Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 şunları bi okuyun okumadıysanız http://elderscrolls.wikia.com/wiki/2920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 main quest de ne kısaymış pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Alıyorum oyunu. Güzel eklentiler çıktı mı? Rogue tarzı oynamayı severim, o yönde varsa özellikle. Gamepad ile oynasam daha mı iyi olur bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 gamepadlik bişiyi yok. skyrimnexustan skyui çek bi kere menüler adam olsun, mousela rahatça hareket ediyosun zaten. art of magicka / midas magic bunları sevebilirsin. yeni büüyüler mage craftları felan ekliyor. deadly dragons dragonlardan unique drop ve bunlardan gelen craft + mob tweakleri getiriyor ama yeni başlıyosan zorlayabilir. geri kalanı eye candy olur daha iyi texture felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Gamepad karıştırma, hele ok büyü olayında mouse gerekli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ilk oynadıgımda smith/enchant kasmıstım, hayvan gibi item yapınca expert bile normal gelmeye baslamıstı. khajit actım sneak/archer gidiyorum. sneak 100 archer 56 oldu lvl 20. simdi videolarda sneak 100 yapan eleman trolun yanında oturup kalkınca gorunmez oluyor, arkasına gecip bacstap cekiyor. ben yapamadım yani tam görünmez olmuyor. olay ne burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sneak 100 archer 56 oldu lvl 20 çok iyiymiş, ben lvl12yim ve sneak 50, archer 42 falan oysaki devamlı ikibüklüm yürüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 marksman said: ilk oynadıgımda smith/enchant kasmıstım, hayvan gibi item yapınca expert bile normal gelmeye baslamıstı. khajit actım sneak/archer gidiyorum. sneak 100 archer 56 oldu lvl 20. simdi videolarda sneak 100 yapan eleman trolun yanında oturup kalkınca gorunmez oluyor, arkasına gecip bacstap cekiyor. ben yapamadım yani tam görünmez olmuyor. olay ne burda perk var 100de açılan onu alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ha evet ben yanlış okumuşum yanına giderkene görünüyorum sandım da o yüzden armor dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sneak bütün perklerini actım zaten. suan sadece archer skili artıyor, elden geldikce lvl almamaya calısıyorum. basından beri expert oynadıgım icin iyi para geliyo 5 k oldu evi aldım yancıyı bıraktım. illision ile gorunmez olup arkalarına gecip backstap cekmek cok basit geliyor bana. onun yerine ileriye ok atıyorum sesin geldigi yöne dönünce arkasından yaklasıyorum. two hand warriordan sonra baya zevkli geldi boyle oynamak ^^ bir de nasıl takla atıyor bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sneak perklerinde silent roll var, çömelmişken sprinte bastığında takla atarak ilerliyor. bir de krosis'in bulunduğu yerde 3 dragon word birden öğreniyorsun, throw voice diye. onu kullanıyordum ben dikkatleri çekmek için, çok daha eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 marksman said: basından beri expert oynadıgım icin iyi para geliyo 5 k oldu- Yüksek zorluk seviyesinde oynamanın bu tür getirileri mi var? Daha çok para ya da skill inc mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 para sanmıyorum, bi yerlerde skill gain daha hızlı diyodu ama hiç denemedim. belki sırf npclerin hp/dmg artmıyorsa daha güçlü npcler spawn oluyosa equipmentta daha iyi düşücektir ama benim bildiğim sırf hp/dmg artıyor. save et easyde geç blacksmithing forgea kaç parçada level atlıyo bak, sonra mastera al bi daha bak görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bi öncekinde expert oynamak kasıyordu. hikaye bitti simdiki karakter paso expert mod. bariz sekilde herseyden para daha fazla geliyor, skill icin emin değilim denemedim ama bir kac sayfa önce bir arkadas zorlugu mastere cektim alcemy daha hızlı artıyor demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 stimpak said: sneak perklerinde silent roll var, çömelmişken sprinte bastığında takla atarak ilerliyor. bir de krosis'in bulunduğu yerde 3 dragon word birden öğreniyorsun, throw voice diye. onu kullanıyordum ben dikkatleri çekmek için, çok daha eğlenceli :D eyvallah. onu denicem. bu son anda farkedildiginde takla atarak arkasına gecip backstap cekilebiliyo gayet hos oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Demin bi dragona karşı ben ve 2 mamut savaşıyorduk, benim için tanklıyorlardı sağolsunlar. Ama dragon ölünce nefesini çekecem derken mamutlar beni çekti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mamutları masterda çerez niyetine yiyorum ben artık baydı oyun, ilk kez gördüğümde kaçacak delik arıyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 iyi de 12lvlım daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Morrowind'da sürgün edilirken başladık, Oblivion'da zindandaydık, bu sefer de darağacı sırasında. TES6 kafamıza ipliği geçirdiklerinde mi başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Questmarker kapatmamım bir yolu var mı? Gıcık ediyor gideceğim yolu göstererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Questi seçtiğinde ortaya çıkan bi hede o. Seçimleri kaldır questlogdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-HqNiniwAec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Pusuladan 4 yön dışında herşeyi saklayan bir mod buldum. Questlere hiç bakmamaya karar verdim. Daldım oyuna. Saf RP yaparak ne kadar ilerleyebileceğim acaba. Şu anda mesela asla ejderha öldürmemeye kararlıyım, hayatımı kurtardılar. Adam kardeşime gitti dedi ama ölümden son anda kaçmışım, ellerinde adım da var, asla gidip de arkamda iz bırakmam. Öldürmekten hoşlanmayan, undeadlere karşı özel bir ilgisi olan, otoriteye saygı duymayan, başkalarına güvenmeyen, nord bir hırsız kız oynayacağım. Oblivion'da RP çabalarım hemen ölmüştü, Morrowind'de süper girmişti, Skyrim nasıl olacak bakalım. Bir şekilde ana göreve çekilebilecek miyim? Etrafta sandbox modunda epey dolaşacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bazı görevlerin yerini belli eden açıklamalar olmuyor ve alakasız uzaklıktaki yerlerde oluyor işin biraz zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar