senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 trailer guzel ama oyunun kotu olcagi gercegini degistirmiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 i came... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 senko said: trailer guzel ama oyunun kotu olcagi gercegini degistirmiyor malesef KAAAAFİİİİİRR!!! TAŞLAYIN1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu trailerdaki şarkıyı bulun bana... teraziye abancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oyun efsane çıkarsa hater compilation yaparız bırakın yazsınlar eheh trailer'da skyrim ve morrowind temalarını birleştirmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu anlatıcı amcanın sesi bende olsun sadece kafa olarak bi kavanozda yaşamaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://static.guim.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2010/2/26/1267198334103/Linda-Blair-and-Max-von-S-001.jpg cin bile çıkarır amcamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eregorn2 said: bu trailerdaki şarkıyı bulun bana... teraziye abancam önceki sayfalardan birinde vermişti biri lvl atlarken bu şarkıyı duymak istiyorum diye. bende indirip melodi olarak kullanmaya başladım :D bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 trailerin son saniyeleri ve müziğin son tınısı bana nedense icewind dale günlerine götürdü... walla başarılı olmuş trailer cok beendim hele morrowind müziğinin mixlenmiş hali <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok abi bu trailerdaki müzii istiom. uzun hali. dragon shoutlusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 trailerdaki şarkı nedir o abi. morrowind oblivion felan mı birleştirmişler şu alttaki gibi: http://www.youtube.com/watch?v=2H7kjsRQG-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dovahkiin, Dovahkiin, Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin fah hin kogaan mu draal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oha doğum günümde çıkıyor. hediye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi müzik efsane ya. gelsinler bütün gün evde bagirsinlar dovakiiin dovakiiin diye ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çocuğum adını dovakin koycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şimdi ben ekliyordum trailerı, feci gaza geldim nerde kılıcım, atımı getirin! :D not: dovahkiin 1:09 da hadooo ken atmasa olmazdı sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luxor said: şimdi ben ekliyordum trailerı, feci gaza geldim nerde kılıcım, atımı getirin! :D not: dovahkiin 1:09 da hadooo ken atmasa olmazdı sanki :) dragon shout... oyuna eklenen özellik. warcry gibi bişi. dragon çağırmaya yarıomuş... hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 esas o aduket titretme anı olmuş trailer'ın, doktorlar dize çekiçle vurmak yerine orayı kullanacakmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dragonlardan gidiyoruz paso zaten, dragon age, dragonborn, blackwing (wow daki dragon hedesi). hayırlısı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oyunla ilgili tek çekincem; oblivion'da oyunu oblivion gate teması üzerine kurdukları için zırt pırt gate kapatıyorduk, sıkmıştı bi süre sonra. burada da dragon üzerine kurulmuş bi tema var, zırt pırt her şehirde dragon çağırtıp kesmemizi isterse oyun, yine sıkar. ha bu günde 28 saat oynamamı engeller mi? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben ana queste hiç dokunmadan 100 saat falan oblivion oynamıştım. Side questler, guildler falan yine böyle doyurucu olsun, modlar da yine rahat kullanılır ve iyi olsun, saatlerce oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://venturebeat.com/2011/02/24/skyrim-trailer/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Venturebeat+%28VentureBeat%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Xenocide said: oyunla ilgili tek çekincem; oblivion'da oyunu oblivion gate teması üzerine kurdukları için zırt pırt gate kapatıyorduk, sıkmıştı bi süre sonra. burada da dragon üzerine kurulmuş bi tema var, zırt pırt her şehirde dragon çağırtıp kesmemizi isterse oyun, yine sıkar. ha bu günde 28 saat oynamamı engeller mi? hayır. ortam çok güzel olmuş, questi falan bir tarafa bırakıp ata atlayıp.ortalıkta dolaşmak bile belli bir yere kadar keyif verecek gibi duruyor. gothic te (gothic 3 te idi sanırım) demirci tezgahına girip aletleri kullanarak kılıcı keskinleştirme olayı, yada yemek yerken kestiğimiz hayvandan aldığımız eti ateş yakıp orda pişirip yeme olayları falan güzeldi. hede ikonuna tıkladım oldu olayını sevmiyorum. çevreyle etkileşimi ve tradeskill olan oyunları seviyorum bea. umarım skyrimde de bu tip özellikler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 said: If your erection lasts less than 4 hours after watching this video, please, seek medical attention. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar