Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

skyrim LvL 32 oldum ve ana görevlerden şurdayım.Çok mu level almışım.

Quest

Riverwood daki Sleeping Giant'taki kadınla ejderha kesmeye gidicem.
Companion görevlerinde yaşlı amcanın mezarı görevi bitti yeni lider sen olmalısın dedi.
Sadece Whiterun yan görevleri ile uğraştım başka şehire girmedim daha.

Sosyal ağlarda paylaş

companionlarda bide totem serisi var, çıkması için 1-2 tane side quest yapman gerek, sonra yüzü dövmeli kız verio questleri ara ara side questleri yaptıkça.

side questler önemli organizasyonlarda, mesela thieves guildde side questleri yapmadan guild master olamıyorsun sadece normal üye olarak kalıyorsun, gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage de tek dikkat etmen gereken şu, bütülerin damageları scale etmiyor, ama yeni büyüler geliyor. O geçiş sırası biraz sancılı, ama çok sıkıntı yok.

bide centurion master sıkıntı deil, o tekerlekli lavuklar çok fena, oyunda beni en çok zorlayan yaratıklar onlar ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

skyrim LvL 32 oldum ve ana görevlerden şurdayım.Çok mu level almışım.

Quest

Riverwood daki Sleeping Giant'taki kadınla ejderha kesmeye gidicem.
Companion görevlerinde yaşlı amcanın mezarı görevi bitti yeni lider sen olmalısın dedi.
Sadece Whiterun yan görevleri ile uğraştım başka şehire girmedim daha.

Level 5 im ve bu görevi yapmaya giderken save alıp çıktım :D
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda sen lv32yi lockpick sneak mercantile speech vs bilimum non-combat skille alırsan, o draugr overlord eline veriyor.
alchemy 40 yaptın diyelim, kullanıyomusun ama? diziyomusun resist felan potları.
yada tüm büyü skillerini 30 yapan adamla sadece destruction 100lemiş adam aynımı gidiyo?

sen level atlamayınca adamlarda atlamıyor, calm, fury felan bu tarz level limitli büyüler bile talent a gerek kalmadan çok daha uzun süre rahatça kullanılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar ne taşıyorsunuz sdf benim taşıma limitim 617, üst üste 3-4 dungeon mağara temizliyorum 400 ü geçmiyor asla :p

level 62 oldum zaten levelde atlayamıyorum kullandığım skill kalmadı hiç artmamış, restoration falan kasıyorum level alayım diye lol.

bide şu thieves guilda vendorlar gelince çok iyi oldu, tek yerde 5 vendor var herbişiye yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi anlamda bir money sink olmadığı için oyunda, kendim yarattım ben,

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Burglary_Job

şurdaki itemları konsol ile alıyorum mesela ev süslemek için, extrem fiyatlar koyuyorum golden ship model 20k falan gibi, sonra kendimden siliyorum o miktarı, böylece hem makul seviyede para ile dolaşıyorum hemde ev zengin duruyor :p

ayrıca oyunun ta başından beri düşen hiç bir flawless gem'ide satmadım onlarda hoard olarak duruyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...