souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 skyrim LvL 32 oldum ve ana görevlerden şurdayım.Çok mu level almışım. Quest Riverwood daki Sleeping Giant'taki kadınla ejderha kesmeye gidicem. Companion görevlerinde yaşlı amcanın mezarı görevi bitti yeni lider sen olmalısın dedi. Sadece Whiterun yan görevleri ile uğraştım başka şehire girmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 companionlarda bide totem serisi var, çıkması için 1-2 tane side quest yapman gerek, sonra yüzü dövmeli kız verio questleri ara ara side questleri yaptıkça. side questler önemli organizasyonlarda, mesela thieves guildde side questleri yapmadan guild master olamıyorsun sadece normal üye olarak kalıyorsun, gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mage de tek dikkat etmen gereken şu, bütülerin damageları scale etmiyor, ama yeni büyüler geliyor. O geçiş sırası biraz sancılı, ama çok sıkıntı yok. bide centurion master sıkıntı deil, o tekerlekli lavuklar çok fena, oyunda beni en çok zorlayan yaratıklar onlar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 souldarkorn said: skyrim LvL 32 oldum ve ana görevlerden şurdayım.Çok mu level almışım. Quest Riverwood daki Sleeping Giant'taki kadınla ejderha kesmeye gidicem. Companion görevlerinde yaşlı amcanın mezarı görevi bitti yeni lider sen olmalısın dedi. Sadece Whiterun yan görevleri ile uğraştım başka şehire girmedim daha. Level 5 im ve bu görevi yapmaya giderken save alıp çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 vay canına.Çok uçmuşum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Scaling olduğu için lvl bişey ifade etmiyor, oraya lvl 32 değil 50de giden de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ne bileyim bazıları hızlı level alırsan tek atarlar falan yazmış.ben de meslekleri kasıyorum hızlı bir şekilde lvl lıyorum hata mı ediyorum dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 tamamda sen lv32yi lockpick sneak mercantile speech vs bilimum non-combat skille alırsan, o draugr overlord eline veriyor. alchemy 40 yaptın diyelim, kullanıyomusun ama? diziyomusun resist felan potları. yada tüm büyü skillerini 30 yapan adamla sadece destruction 100lemiş adam aynımı gidiyo? sen level atlamayınca adamlarda atlamıyor, calm, fury felan bu tarz level limitli büyüler bile talent a gerek kalmadan çok daha uzun süre rahatça kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 axedice said: Scaling olduğu için lvl bişey ifade etmiyor, oraya lvl 32 değil 50de giden de var. droplar da scale oluyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 evet aynı sekilde vendorlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kendime yazılı blackreach haritası yaptım, alın sizde kullanın http://img37.imageshack.us/img37/5874/blackreach.png bide nirnroot sayısı 50 falan, orda 30 tanesini göstermişler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Fakat ayni questleri tekrar cikmasi. 4 kere falan red eadle 3 kere crown of windhelm tamamladim. Cok sacma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Blackreach'i çok beğenmiştim girdiğimde ama dışarı ulaştığımda tayyipation bir çıkışla "daha da gelmem" deyip, sigara yakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kim demişti deadly dragons yükleyin diye?... bu ne ya ilk dragonu kesicem diye kaç kere destruction skill aldım .. vur vur vur.. bekle bekle bekl.. vur vur vur.. ömrüm çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 burda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Meanwhile in guildwars2 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2821038_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ahahahahahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 GAMESPOT mods of the week Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Yürüme hızı ile ilgili bir bug buldum Eşyalar ağır gelip karakteriniz yavaşlayınca, yayınızı gerip parmak mousa basılı olarak öyle ilerleyin, baya baya hızlanıyor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sdfsdsfs abi şu yaptığın kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Aç konsolu carry weight +100 arttır aynı şey hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o kadar ne taşıyorsunuz sdf benim taşıma limitim 617, üst üste 3-4 dungeon mağara temizliyorum 400 ü geçmiyor asla :p level 62 oldum zaten levelde atlayamıyorum kullandığım skill kalmadı hiç artmamış, restoration falan kasıyorum level alayım diye lol. bide şu thieves guilda vendorlar gelince çok iyi oldu, tek yerde 5 vendor var herbişiye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Benim için oyunun bitme noktası tüm vendorlarda 4k olduğu an oldu zaten. Ev, araba, lydia hepsini satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ciddi anlamda bir money sink olmadığı için oyunda, kendim yarattım ben, http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Burglary_Job şurdaki itemları konsol ile alıyorum mesela ev süslemek için, extrem fiyatlar koyuyorum golden ship model 20k falan gibi, sonra kendimden siliyorum o miktarı, böylece hem makul seviyede para ile dolaşıyorum hemde ev zengin duruyor :p ayrıca oyunun ta başından beri düşen hiç bir flawless gem'ide satmadım onlarda hoard olarak duruyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 haritalar, oyun ici itemi daha fazla para ile satin alma vs, ne guzel bir oyun oynamadir. nasil imrendim varya. tebrik ederim. keske bu sekilde olabilsem , son 15 senedir tik yok :( mmolar haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Archer-thief oynuyorum, mesleklerden lvl gelmesin diye hiç bişey craft etmez oldum kürkle geziyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar