jonq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Şuna bir de multi/coop destegi getirseler tadından yenmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vaako51 said: eregorn2 said: bu trailerdaki şarkıyı bulun bana... teraziye abancam önceki sayfalardan birinde vermişti biri lvl atlarken bu şarkıyı duymak istiyorum diye. bende indirip melodi olarak kullanmaya başladım :D bi bak istersen. morrowind müziklerinden birinin üzeirne koro eklemişler. şarkı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 açıklama diil şarkıyı istiom... terazi diom abancam diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şarkının adı son of skyrim , yaz youtube da çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Morrowind'i oynamak istemiştim ama oynayamamıştım, müziklerini falan dinlerdim hep. Şu traildan sonra şu seriye bakasım geldi. Bu arada yeni trailerda ki müzik öncekinden daha iyi. Bu versiyonu arıyor insanlar. "Skyrim diye aratın" demeyin o yüzden ,). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 the Elder Scrolls: Arena dan başlasan işte 11.11.11 e kadar anca biter tüm seri :P ki arena, daggerfall falan bedavaydı en son galinba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arena ve daggerfall bayağı eski geliyor morrowind'den sonra bile, ama morrowind'i deneyebilirsin en azından. ben arena'yı denemiştim ama süper eski geldi her açıdan, devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Daggerfall'un devamı bu Elder Scrolls serisi? Onuda oynamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 elder scrolls: arena elder scrolls 2: daggerfall elder scrolls 3: morrowind elder scrolls 4: oblivion elder scrolls 5: skyrim serinin adı elder scrolls ama tek tek oyunların adı kullanıldığından bazen karıştırılıyor. hepsi tamriel kıtasında geçiyor ama zaman ve mekanlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 elder scrolls adventures: redguard elder scrolls legends: battlespire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yalnız şu oyunda mızrak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 olacak demişlerdi zaten. kaldırıldımı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 öğğğ bethesda. böğeağeğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 haterlar bizden çok oynar kesin. çok harika gözüküyo oyun,yine kilitlicek haftalarca ekran başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://rapidshare.com/files/449995343/epicmorrowindskyrim.mp3 biraz düşük kalite ama idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 idare edemem bone idare edemem! Yüksek kaliteli cillop gibi kayıt lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lath için özel yaptım: http://rapidshare.com/files/450028027/epicmorrowindskyrim.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fus roh DAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oncekileri hic oynamadim da buna bi bakarim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 anca bakilcak oyuna zaten boole bakip sonra silcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 elbetteki oynayıp silecez, önemli olan oyunun ne kadar sürükleyici olacağı. karşılaştırmak abes ile iştigal ama dragon age 2 ye şöyle bi bakıp silmek var (intelligence check fail ettiyse tabi) birde bu oyuna şöyle bir bakıp, eklenti paketleri gelenekadar bakmaya devam edip, sonra yine bakmaya devam edip, tadı damağımızda kaldıktan sonra silmek var. (ha bu oyun da fail olursa zaten kapa dükkanı derim kendi kendime, zira skyrim ve mass effect 3 ten başka beklediğim pc oyunu yok, transport tycoon un birebir remake i yapılırsa o başka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eğer şu olayı hakkıyla yapabildilerse açıkcası silmeyebilirim said: New to Skyrim also is the "Radiant Story system". An example listed in the article is, "If you discard a weapon on the ground to free up inventory space, you might find that a nearby character approaches you. If they like you, they might offer the sword back to you in case you dropped it by accident; if they're neutral toward you, they might ask if they can have it; and if they dislike you, they might simply nab the weapon and take off. Kill that character and the Radiant Story system will search for his or her relatives, and may even send one of them in pursuit of you to avenge the murder." gerçi bu adamlar yapamasa bile modcular bu konuda gerekeni yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pronoit said: eğer şu olayı hakkıyla yapabildilerse açıkcası silmeyebilirim said: New to Skyrim also is the "Radiant Story system". An example listed in the article is, "If you discard a weapon on the ground to free up inventory space, you might find that a nearby character approaches you. If they like you, they might offer the sword back to you in case you dropped it by accident; if they're neutral toward you, they might ask if they can have it; and if they dislike you, they might simply nab the weapon and take off. Kill that character and the Radiant Story system will search for his or her relatives, and may even send one of them in pursuit of you to avenge the murder." gerçi bu adamlar yapamasa bile modcular bu konuda gerekeni yapar fallout 2 de vardı sanırım, her npc için geçerli değildi tabi. şerifken bi haydutu kesmiştim, ondan sonra random encounter olarak bi akrabası yada bi çete üyesi kendini minigun ımın önüne atıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sadece bir quest sanirim o dedigin, burda tum oyun oyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hehe bi kan davası eksikti. sandık açılır, kat kat kumaşların altından tabanca yerine bir adet silver shortword çıkar. istanbul yerine skyrime doğru at arabasının arkasında yolculuk başlar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar