verdigini soyleyemezsiniz arkadaslar 2011'de. Herkesi battlefield3 ve mw3 ciktiginda basliklara beklerim, zart cokuyor zort baglanamiyor mesajlarindan gecilmeyecek cunku, bu mesajimi alintilaywcam o zaman. Teorik seylerle gelmeyin bana her gun pc yi dev ekrana baglayip surround ses kullaniyormus gibi. Ben de yillarca pc de oyun oynadim, 20 kusur inch ekran karsisinda 2 buklum sirt agrimasin diye arkaniza yastik koyup bi yandanbilek agrisiyla bi yandan directx sorunlariyla falan ugrasip bana hayali seyler anlatiyorsunuz burada. Dedigim gibi her seyi gectim zevk renk meselesi, ben cok memnunum konsoldan, skyrimi de konsolda oynayacagim. Neden geriyor pek anlamiyorum hemen saldirmaya baslayan insanlar var garip bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Penthesilea said: directx sorunlariyla falan ugrasip ya özrün kabahatinden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi zaten düzgün oyunlar yayilarak oynanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Penthesilea said: pc gamingin console gaming kadar "smooth" bi deneyim verdigini soyleyemezsiniz arkadaslar 2011'de. Herkesi battlefield3 ve mw3 ciktiginda basliklara beklerim, zart cokuyor zort baglanamiyor mesajlarindan gecilmeyecek cunku, bu mesajimi alintilaywcam o zaman. Teorik seylerle gelmeyin bana her gun pc yi dev ekrana baglayip surround ses kullaniyormus gibi. Ben de yillarca pc de oyun oynadim, 20 kusur inch ekran karsisinda 2 buklum sirt agrimasin diye arkaniza yastik koyup bi yandanbilek agrisiyla bi yandan directx sorunlariyla falan ugrasip bana hayali seyler anlatiyorsunuz burada. Dedigim gibi her seyi gectim zevk renk meselesi, ben cok memnunum konsoldan, skyrimi de konsolda oynayacagim. Neden geriyor pek anlamiyorum hemen saldirmaya baslayan insanlar var garip bi sekilde. yüzde 99 pc adamıyken sırf mgs4 için ps3 aldım kaç sene önce. oyunu bitirip satıcaktım hatta. hala satamadım. konsol rahatlığı apayrı birşey. asıl oynadığım oyunlar hala pc'de. yüzde 80 pc'de vakit geçiriyorum ama resmen böle iyi konsol oyunları arasındaki zaman geçirme gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 al tap yapamadığın oyunmu olur 2011'de? multi tasking yapamıyomsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 alt tab yapmıcan abi işte konsolcuysan yanında böle MACBOOK un olacak böle ordan takılıyor olacaksın DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kaede said: Penthesilea said: directx sorunlariyla falan ugrasip ya özrün kabahatinden beter Hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mortis said: alt tab yapmıcan abi işte konsolcuysan yanında böle MACBOOK un olacak böle ordan takılıyor olacaksın DAS şu anda birebir böleyim ya. okuyunca etrafıma bakındım LAN! diye mdfh de ben konsolcu değilim yeaeaiieai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 macbook ne ya, krallar gibi ipad varken. ps3 + bu paklar sizi: http://www.klickout.com/wp-content/themes/klickout/scripts/timthumb.php?src=http://www.klickout.com/wp-content/uploads/2011/05/iPad-Multitask.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ipad ile taş arasında yapılan değerlendirme resimleri aklıma geldi şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ipad baya güzel bir alet de kimse bir macbook yetenegi beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kaede said: Penthesilea said: directx sorunlariyla falan ugrasip ya özrün kabahatinden beter HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 kinaye anlamayan nesle aşina değiliz. BANA BUNU YAPTIRDINIZ. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Unlike its predecessor, Oblivion, the next game in the Elder Scrolls series will let you make friends. Some friends can become friends with benefits. And they can then become your spouse. Even if they're the same gender as you. in Skyrim, those you befriend will be, well, friends! Get cozy and they might tag along and help you out in a fight. And if you get real cozy, if you buy a house, then they'll move in with you. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Sam said: macbook ne ya, krallar gibi ipad varken. ps3 + bu paklar sizi: http://www.klickout.com/wp-content/themes/klickout/scripts/timthumb.php?src=http://www.klickout.com/wp-content/uploads/2011/05/iPad-Multitask.jpg su asiri rahat bi olaymis yanniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.gametrailers.com/news/skyrim-dlc-to-be-timed-exclusive/3803 el oh el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar