axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Skyrime hoş geldin xeno. Geç otur şöyle soluklan. Biz rehberin oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 stagger denk gelmemiştir, o damagela kesmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 black star'ı bilerek almadım çok daha iyi olduğu halde, azura en kraliçesinden daedra. morrowind'de verdiği perma stam regen yüzüğün (bilmeyen için: düşünün ki sprintliyorsunuz ve stam gitmiyor heh) kırk yıl hatırı var. bir nines, bir de azura'nın kalbi kırılmaz. vay efendim sonra rp yapmıyormuşuz, tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 black starı azura ablaya teslim edersek noluyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 azura's star oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya ben ikinci word of powerı almadan önce dragon kestim bitane, ruhunu aldım. word of powerı sonra aldım ama charge olmadı meret? ühü? Bide, sağ ele büyü alıp onu çıkartma olayını çözen var mı? ( ben deki daha orjinal deil, ay başını bekliorm orjinalde çözüldü mü o fena şey? ). sonra bide,mage çok güzel lan. Şimdi bide angelus tadında warrior yapıorm onu vampir yapıcam imperial yicem eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 r'ye basinca charge oluyo shoutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu arada yemişim assasini daha 2-3 perkim var destrucionda, 2 ele lighting bolt, %40 dmg perki bide dual cast perki. One shot ama bütün param kitaplara gidio ki araştırıp büyü bulmak çok zevkli ya çok seviorm süpğer @aquila peki önceden öldürdüğüm dragon için de geçerli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 akilanın troll saati gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahaha yalan mı o :p nese ki akşam deneyebilceğim. mage collegın başına geçip sonra dünyayı ikiye ayırıcam. Bide main questi bitirince devam edebilioz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 farketmiyo, aldigin soullar duruyo. shout saayfafinda sag altta yaziyo kac tane oldugu. ben de burda sordum ayni seyi asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Cuce said: Gangren said: mutlaka soultrap enchantini alın, tam tembel işi :p ahah 1 tane bile ruh emmedim abi nasıl yapılıyoki o silahsız bi yolu varmı bilmiyorum bile? kullancağımdam deilde merak ettim Abi işte ben de o ruh emme büyüsüne gıcık olduğum için, silaha soul trap enchanti koydum. Öldürdüğün herkesin soulunu emiyor direk inventory'de uygun boş soulgem varsa. Şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oha shoutlara baktım şimdi 3 tane aynısındanb ulmak falan lazmıış çok noobum eheh peki bütün shoutlara yetcek kadar dragon kesebilio muyuz? limiti var mı bu işin? yoksa seççekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Xenocide said: black starı azura ablaya teslim edersek noluyor peki? insanlardan değil diğer canlılardan soul alabiliyor, grand sadece en güçlülerinden ama. powerplay için dezavantaj black star'a kıyasla, bu oyunda koymuşlar zaten bariz imba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 soul steal silah mi lazim onu doldurmak icin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o veya soultrap büyüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 silaha enchant israf olur, buyuyle de ugrasamam. varsin kalsin herkesin soulu kendinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 soul çalmanın silah enchanti haricinde bi olayı var mı? bide nette spelllist bulamadım ( bulduklarımda tırt ben de daha fazla buyu var onlardan ). var mıdır bi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim bbcode linki beceremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Benim laptoptan galiba, oyunda bi ağırlık var böle. Takılma falan olmuyo ama mouse u oynatınca bi ağır hareket ediyo böle. Settingsten grafikleri full kısmak dışında ekstra bi ayar varmı config.ini falan tarzı bi dosya vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 vay kralsın, peki oyunda tüm shoutlara yetecek kadar dragon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dragon bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bunun önce dragon ball esprisi olarak okudum eheheh nese, bu lightning bolt railgun mübarek. disinteragate açılınca tam rail olcak pewpewpewpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Biz mage op diye bırakıp yeniden başlıyoruz, adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar