Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Skyrim Creation Kitle beraber bir sürpriz gelecek deniyor yarından sonra, official high-res pack en büyük ihtimal şu ana kadar.(steam olduğu için tabi sadece pc için XD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Lan olm bi de çok şükür deyin az şükredin la herşeye bi bıdı bıdı, fıstık gibi oyun işte allahtan belanızı mı istiyonuz asdasdas ahahaha :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Nivea said: yav bu ne saçma bir cevap. doğru, ejderha dediğin IQ 0 olan kıytırık yaratıklar. çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ejderler sallamıyor ki başka dilleri, fransız garson gibi davranıyorlar. gayet wad heh. Sparkcaster said: skyrimde bütün isimli itemların çok düşük levellar için yapılmış olduğundan bahseden benim önceki oyunlarda bs olmadan item scalingin nasıl olduğunu sorduğumu anlamanız gerekiyo leveled item denen bir konsept var, lvl 40'ken bile en iyi sürümünü alamayabiliyorsun mesela dragonbane'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Norak said: Skyrim Creation Kitle beraber bir sürpriz gelecek deniyor yarından sonra, official high-res pack en büyük ihtimal şu ana kadar.(steam olduğu için tabi sadece pc için XD) Dogrulanmis bu, hi res pack geliyor Ya uzuldgum tortanic yuzunden su oyunu satin alamadim, simdi steam workshopuda kullanamicam ya uhuhu A PERSONAL APPEAL FROM DRAGONBORN, gief monies for skyrim kampanyasi baslaticam sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ooo şahane, ben de kaldığım yere geri dönerim artık heh. meh gerçi şu ara yılın en sıkışık dönemine girdim oyun olarak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Format atarken saveleri yedeklemedim, acimadam yok ettim hepsini. Söyle düzgün bir eklenti ciksa da bastan baslasam diye bekliyordum. Hi-res pack disinda oyuna icerik de katacak bir expansion pack falan yok mu yakinlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 steam saveleri yedekliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 toolkit ciktiginda asyali arkadaslarimiz ortamlara akicak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ve skyrime bir yaratılış amacı gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 expansion yapıyorlar zaten, sadece açıklanmış değil official olarak, önümüzdeki aylarda bişiler duyarız muhtemelen. artık 2 saatte biten dlcler yerine exp. çıkarmayı uygun görüyoruz demişlerdi bi ara geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 steam keyini bunun ucuza satan biyer varmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 assassin olmak için en iyi ırk hangisi.hangi talent ağaçlarına önem vermek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bu oyunda arena olmadığını ilk farkettiğimde bi hışımla nette araştırmaya koyulmuştum. Meğersem expension pack içinde gelicekmiş. Resmi açıklaması vardı bir yerlerde. Bayağı kapsamlı bir şey olucak yani. Edit: Assassin için (Hatta genel olarak oyunda) ırk olarak pek farketmiyor oynanış. Ama rp yapçam dersen Khajit/Woodelf al. Skill olarakta benimkileri yazayım. Sneaking,Onehanded,Archery,Smith,Enchant,Alchemy,L.armor Şuna benziyor build. http://skyrimcalculator.com/#80538 Edit2: Oradan sadece dagger kullanacaksan onehanded/bladesman perkini çıkartabilirsin. Daggerlara işlemiyor(muş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/01/stop-right-there-criminal-scum.jpeg?cb5e28 yakinda istanbul sokaklarinda sizlerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Deathblade said: Bu oyunda arena olmadığını ilk farkettiğimde bi hışımla nette araştırmaya koyulmuştum. Meğersem expension pack içinde gelicekmiş. Resmi açıklaması vardı bir yerlerde. Bayağı kapsamlı bir şey olucak yani. Edit: Assassin için (Hatta genel olarak oyunda) ırk olarak pek farketmiyor oynanış. Ama rp yapçam dersen Khajit/Woodelf al. Skill olarakta benimkileri yazayım. Sneaking,Onehanded,Archery,Smith,Enchant,Alchemy,L.armor Şuna benziyor build. http://skyrimcalculator.com/#80538 Edit2: Oradan sadece dagger kullanacaksan onehanded/bladesman perkini çıkartabilirsin. Daggerlara işlemiyor(muş). teşekkür ederim. Khajit +10 Sneak,+5 Alchemy, Archery, Lockpicking, Pickpocket, One-handed pek faydalı geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Viktor said: steam keyini bunun ucuza satan biyer varmi ya? ben bazı sitelerde buldum eu keyi 40 dolara satan ama güvenemiyorumki alayım :S bu arada ru keyler 24 $ civarı ama region lock varmış ru olanlarda varmıdır güvenilir site şöyle 30-40 $ ya steam key alabileceğimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Rus keyi almayın bu oyun için, indirimleri kollayın misal greenmangaming 30 dolara verdi geçenlerde 2 ayrı gün. Rus keyini hesaba eklenmesi dışında indirirken de vpn ile başlamak gerekiyor, ayrıca steam libraryden giremiyorsun oyuna ayrı bir kısayol yaratıp bikaç ek komut ekliyorsun o kısayola. Ayrıca ilerde Skyrim'in EU versiyonunu almak istersen alamıyorsun çünkü RU var diye izin vermiyormuş steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Steam üzerinden Skyrim almayı düşünen varsa 5-10 dolarlık bir oyun karşılığında 20 dolarlık indirim kuponu verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 BEN BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 40 DOLARA DUSTU, HI-RES TEXTURE PACK CONFIRMED!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sabahtan beri bakıyorum nereden alsam diye iyiki bulamamışım, az önce baktım 40 dolara düşmüş evet, oblivion ve morrowind 3 lü pack 49 olmuş direk onu alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tf2'de kutu falan açın, unusual düşürünce oyun karşılığı alırsınız yaf benim gibi sfgdhfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 unusual çıkıyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben açsam kesin bişi çıkmaz. hatta boş filan çıkar. ondan almiyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar