Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 of çok güzel geyikler dönmüş kaçırmışım vampir olcam die oyunda ki herkesi öldürebilio muyuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hayır. Mesela Ulfricin yanına gidiyosun bu apoyu keseyim de skyrime barış gelsin diye, adam yere önce kapanıp ayaklarını yalıyor, sonra full health ayağa kalkıp pew pew devam ediyor saydırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 beyler bu oyunda block calısmıyor mu sdfs level 2 yim henuz.köyden bi quest aldım.bandiy chieflere gittimde.bne lan block yapılmıyor.adam one shot kill çekiyor devamlı.vur kaç vur kaç mı kasıcaz.block ne işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 noldu la dark soulscu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 İnsan konsol oyuncusu olmayagörsün, skyrime bile yetemeyebiliyor. Sen en kolaya çek red. Senin dinin master falan gerektirmiyor, muafsın zorluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sag tiklican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi biz dark souls antremanlıyız masterda oynuyorum problem yok henuz.ama block olayını çözemedim yani nedir.block kullanışsız ise bilelim :) olm sağ tuştan değil.block yapıncada hayvan dmg yior ondan dedim.hani shield kullanmiyim boş yere 2 hand alırım madem dmg yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok öyle blokladım bütün damage gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahaha ayrıca bu shout olayı nerde karşımıza cıkıyor.oyun fena değil ya.müzikleri sevdim özellikle.böyle bandit mandit kesmez bana dragon lazım :) birde itemları kime satıyoruz bulamadım ha birde çiçek böcek kelebek toplamak bi boka yarıomu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sadece skyrim demiş ama morrowind, oblivion ve skyrim'i harmanlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Red said: ahaha ayrıca bu shout olayı nerde karşımıza cıkıyor.oyun fena değil ya.müzikleri sevdim özellikle.böyle bandit mandit kesmez bana dragon lazım :) birde itemları kime satıyoruz bulamadım ha birde çiçek böcek kelebek toplamak bi boka yarıomu sdfs dragonlar banditlerden kolay kesiliyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oh lycantrophy'i de defettim, gideceksem sovngarde'a gideyim hircine'in köpeği olacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende o qnun ucu kactı gözükmüyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hircine questinin ödülüde çok dandik yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Cogu dandik :P ve an itibari ile girilmedik gidilmek yer kalmadi rafa kaldırıyorum oyunu...10 15 tane aptal side quest kaldı uğraşamam daha. Oblivionu bu kadar kasmadınız leyn ayıp ayıp...30 yaşındayım rpg hastasıyım ama şu yaşıma kadar bu kadar dragon mındar etmedim hiç bir oyunda.Oyun sonu fail,aynı geyikleri görmekten sıkıldım bu kuşlarıda hangi troll yiyorsa bulamadım. Son sözüm kahrolsun imparator yaşasın bağımsız skyrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 vay hain vay, tiber septim'i mezarında döndürüyorsunuz. adam o kadar uğraşmış nord'ları tepelemiş, skyrim'i katmış imparatorluğa. siz yıkasınız diye mi kurdu koca imparatorluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 su sorulara bi cevap verin gencler: abi su 2h silahlari biri evaluye edebilir mi (oha turkceye yeni bi kelime attim) - battle axe 'in perk'u dandik gibi uzun savaslarda ise yarar sanki sadece. su an elimde Wuuthrad var axe olarak. ozel silah perklerinden sadece great sword unkine vermistim, greatsword olarak da full upgrade edilmis skyforge steel great sword var iste. sorun su ki, ben sanki warhammer kullanirken daha gucluydum lan. tamam swing falan yavasti, ama kodum mu millet sendeliyodu falan. perk'u de baya guzel. warhammer'a mi gecmek lazim ne diyosunuz? su an cidden gucsuz sanki karakter cunku greatswordla. wuuthrad'i test edemedim daha tam yeni aldigim icin. - heavy armor'un archery e bi zarari oluyor mu yoksa boss gibi artirip adam gibi kullanabilir miyim? stealth falan icin degil, bildigin savas icin. - ysengaard miydi neydi o companionlarin basi, o elemanin shieldini buldum, ama shield kullanmiyorum. lakin efektleri cok iyi. bunu disenchant edip sonra baska bi itema atabiliyor muyuz, yoksa artifact gibi isimli seylerde olmuyor mu bu? yoksa perk falan mi var bunun icin, bakmadim cunku hic enchant agacina daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ulan kaptan amerikanın kalkanı disenchant edilirmi? bunu neden ediyosun. biraz edep adap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 isimli şeyler dislenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Red said: beyler bu oyunda block calısmıyor mu sdfs level 2 yim henuz.köyden bi quest aldım.bandiy chieflere gittimde.bne lan block yapılmıyor.adam one shot kill çekiyor devamlı.vur kaç vur kaç mı kasıcaz.block ne işe yarıo ahah stamina drain acaip az ama blokları çok az olduğu için başta çok dandik kalkanlar perklerini alıp biraz upgradeleyince adam oluyorlar ama genede dark souls kafasıyla oynanmıyor salla yani taktiksel oynamayı dangır dungur git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 2h baltayla tek attigim oluyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Red said: abi biz dark souls antremanlıyız masterda oynuyorum problem yok henuz.ama block olayını çözemedim yani nedir.block kullanışsız ise bilelim :) olm sağ tuştan değil.block yapıncada hayvan dmg yior ondan dedim.hani shield kullanmiyim boş yere 2 hand alırım madem dmg yicez block perk ve +block veren itemlar var mı expert'te giant filan tanklıyorum ben damage yemiyorum hiç blocklardan, belki master'da farklıdır ama sen baya damage yiyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hammer baya iyi evet. Stagger sayesinde yanına gittiğin mage vampir tarzı kitelayan elemanları kesebiliyorsun. Armor pierce da baya sağlam damage arttırıyor. Bleed çok yalan geldi bana, zaten masterda bile combatlar o kadar uzun sürmüyor. Ama critten emin diilim denemedim. Archersan hızlı olman lazım kite için, heavy armor da 70skill ve bi sürü gereksiz puan olmadan alamadığın bi perk yoksa baya yavaşlatıyor. Damage olarak etkilemiyor, sanırım saldırı hızı da etkilenmiyor. Ysgramor. Ama kalkan kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ysgramor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar