Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu dwemer ruinlerindeki herşey ingot olmuyor di mi? ben tabak canak bardak ne bulursam topluyorum çünkü, olmadı evdekileri atıp bu tabakları koyarım antika niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya bi de bu lanet ebon ingotlari nerden bulcam vendorda hic yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tomkat said: ya bi de bu lanet ebon ingotlari nerden bulcam vendorda hic yok levelinle alakalı biraz levelin yukseldikse cıkmaya ve vendorlarda gorunmeye baslıyor, lvl 30 +2 civarı gormeye baslamıstım ben sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ebony ore madeni var windhelmin güney doğusunda ordan bulabilirsin,bi orc strongoldu var hatta orda narzulbur mu ne öle bşydi strongholdun adı , bide windhelmin doğusuna düşen bi maden var böle orclara dikkat et ama maden deki orc veya bloodkin değilsen bi süre sonra saldırıyolar,tavsiyem hemen işini gör çık ha bide 1 ebony ingot yapabilmek için 2 ebony ore eritmen gerekiyor aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tomkat said: heavy armor son tier craftlamak icin dragon bones ve scales mi lazim mat olarak? Ingot lazım değil, sadece dragon bone dragon scale ve leather strip istiyorlar. Satma elinde kalsın, dragonplate yapıp upgradeleyince mat başına daha fazla para kazanıyorsun. Bu arada oyun sıktı ya, böyle bitirmek için görev gibi giriyorum resmen. Meh. Ama sidequestleri yapıp enchantingi 100lemeden bitiremem de. Neyse yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 main questi zorla bitirdim valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi amaç belirlemedikçe zor zaten, benim misal iki tane char var 1- mage, bütün büyüleri ezberleyince, yaşayan en güçlü büyücü ben olunca ( öldürülebilenler arasında ) bitcek oyun benim için. 2-warrior-vampir olcak angelus tarzı, böle şehirlere giricem katliam yapıcam, rahibeleri seçicem özellikle ve sadece kadınların kanın emicem eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 axedice said: Bu arada oyun sıktı ya, böyle bitirmek için görev gibi giriyorum resmen. Meh. Ama sidequestleri yapıp enchantingi 100lemeden bitiremem de. Neyse yavaş yavaş Aynen, bitse de diğer oyunlara geçsem diye gün saymaya başladım. Ama ileride çıkacak mod, expac, vs. için de karakteri max level yapmaya kasıyorum, 43 oldu gibi. Smithing & Enchanting fulledikten sonra faceroll oldu oyun. 756 civarı Armor Rating, 407 vuran Daedric Warhammer'ım var: Alduin's Bane questinde 4 power attack ile yatırdım veledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 warriorla, companionlara katılıcam bladeleri yok edicem thiefleride bitiricem bitirebildiğim kadar. HAHHAHAAHAHAH sonra bide assasin char yapıcam, bladelere ve thieflerle oynıcam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Gangren said: Smithing & Enchanting fulledikten sonra faceroll oldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 2sinede kasmadım sdf lvl 36yım hala her dungeonu özenle tüm gizli sandıkları kapıları falan bularak temizliyorum, oyun ne verirse azuraya şükredip onu kullanıyorum lvl 50 falan olunca belki kasarım acık bs felan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 stormcloaks chaini bitti az önce artık eytere diyerek enchanting filan kasıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ben assassinomu açtım, main questi fazla ilerletmeden smithing'e abanarak bi güzel kastım, thieves guildi bitirdim arada, level 22 oldum, sonra gittim main questi ielrlettim Whiterun'da, ilk dragon geldi, frost çıktı, bi güzel ağzıma yüzüme Bi 30 defa falan quick save quick load yapmak zorunda kaldım. Nightingale strife var, sneak'in son perk yok falan, enchantlı gılınçlarımın şarzları bitiveriyo hemen falan. Napcez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 en zevk alınan class hangisi ? Oyunun hakkını veren türden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 çok sakat bir soru sordun abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Oyundan tam zevk almak istiyorsan bence light armor giyen, one hand silah, one hand destruction/restoration büyü yapan, enchanter&smither thief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 thief olmuyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 1h spell 1h melee = assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 böbreğinin derinliklerinde hangi class yatıyorsa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Thief,Dark brotherhood gibi Factionların görevlerini bitirebilirmiyim peki böyle bir class'la gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 assassin oluyosa girerim tabi =) hangi ırk olayım peki Dark elf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 race bonuslarına göre şeyedersin onu, http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Races_(Skyrim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 en iyi thief khajit, en iyi archer wood elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 akil fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mono said: akil fikir.. harita editörü ile yapılmıştır diyecektim ki; Daha çıkmamış, adama helal vallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar