Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dragon priest ne desem? lair falan da görmedim hiç, şu ana kadar sadece karşıma çıkan ejderhaları kestim. Daha heryerde Thane olucam, ana şehirlerden sadece solitude kaldı, diğer küçük şehirlerin hiçbirisinde değilim. DB ve Thieves guild bitmedi henüz, Mage guild'e girmedim bile daha o var, Companion'da Harbinger oldum. Yapacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 haa karşına ejder çıktı o zaman? bana daha hiç çıkmadı. tepeden hiç inmedi böle, normalde questi trigger ettikten sonra yolda giderken hatta bzen şehirlerde bile dragon gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Suark said: haa karşına ejder çıktı o zaman? bana daha hiç çıkmadı. tepeden hiç inmedi böle, normalde questi trigger ettikten sonra yolda giderken hatta bzen şehirlerde bile dragon gelir whiterun'da jarl ile konuşup seni kuleye gönderdikten sonra kuleye gitmezsen hiç çıkmıyor, kuleye gittikten o görevi bitirdikten sonra gelmeye başlıyor işte. Şehre de geliyor sen yolda takılırken de heryerde geliyor valla. ben 40 olduktan sonra ana göreve başladım, onun ikinci stepini 7000 basamağı tırmandım orada hocalardan eğitim aldım sonra ana görevi terkettim, yan görevleri yapıyorum halen. Dragon priest falan görmedim ama nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 haaa anladım, eet sen görebilirsin dragon. Dragonpriestler, böle bazı questlerde bazen de shoutların oldukları yerlerde çıkan güçlü tipler. lich gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Seru said: Suark said: haa karşına ejder çıktı o zaman? bana daha hiç çıkmadı. tepeden hiç inmedi böle, normalde questi trigger ettikten sonra yolda giderken hatta bzen şehirlerde bile dragon gelir whiterun'da jarl ile konuşup seni kuleye gönderdikten sonra kuleye gitmezsen hiç çıkmıyor, kuleye gittikten o görevi bitirdikten sonra gelmeye başlıyor işte. Şehre de geliyor sen yolda takılırken de heryerde geliyor valla. ben 40 olduktan sonra ana göreve başladım, onun ikinci stepini 7000 basamağı tırmandım orada hocalardan eğitim aldım sonra ana görevi terkettim, yan görevleri yapıyorum halen. Dragon priest falan görmedim ama nedir bilmiyorum. Lies! ben daha gitmedim Greybeard'lara. bir kere stables'ın ordaki farmlarda saldırdı dragon. bir kere de güneydoğu'da gayzerlerin orda saldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Oski said: Seru said: Suark said: haa karşına ejder çıktı o zaman? bana daha hiç çıkmadı. tepeden hiç inmedi böle, normalde questi trigger ettikten sonra yolda giderken hatta bzen şehirlerde bile dragon gelir whiterun'da jarl ile konuşup seni kuleye gönderdikten sonra kuleye gitmezsen hiç çıkmıyor, kuleye gittikten o görevi bitirdikten sonra gelmeye başlıyor işte. Şehre de geliyor sen yolda takılırken de heryerde geliyor valla. ben 40 olduktan sonra ana göreve başladım, onun ikinci stepini 7000 basamağı tırmandım orada hocalardan eğitim aldım sonra ana görevi terkettim, yan görevleri yapıyorum halen. Dragon priest falan görmedim ama nedir bilmiyorum. Lies! ben daha gitmedim Greybeard'lara. bir kere stables'ın ordaki farmlarda saldırdı dragon. bir kere de güneydoğu'da gayzerlerin orda saldırdı. Değil! Tam olarak okumamışsın yazdıklarımı, Whiterun'daki Jarl seni kuleye gönderiyor ilk görevde eğer oraya gitmeden oyuna devam edersen bir tane bile ejderha karşına çıkmıyor. Greaybeard'lar ondan sonraki görev zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hööööeeeeee kule deyince, ben de greybeard ların olduğu kule sandımdıydı. gerçi adamlar kulede mi bilmiyorum da. gitmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ora bildiğin dağın tepesi, 7000 basamak. (saydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Whiterun'un 100m ötesinde bi tower var işte yıkık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 easy bildiğin hile! yumrukla dövüyorsun milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Oyunda para en iyi smithingde bu ara. 30 yaparsan smithingi sirf 3 5 tyane dwarf madeni yagmalayıp ne var yok eritip armor basıp satmak yetiyo. Armorları satmadan upgrade etmek daha mantıoklı tabe. Ben ilk smithingi 100ledimde dragonbone armor cok yalanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-the-elder-scrolls-v-skyrim-steam-cd-key-48932045 şurdan key almayı dusunuyorum fiyat nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 BonePART said: Ben ilk smithingi 100ledimde dragonbone armor cok yalanmıs. Nası yalan? Deadra heart bulmadan armor cape çıkmak için tek şansın dragonbone armor, ki heart bulmak lvl30 öncesi çok zor. Uzun süre baya baya en iyi armor oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 light armorda zaten dragon en iyisi, heavy'de daedric daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yoo lvl 30 öncesi baya bi ehart buldum ben 10 a yakın. sattım hepsini lol 1tanesini orc questine kullandım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 azuras star 2-3 heart verio mehrunes razor 4 tane verio ettimi sana 7 bide orda burda chestlerin içinde buluosun 2-3 tane. Şeyde vardı mesela, bu cüce mekanı var yerin baya altına iniyosun orda bi büyücünün evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 En iyi para enchantingde. Iron dagger+petty soul geme dual enchantla banish+paralyze basıyosun 1500-2000e filan satıyosun. Para birimi olarak yanımda dagger taşıyodum bi ara, ne alırsam alıyim bi dagger satarak karşılıyodum ona rağmen vendorun parası yetmiyodu lol. Enchanting kadar olmasa da Alchemyde de iyi para var aslında. regeneration, invisibility, paralyze gibi şeyler bayağı yüksek fiyatlara satılabiliyo ve ortak etkileri olan malzemelerle filan gayet iyi para getiren potionlar yapılabiliyo. Ben bunu öğrendiğimde bayağı geç olmuştu ama ilk başlarda para kazanmak için bayağı etkili olabilir diye düşünüyorum. http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Alchemy_Tips en çok para getirenler bunlar. Hanging Moss+Bear Claws Dwarven Oil+Salt Pile Vampire Dust+Luna Moth Wing Giant's Toe+Wheat+Creep Cluster Bunun haricinde invisibility potlar da 400 e filan satılıyo ve malzemeleri bayağı yaygın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet ama oblivion gibi burda da para saadet getirmiyor evleri filan aldıktan sonra eğer çok yüksek seviyelerde bir skill train etmeyecekseniz. hoş gerçi ediyorsunuz çünkü esprisi o zaten. enchanting'in tek sınırı vendorların sermayesi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 onun haricinde college of winterholdda deli gibi skill trainleyip bütün parayı dagger satarak geri almak çok güzel bişey^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bugüne dek 10 milyon satış, steam tarihinin en hızlı satışı, ilk çıktığı gün steam'de 280k oyuncu, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Aiko said: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-the-elder-scrolls-v-skyrim-steam-cd-key-48932045 şurdan key almayı dusunuyorum fiyat nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 rus key'i gibi duruyor. hatta duruyordan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ya şu smithing'i kolay arttırmanın bi yolu yok mu? Yoksa habire zırh, silah falan yapmaya mı mahkumuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 iron daggerdan başka birşeyle kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 axedice said: BonePART said: Ben ilk smithingi 100ledimde dragonbone armor cok yalanmıs. Nası yalan? Deadra heart bulmadan armor cape çıkmak için tek şansın dragonbone armor, ki heart bulmak lvl30 öncesi çok zor. Uzun süre baya baya en iyi armor oyundaki. Abi iyide deadra heart bulmak baya kolay. Seyin templeina gidicen neydi adı iste obvliviondaki adam war ya orda 3 4 tane var. Bi seyi denemedim summon daedra yapan buyu veya stafftan cıkanı kesince dusuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar