Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 atımız pony mi? pony gibi koşuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.gamersmint.com/bethesda-consoles-to-be-the-lead-platform-for-skyrim-aim-to-make-it-really-accessible al iste bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ahaha E3'ün bindirilmiş kıtaları bile atımızın zırhı yok kaça satın alabiliriz diye dalga geçiyor hala. Bi de bu var tabi http://e621.net/data/77/0d/770d3326a56924de5a521f4f1a1053e0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 onlar gidip oyundan çıkarılan companion dlc'lere laf etsin. oyun içeriğinin taksitle satıldığı çağda gidip kozmetik dlc'ye laf etmek anlamsız. http://rickycactus.webs.com/skyrim/dovahkiin.png THERE CAN BE ONLY ONE! dogri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 there can be only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.nobetcioyuncu.com/wp-content/uploads/2011/06/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim.jpg WINTER IS COMING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nileppezdel said: Saç saç, FF oyun değil ki, 2 film sahnesi arasında aynı tuşlara bastığın hiçbir eğlencesi olmayan, stratejisi pokemon seviyesine ulaşmayan savaşlar yaptığın interaktif film. FF oyun olmadığına göre Oblivion falan daha iyi oyun oluyor. Hayatımda hiçbir oyuna verdiğim paraya acımadım FF13'e verdiğim paraya acıdığım kadar. Japonların RPG yapması yasaklansın, daha doğrusu RPG demeleri yasaklansın, interaktif film yaptık arada da pokemon tadında combat koyduk desinler eyvallah ama RPG ismini lekelemesinler pls hadi bekliyorum ağzından salyalar saçmanı, Kaede falan da bekleriz tabi ^^ Yalnız FF 13, diğer FF'ler arasında en nefret ettiğim oyundur. Saatlerce düz koridor ilerle, konuşamayan tıfıl bir küçük emrah klonunun intikam planlarını cutscenelerle izle falandan ibaret. FF serisinin diğer oyunları çok daha iyidir. Konuyu dağıtmayayım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Skyrimin beni en şaşırtan yanı gerçek dialoglara sahip olması oldu. http://www.youtube.com/watch?v=tAHBMj2N5Qs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fo3'ü düşünürsek şaşılacak bir yön yok aslında, bu bakımdan en iyi es olacağı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sam said: en iyi es olacağı aşikar. /saved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu bakımdan demiş adam, diyalog bakımından en iyisi olabilir, genelde en iyisi olmazsa sam'e laf edemezsin yani, şerefsiz gazetecilerin yaptığı gibi cümleleri bölerek quote'lamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ee bende o bakımdan dediğini kastettim zaten sen nerden biliyosun ne kastettiğimi, eniyi oyun olucak mı yazıyo alıntı yaptığım yerde ? Sende mi gazetecisin yoksa, yada gazetecilerin yazdıklarına mı inanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çevir kazı yanmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oğlakta olur, o değilde acıktım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aman kiz uyanmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 solidhammer said: eniyi oyun olucak mı yazıyo alıntı yaptığım yerde ? evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kHjTYGIQ87I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 xbox'da grafikler baya iyi gözüküyor, ps3'te nasıldır acaba ? merak ediyorum çünkü oblivion çıktığında dönemin high end sistemi vardı genede oyun kasardı ve kasma kadar beni bir oyundan soğutan birşey yoktur, ps3 te alırsamda bu sefer mod lardan mahrum kalıcam, hem konsolu hem pc si olan kimler var bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben eğer sistemi yenileyebilirsem Skyrim'i yine koleksiyon kutusuyla PC için almak isterim. Oblivion modlarıyla(Nehrim sağolsun) hala makinemde yüklü. Eğer donanım toplayamazsam ps3 için alırım. Donanım gelince Pc için terbiyesiz yollardan bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hmm CE da neler olacağı açıklandı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abovv arada final fantasy'e laf gelmiş, ben final fantasy 7'de bir boss'u öldürmek için 6 ay uğraştığımı biliyorum, geri dönüş yoktu, potion alıcak bölge yoktu, kalakaldım öyle bir noktada. haftada bir açar boss'u öldürmeyi denerdim, çoğunlukla da potion olmadığı için ölürdüm. Şimdi ki oyunlar ise max 2 günde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ps3 de var ama ASLA ps3 için almam bu oyunu, en kötü ihtimalle kasayı salona taşırım heh. neden pc: - kat kat iyi grafikler (oblivion bile 2006'da çok daha iyiydi, şimdiki pc ile ps3 donanımı arasında uçurum varken farkı tahayyül edin) - mod desteği - fare & klavye - çok daha ucuz pc'de ayarları düşürerek oynasam bile daha iyi görüneceğinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sirf mod destegi icin pc disinda baska platformda alinmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yeni PC'ye yetecek para bulursam PC alıp pc'de alırım, yok bulamazsam mecburen go go ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Viktor said: sirf mod destegi icin pc disinda baska platformda alinmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar