knox Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://img0.joyreactor.cc/pics/post/full/Mass-Effect-%D1%84%D1%8D%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D1%8B-ME-art-1124297.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hey gidiiii, tang ending ve dandini ikinci oyun olmasa ne efsane seri aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91%2BUSzzhGLL._SL1500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 https://soundcloud.com/geekfitgirl/i-should-go-a-frozen-mass (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Geçen gaza geldim baştan bi oynayacaktım origin yüzünden vazgeçtim lanet olsun origine. Muhtemelen yeni DA ve ME uzun zamandır ilk defa korsana başvurdurtacaklar teşekkürler EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oyunda Türk karakter varmış yeni gördük. Türkiye uzay çağında da bi "süper güç" ahusduha http://masseffect.wikia.com/wiki/Rahna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 resliyorum cunki tadi damagimda kalmis bir kesif yaptim :P oyunun online kismi co-op olarak asiri iyiydi ama bioware in aptal "pack al" dayatmasi yuzunden yalan oluyordu, hani vermintide oyniyoruzya ondan beterdi loot ve character acma sistemi HS packi gibi pack aliyorduk, sansa rare cikiyrodu icinden, istenilen n7 sinif silahi bulmak milyonda bir sans oldugu gibi birde ustune ayni silahi lvl 10 yapmak icin 10 kere cikartmak gerekiyordu filan. atiyorum asari adept acabilmek icin bazilari 100 pack filan aciyordu, her packi 2.5 avrodan kakaliyordu bioware veya en zor seviyede bir mission istiyordu, randomlarla cok zordu bu simdii shit ea oyun destegini cektigi icin bioware hic bakmiyor o yuzden cheat engine ile sinirsiz credit yapabiliyorsunuz tamamen client side oldugu icin online serverlari acik ama oynayan cok az insan var onlarda onceden redditten toplanip oyniyor filan, oyun pvp olmadigi icin report kasan filanda yok oynamak istiyenler varsa durtsun :P 5-10 liraya satiliyor artik oyun, cogunuzda bundle dan filan vardir zaten ahah sonsuz packlerle sahane karakterler acip oyniyabiliriz fdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 valla o kadar da abartı bişi değil pack açma tarif ettiğin gibi. kısıtlı bi süre coop oynamışlığım var ve öküz gibi pack açtım. cheat ile pack açtığın zaman tüm şeyi unlock ettiğinde coop oynamaya bi neden olmayacak zaten. gold seviye zorlukta mı ne oynuyordum. patiden kimse ilgilenmedi gerçi coopla. ama duruyor yani oyun bende halen, oynamak isteyen varsa kurarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Dun gece abartisiz 200 pack actim, hala 6-7 kararakter eksik, cok eklemisler sonradan N7 weapnlardanda acamadigim bardi baya, 7/22 filandi 200 pack minumum en zor seviyede mukemmel bitmis 800 oyun filan demek, 2.5 eurodan 500 euro ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Bone said: valla o kadar da abartı bişi değil pack açma tarif ettiğin gibi. kısıtlı bi süre coop oynamışlığım var ve öküz gibi pack açtım. cheat ile pack açtığın zaman tüm şeyi unlock ettiğinde coop oynamaya bi neden olmayacak zaten. gold seviye zorlukta mı ne oynuyordum. patiden kimse ilgilenmedi gerçi coopla. ama duruyor yani oyun bende halen, oynamak isteyen varsa kurarım gene. kursana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 vermintide silmem lazım ama. eğer vermintide yerine me3'e geçiş yapacaksak ona göre silip kurayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Onuda oynariz onuda oynariz :P Ikiside farkli tat eheuheu, reaper en zor seviye cok sukela zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 3 senedir ara ara oynuyorum ve n7 day dedikleri günde oynamanın keyfî çok ayrı diyebilirim. Packlerde zorlanildığına pek şahit olmadım ama su engine olayı duyunca sevindim. Coop için hala 3 dakikanın üzerinde beklemiyorum hocam. Sosyal medyada hayran ablalarin paylaşımlari kuvvetli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar