Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Suark said: abov yapmış olabilirim öyle şeyler, nerden anlarım? bide gittim bu olaylardan sonra talosun taşına bastım temizlenim diye ama düzelmedi hiç bişi? bide powers effective de göremio muyum? evet görürsün orada, hastalık değilmiş cure olmadıysa en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Xenocide said: abi casting dediğimiz aşama, büyüyü yollamak için basıyosun da elinde tutuyor ya hani top halinde, o elinde tuttuğu andan bahsediyorum. o an manan sabit kalıyor. büyüyü elinden çıkardığın an regen. başlıyor. onu tutarken de regen etseydi zaten pehey harbi op olurdu o zaman. hah işte bi ara tam böyleydi bende =).İlk büyü bedavaya geliodu, hatta o kadar hızlı regen oluodu ki bitiremiodm dest. büyüleriyle manayı. Yenilmez bişiydim ya, sınırsız atıodum resmen büyüleri. Patetik die bakıodum herkese, sonra birden bu kar elfleri mekanında bişiler bana tükürdü ve dünyam karardı allahsızlar. Belki restedla alakalıdır belkide lvl 10 olunca welcome to real world yaptı oyun bilemiorm. Mesela clairvoyance büyüsünde mana tab çıkmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 peki bu falmerlerden neden vampire dust çıkıo? tam nostradamus abi onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 steamden son patchi yapınca modlar falan çalışmıyormuş aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ben de level 21 oldum, daha whiterun ötesini görmedim hatta ne kadar saçma oynadıysam daha dragon görmedim oyunun başı hariç.. pickpocket'i 70ledim, aela ve adını unuttuğum redguard abiden archery ve one-handed trainingi alıyorum sonra goldları geri topluyorum ceplerinden. bir jarl'ın yanına çıksam iyi olacak galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ahah süper lan ben lvl 10 um 4. dragonumu kestim eheheh. Zavallı imperial veya stormcloaklarla işim olmaz POWER UNLIMITED POWWEERRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cAnQQcIncq0&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi yere questte giderken yolda yeni bi yer görüp orda inventoryi doldurup şehre geri dönmek zorunda kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Aylardan hatta yillardan sonra ilk kez isten cikip eve gideyim de oyun oyniim diye hevesleniyorum. Tesekkürler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mirage said: Aylardan hatta yillardan sonra ilk kez isten cikip eve gideyim de oyun oyniim diye hevesleniyorum. Tesekkürler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayır ben bide bu topiii sürekli açıp f5ff5f54f5 yapıorm biri bişi yazdımı die, bütün gün burda muabbet edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 iş güç yok heralde işyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya var baya varda, işte saplandım kaldım ufff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayra alamet değil bu. çoluğunun çocuğunun rızkını yiyen alkolik babalar gibi olursun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla dimi ben işe döneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dark Brotherhood İlk Quest Dark Brotherhood'a giriş quest'i vardı ya Astrid'in önümüze 3 kişiyi dizdigi? Ben hepsine apayrı uyuz olup hepsini kestim. Bi plot kacırdım mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s-H_fzTtjUQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 xunn e dallama olmıyanlara ayrı son var onu göremiyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 xunn said: Dark Brotherhood İlk Quest Dark Brotherhood'a giriş quest'i vardı ya Astrid'in önümüze 3 kişiyi dizdigi? Ben hepsine apayrı uyuz olup hepsini kestim. Bi plot kacırdım mı şimdi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Giovanni said: http://www.youtube.com/watch?v=cAnQQcIncq0&feature=youtube_gdata_player bok gibi ya bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sparkcaster said: xunn said: Dark Brotherhood İlk Quest Dark Brotherhood'a giriş quest'i vardı ya Astrid'in önümüze 3 kişiyi dizdigi? Ben hepsine apayrı uyuz olup hepsini kestim. Bi plot kacırdım mı şimdi? evet Olsun hakettiler. O sese sahip her kadın ölmel, ciyak ciyak. Verdik gögsüne Ice Spear'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende üçünü birden kestim.. neyi kaçırdık ki? astride dalınca destroy dark brotherhood geliyomuş başka branching mi var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 başka forumları okudum,dest. büyüleri scale etmediği için ilerde sawwwkk diolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 heavy armor son tier craftlamak icin dragon bones ve scales mi lazim mat olarak? yoksa ingot falan gerekiyor mu eger bones lazim diilse vendorluycam cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar