Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 devlet büyüklerimizi dinleyen japonlar gibi mi otursunlar? (:P) böyle inv, skill ekranı, derin mağaradaki bölümler filan yoktu cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adamlar zaten oraya oyundaki herseye cosmaya bağırmaya gitmiş. tabiki AMA TANRIM FIREBALL ATICAK!!! dıye bağırıcaklar, garip bi durum yok. yine aynı sekilde büyü falan seciyodu o videodada ya, hotkeylerden seviyodu bi kısmını ama stormcall falan yine o ara menüden seciyodu. featler hakkında bi bilgi yoktu ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben orada olsam "kara biraderlik koyduk" dedikten sonra "WHERE'S IMPERIAL LEGION???!!!!" diye bağırırdım kesin. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kara biraderlik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Abi adam köpek keserken saloncak boşalmanın alemi yoktu bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi adam storm call büyüsüne wrath ekledi fırtına kopardı hiç bi tepki gelmedi :/ fireball atıyo diye böğüren adamın quakecon'u yıkması lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Video güzeldi, feat ler süper olmuş, büyü sistemi güzel, inv berbat hala pc için farklı olacak umudundayım değilse mod bekleriz. Birde oyun pc için bundan çok daha iyi görünecek dedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 adam kılıcını cekiyo nerdler böğürüyo. adam kılıcını sallıyo nerdler gene böğürüyo. tamam bizde heycanlıyız merak ediyoruz da bu nası bi aşk yarabbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 çift kılıç alıp drizzt olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 acılmadı link :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://i.imgur.com/HP5Ky.jpg koymuştum ama heralde, bidaha koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Skyrimblogda quakecon sonrası ufak bilgiler yayınlanmış. Liste uzun baya http://theskyrimblog.com/?p=870 said: you can pick up salmon from the river with your bare hands Beni en çok etkileyen bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oha, çok tatlıymış. ben böyle STALKERvari survival ögelerinin oldugu bir TES oyunu istemiştim hep, kısmet Skyrim'eymiş demek ki. said: you can even add laugh lines in character generator, in fact the number of sliders and options in the character generation is overwhelming :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 said: there are six different stages to crafting items – including refining crude ore and assembling materials. We don’t know yet what the other 4 stages are but it sounds a lot more complex than Oblivion and Morrowind crafting the lockpicking mini-game is improved and seems to be similar in concept to that in Fallout 3 you can hold onto your perk slots instead of choosing a perk at each level up fena görünmüyor, balık olayı da güzelmiş heh. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oyun içinde fable misali romance'da olacakmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bence kötü bir şey degil açıkçası, ev sahibi olmak vs. hep insana dünyada yaşadıgını hissettiren şeyler. skyrim'in de böyle bir iddiası var, neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 axedice said: Skyrimblogda quakecon sonrası ufak bilgiler yayınlanmış. Liste uzun baya http://theskyrimblog.com/?p=870 said: you can pick up salmon from the river with your bare hands Beni en çok etkileyen bu oldu. lol suda 50cm2 lik alanda donup duran balik koyarlar, mouse u getirip E ye basinca "salmon added to inventory" cikar yukarda CIPLAK ELLE BALIK YAKALADIN ISTE nin olayida bukadardir bethesdayi taniosam asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 e o vardı ki önceki oyunlarda, böyle yazmışlarsa değişik bir esprisi vardır herhalde. quakecon videosunda kütükleri taşıyan, balta bileyleyen adam gördükten sonra şaşırmam elle balık tutmaya gerçi, yeterince etkilendim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu arada todd howard'ın "npcler ne meslek yapabiliyorsa aynısını yapabileceksiniz" lafını hepiniz duydunuz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 new vegas in hayat kadini/jigolo olarak ise girip calisabildigimiz modu gercekmi oluyor yani? asfsfadsadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Her bethesda oyununa o dediğin modu yapıyorlar zaten ya ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 demian said: bu arada todd howard'ın "npcler ne meslek yapabiliyorsa aynısını yapabileceksiniz" lafını hepiniz duydunuz degil mi? şunu duyunca ben koptum zaten ekran başında HÜYERELAAAAĞGGGHHH diye o quakeciler gibi heh. o gün yazmamış mıyım hayret ettim şimdi. en çarpıcı olaydı duyduğum ve gördüğüm videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 benim de öyle. ben ultima online'da sıkılmadan odunculuk yaparak geçinip içkisini içmiş evini almış bir insanım, gerçekten rol yapmak isteyen insana inanılmaz çıgırlar açacak bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 o videodaki gibi koca kütüğü omzumuzdan aşırtabilecek miyiz acaba :p http://www.2dayblog.com/images/2011/june/550x-us-vs-russia-treetrunk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ultima online gibi olmaz o dediğiniz ya fable gibi olur, bi tane tabela olur, "10 tane odun kestin, al sana şu kadar para" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar