Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

bir de şu itemı yaptım, şöyle para yaptım muhabbetleri de çok boş geliyor bana... çünkü bunlarla yapacak pek birşey yok oyunda :/ son boss u dövemeyen oldu mu? veya oyunda "şurası çok zor takıldım" filan diyen?

yani keşke en azından optional kastıran bi boss filan koysalardı (misal:bg2 kangaxx, m&m6 Q...) insana bi başarı hissi veren...

iyi de... konsol çağında öyle oyun aramak falan sen çok yanlış yere gelmişsin
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var ya. yok altınçağ, konsol filan... verdiğim örneklerle kelalaka... bahsettiklerimden hangisini konuşarak geçiyorsun? kaldı ki roleplay değil aksiyondan bahsediyorum.

oyunun yapısına uygun olarak koyabilirlerdi. zorlu, eğlenceli dövüşten bahsediyorum, ki kasıp yaptığın itemlar bişeye yarasın...

haritanın bir köşesine koyarsın isteyen gider savaşır. unique item filan ödülü olur.

ayrıyeten oyun filan arayan da yok. çok basit bişey bahsettiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Nivea said:

dragon deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorumda kanadı olan kertenkeleden farkları yok. onu bırak adam akıllı common language konuşabilen dragon yok lan skyrimde neydden bahsediyosunuz?

kendi dillerini konuşabilen, taktik kurup plan yapabilen, metrelerce boyu olan, büyü çekip ateş üfleyebilen, tırnakları ve dişleriyle zırhları delebilen, zırh gibi deriye sahip yaratıkları "kanatlı kertenkele" boyutuna indirgemek cidden priceless olmuş.
"common language bile konuşamıyor", evet, common language çok önemliydi zaten.

trollse vahim, troll değilse daha vahim.

yav bu ne saçma bir cevap. racial özelliklerini yazmışsın burada ama zırh gibi bir deriye sahip olmak common language ı adam gibi konuşamamalarını açıklamıyor. Paarthurnax ve Alduin ikiside ilk çağdan gelen yaratıklar sözde bunlar Skyrim'in en baba yaratıkları ama iki laflarından biri "sizin dilde nası deniyodu la bu" oluyor. ayrıca oyunda en güçlü karakter biziz bunu oyunun her yerinde görebilirsin. (spoiler geliyor okumayın bundan sonrasını) oyunun bir yerinde gri sakallılardan biri bize ayar vermeye çalışınca paarthurnax adama "akıllı ol ejderdoğanla konuşuyosun" gibisinden çıkışlar yaptı. hadi onu geç iki kanlı bıçaklı faction liderini barışa çağırıp ikna ediyoruz daha ne bekliyosun o yüzden dragonların pek bir olayı yok hatta ismini çağırınca gaza gelip bile bile tuzağa bile düşen bir tür için "çok zeki bunlar ateş tükürüyorlar, IS7 gibi zırhları var şerefsizlerin" tarzı bir savunma ancak dragonlance okumuş ergen ortaokulluların söyleyebileceği bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dil olayı şu, adamlar üstün yaratıklar ve onların dili haricindeki her dil onların dilinden türediği için aşşağı görüyorlar.

Şey gibi bu, bi ingilizin 30 sene hindistanda kalıp "sizin dilde ne deniodu ya ona" demesi gibi bişey.
Biz editliyiz bu arada bizi karıştırma :p. Yani aynı anda thief guild master harbinger ve archmage olabilen bi dragonborndan bahsediorz.

Ki önceki dragonbornlardan aralarında tanrı olanlar var sonradan. Boru deil dragonborn olmak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...