Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
devlet büyüklerimizi dinleyen japonlar gibi mi otursunlar? (:P)

böyle inv, skill ekranı, derin mağaradaki bölümler filan yoktu cüce.
Mesaj tarihi:
adamlar zaten oraya oyundaki herseye cosmaya bağırmaya gitmiş.
tabiki AMA TANRIM FIREBALL ATICAK!!! dıye bağırıcaklar, garip bi durum yok.

yine aynı sekilde büyü falan seciyodu o videodada ya, hotkeylerden seviyodu bi kısmını ama stormcall falan yine o ara menüden seciyodu. featler hakkında bi bilgi yoktu ama evet.
Mesaj tarihi:
Video güzeldi, feat ler süper olmuş, büyü sistemi güzel, inv berbat hala pc için farklı olacak umudundayım değilse mod bekleriz.

Birde oyun pc için bundan çok daha iyi görünecek dedi sanırım.
Mesaj tarihi:
Skyrimblogda quakecon sonrası ufak bilgiler yayınlanmış. Liste uzun baya

http://theskyrimblog.com/?p=870

said:
you can pick up salmon from the river with your bare hands

Beni en çok etkileyen bu oldu.
Mesaj tarihi:
oha, çok tatlıymış. ben böyle STALKERvari survival ögelerinin oldugu bir TES oyunu istemiştim hep, kısmet Skyrim'eymiş demek ki.
said:
you can even add laugh lines in character generator, in fact the number of sliders and options in the character generation is overwhelming

:3
Mesaj tarihi:
said:
there are six different stages to crafting items – including refining crude ore and assembling materials. We don’t know yet what the other 4 stages are but it sounds a lot more complex than Oblivion and Morrowind crafting

the lockpicking mini-game is improved and seems to be similar in concept to that in Fallout 3

you can hold onto your perk slots instead of choosing a perk at each level up

fena görünmüyor, balık olayı da güzelmiş heh. (tu)
Mesaj tarihi:
bence kötü bir şey degil açıkçası, ev sahibi olmak vs. hep insana dünyada yaşadıgını hissettiren şeyler. skyrim'in de böyle bir iddiası var, neden olmasın?
Mesaj tarihi:
axedice said:

Skyrimblogda quakecon sonrası ufak bilgiler yayınlanmış. Liste uzun baya

http://theskyrimblog.com/?p=870

said:
you can pick up salmon from the river with your bare hands

Beni en çok etkileyen bu oldu.

lol

suda 50cm2 lik alanda donup duran balik koyarlar, mouse u getirip E ye basinca "salmon added to inventory" cikar yukarda

CIPLAK ELLE BALIK YAKALADIN ISTE nin olayida bukadardir bethesdayi taniosam asfdasdf
Mesaj tarihi:
e o vardı ki önceki oyunlarda, böyle yazmışlarsa değişik bir esprisi vardır herhalde.

quakecon videosunda kütükleri taşıyan, balta bileyleyen adam gördükten sonra şaşırmam elle balık tutmaya gerçi, yeterince etkilendim heh.
Mesaj tarihi:
demian said:

bu arada todd howard'ın "npcler ne meslek yapabiliyorsa aynısını yapabileceksiniz" lafını hepiniz duydunuz degil mi?

şunu duyunca ben koptum zaten ekran başında HÜYERELAAAAĞGGGHHH diye o quakeciler gibi heh. o gün yazmamış mıyım hayret ettim şimdi. en çarpıcı olaydı duyduğum ve gördüğüm videoda.
Mesaj tarihi:
benim de öyle. ben ultima online'da sıkılmadan odunculuk yaparak geçinip içkisini içmiş evini almış bir insanım, gerçekten rol yapmak isteyen insana inanılmaz çıgırlar açacak bu olay.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...