Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Saç saç, FF oyun değil ki, 2 film sahnesi arasında aynı tuşlara bastığın hiçbir eğlencesi olmayan, stratejisi pokemon seviyesine ulaşmayan savaşlar yaptığın interaktif film.

FF oyun olmadığına göre Oblivion falan daha iyi oyun oluyor. Hayatımda hiçbir oyuna verdiğim paraya acımadım FF13'e verdiğim paraya acıdığım kadar. Japonların RPG yapması yasaklansın, daha doğrusu RPG demeleri yasaklansın, interaktif film yaptık arada da pokemon tadında combat koyduk desinler eyvallah ama RPG ismini lekelemesinler pls

hadi bekliyorum ağzından salyalar saçmanı, Kaede falan da bekleriz tabi ^^

Yalnız FF 13, diğer FF'ler arasında en nefret ettiğim oyundur. Saatlerce düz koridor ilerle, konuşamayan tıfıl bir küçük emrah klonunun intikam planlarını cutscenelerle izle falandan ibaret. FF serisinin diğer oyunları çok daha iyidir. Konuyu dağıtmayayım daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

xbox'da grafikler baya iyi gözüküyor, ps3'te nasıldır acaba ? merak ediyorum çünkü oblivion çıktığında dönemin high end sistemi vardı genede oyun kasardı ve kasma kadar beni bir oyundan soğutan birşey yoktur, ps3 te alırsamda bu sefer mod lardan mahrum kalıcam, hem konsolu hem pc si olan kimler var bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abovv arada final fantasy'e laf gelmiş, ben final fantasy 7'de bir boss'u öldürmek için 6 ay uğraştığımı biliyorum, geri dönüş yoktu, potion alıcak bölge yoktu, kalakaldım öyle bir noktada. haftada bir açar boss'u öldürmeyi denerdim, çoğunlukla da potion olmadığı için ölürdüm. Şimdi ki oyunlar ise max 2 günde bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 de var ama ASLA ps3 için almam bu oyunu, en kötü ihtimalle kasayı salona taşırım heh. neden pc:

- kat kat iyi grafikler (oblivion bile 2006'da çok daha iyiydi, şimdiki pc ile ps3 donanımı arasında uçurum varken farkı tahayyül edin)
- mod desteği
- fare & klavye
- çok daha ucuz

pc'de ayarları düşürerek oynasam bile daha iyi görüneceğinden eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...