Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hakkaten op mu, o zaman harda falan alayım oynu. Her oyunda ilk karakterim mage oluyor ve amacım hep aynı; oyundaki bütün büyüleri bulmak, yapabilio hale gelmek ve diğer tüm büyücüleri biyad ettirmek veya tartaklamak eheheheh. ama şimdi 2hander bi varyorum var, çok daha rahat kesiorm yaratıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Dual hand lightning bolt ile tum oyunu masterda sorunsuz geciyorum..cift hand buyuyu koyunca stagger oluyor elemanlar..kalkarken bi daha..sonra bi daha.. archmage robe + morkei + frost(at) disintegrate olayı bi kac yerde bug yapıyor demedi demeyin..Gaunturun mu ne bi kolyesinin (3 parca tek hale getirmeye calısıyoruz)son combatında hayaletleri bile toz hale getirdigi icin buglanıyor oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu shoutlari nerde upgrade edicem biri disinda hepsi tier 1 bi de hem rogue hem mage olunabiliyor mu fazla stat falan kaybetmeden mal gibi hem 2h hem 1h kastim warrior icin keske baska bisey secseydim bi de heavy armor, smithing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 shoutların tier 1 2 3 arasında seçim yapabiliyor muyuz kullanırken yoksa tier 3 açıksa hep onu mu yapıyor karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ne kadar absılı tutarsan o kadar cok bağırıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben sadece basıyodum bi kere auhe iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bastığın süreye göre shoutın kelimelerini de duyabiliyorsun zaten. ama attıktan sonra tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 fakinsupah die bi shout olsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tomkat said: bu shoutlari nerde upgrade edicem biri disinda hepsi tier 1 bi de hem rogue hem mage olunabiliyor mu fazla stat falan kaybetmeden mal gibi hem 2h hem 1h kastim warrior icin keske baska bisey secseydim bi de heavy armor, smithing shout listesi çoğunun nerede olduğu var wikiada. bende hem mage hem rogue skilleri var ama anlamsız oldu ikisi. zaten sneak gidiyorsun heryere, herşeye bow atıyorsun. dest spelleri mi atayım bowla mı gireyim ikilemi saçma ikilem. sneaksen zaten conjure familiarlar sneakin içine ettiği için o da anlamsız. bow iyi vurduğu için familiar zaten komple anlamsız. ama alternation ve illusion faydalı olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 illusion perki silent spelle deneyebilirsin.. rogue tadı olur mu bilmiyorum tomkat enchantment 100 olduktan sonra iç bi pot bas destruction mana cost düşüren enchantleri magicka gereksiz ötesi kalıyor. hatta 2-3 dala ayrı set kas, cloth ağırlık yapmıyor, ha yapar diyosan steed birthsignına geç +100 carry limit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Suark said: soul çalmanın silah enchanti haricinde bi olayı var mı? bide nette spelllist bulamadım ( bulduklarımda tırt ben de daha fazla buyu var onlardan ). var mıdır bi link esas olayı o, eski oyunlarda smithing eşyayı 5-6'ya katlayamadığı için olmazsa olmazdı ama burada esprisi gitmiş bayağı nispeten. tabii armor enchant'lamak için de lazım sadece ilk yaratırken, grand soul olarak bir de. daha azı çok gudik sonuç çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 biraz saçma olacak sanki ama sadece mage olan karakter ile dark brotherhood görevleri yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ne işin var abi onlarla, patetik zavallı suikastçilerle. Temizle hepsini nays end izi. ya da bu fani şeylere takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bir shout un 3 kelimesini de öğrenmediyseniz uzun basmanız işe yaramıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben 2h orc warriorumla Archmage ve Harbinger oldum, biraz daha kasarsam Thieves Guild Master da olacam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Conjuration perkiyle bound silah otomatik soul trap yapcak sekilde ayarladim. Sonra baktim bütün greater, grand soul gem'ler common, lesser soul'larla falan dolmus. Bi kere doldurulan soul gem upgrade(!) edilebiliyor mu sonra? Bosa mi gidiyor yoksa bu kaliteli soul gemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 axedice said: Expert mi? Ya bişey sorucam en son zorlukta oynamayanlara. Ben sizleri yetişkin erkekler sanıyordum, hepiniz küçük birer kız mısınız şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 içine ne soul girdiyse o kalıyo, tavsiyem herşeyin soulunu alma eğer inventoryde çok fazla petty ve lesser taş yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 lvl 40 olcam artık ayıbolmasın şu pilgrimagei bi yapim, aylardır beni beklio adamlar dağda, fus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 rehber lazım bana ya. çok yabancıyım oyuna ve açıkçası napıcam ne edicem hiç bilmiyorum. nette araştırdım biraz da tadıma uygun birşey bulamadım. bret midir nedir o race i seçtim, pure magic gideyim diyorum. lakin, ikinci kasabaya geldim her yerde insanlar o bana katıl diyor. o diyor ki git şu işi yap. nedir yani olayımız ne. hiç oynamadım bu serinin oyunlarını. obliviona bakmıştım az, sonra hile yaptım baydı tabi oyun. var mı ya detaylı detaylı şöyle beginner guide. ingilzice türkçe farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 off o master geyigide ne yetersiz bir troll cabasidir bu arada bir sey sorayim aklima gelmisken racelerin verdigi skill bonuslarinin fazladan skill vermek disinda bir etkisi var mi? mesela o skillerin daha hizli artmasi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 conjurationda kalıcı atronach yapmak felan var! ii tercih etmişim cong + dest seçmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sparkcaster said: içine ne soul girdiyse o kalıyo, tavsiyem herşeyin soulunu alma eğer inventoryde çok fazla petty ve lesser taş yoksa O zaman bu conjuration'daki otomatik soul trap perki cok kötü bir seymis yau. Ana silah olarak kullanilamaz bound silahlar o zaman. Anca soul trap yapmak istedigin zaman conjure etcen. E ne anladik. O kadar perk'i sirf soul trap yaparken silah cikarmak icin vermek cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Jeeztro said: rehber lazım bana ya. çok yabancıyım oyuna ve açıkçası napıcam ne edicem hiç bilmiyorum. nette araştırdım biraz da tadıma uygun birşey bulamadım. bret midir nedir o race i seçtim, pure magic gideyim diyorum. lakin, ikinci kasabaya geldim her yerde insanlar o bana katıl diyor. o diyor ki git şu işi yap. nedir yani olayımız ne. hiç oynamadım bu serinin oyunlarını. obliviona bakmıştım az, sonra hile yaptım baydı tabi oyun. var mı ya detaylı detaylı şöyle beginner guide. ingilzice türkçe farketmez. hacıt takıl kafana göre, karakterinin nasıl olmasını istiosan öle oyna. guide da bu başlık iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 guide da başlık iyi de 3882 post var fsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar