Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 muzik ve savas sahneleri iyiydi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nigar hatunu tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 di mi. hürremin mimiklerine, bagirisina, genel olarak herseyine asiri uyuz olmaya basladim. tam hayvan kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 netten izleyince sen istiyor sehzade 10$ daha verecek drami baslayinca ileri aliyorum rodos guzeldi ama cem sultanin cocuklari torunlari napacak falan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Nigar kalfa hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Rodos olayina biraz daha zaman ayirabilirlerdi bu bolum. 9 bolumdur rodos rodos diyip kafamizi utulediler, 10. bolumde ayirdiklari dakika, hurremin mizmizlanmasi dakikalarindan daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dönen tekme atan yeniceri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 O zamanlar tekme icat edilmemişdi saçmalık hehe. Abi adam kendini, geliştirmiş işte aksiyon yapıyor bi yandan kale ele geçirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu dizide de herkesin psişik güçleri var anasını satayım. bu ne lan? birine bişey olunca tüm sarayın kalbine sancı girer. "ananı! bişey oldu lan sülüman geberdi! mustafa hasta oldu hissettim" hepsini azrail dürter, cebrail öter, mikail yamaşito kombamba kombamba bi de siege tower için "süleyman o zamana kadar hiç kullanılmamış bir taktikle..." diye konuşan arka sese kafa atasım geldi. milattan önce 900de bile varmış wikiden baktım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 saray dışında bi karakter koymuş olsalar ilginç bi dizi olabilridi belki de. Baydı kardeşim. Sürekli aynı mimik trip sorun. Karakter derinliği yok. Olay yok. HÖT HÜT BÖT ÜHÜ BÜHÜ HİSSETTİM GÖRDÜM SÜLÜMAN. dizisi. Gel gör ki, ben çeksem bu diziyi ne acaip olurdu düşüncesi izletip duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi kesinlikle olay yok bugün izlemiştim diziyi, ondan önce en son şubat'ta izlemiştim dizide değişen tek şey hürrem'in kilo alması olmuş alman gülle takımına dönmüş hatun maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 2 çocuk doğurdu ayol ondandır sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hürrem hakkaten baya tipsizleşmiş.bunla beraber o ilk oyunculuguna kıyasla kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://vimeo.com/9800008 00.47 - 00.50 falan işte dp: tamamını bulabilirseniz de izleyin, çok başarılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu bolum itibariyle Hurrem den artik daha zeki manevralar bekliyorum. Ama umudumu bosa cikaracaklar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Aynen katiliyorum. Aslinda bikac bölüm daha ezilebilir, dramanin uzun soluklu olmasi icin. ps: ben hürremi begeniyorum. Tatli kiz. Rolünün de hakkini veriyo. O mimikleri duraksamalari filan cok tatli. Kiyafetlere de cok yakisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 nick&post uyumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Icime hürrem kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 güzel bölümdü. yeniçeriler isyan başlattı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/mttesemyy.jpg ABI BU NE?! ahahahahahaha ken'in kafasini ipe baglamislar sanki sdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o aslında uçan bi kuru kafa ve ateşler püskürtüyor!! ama cgi departmanından kesintiler oldu. freakazoid'de böle oluyordu. güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bi an cok komik geldi o görüntü, ambale oldum. gecti ama simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o kafa ne öyle of nuub herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 LAN SPOILER! allah belani versin =( daha ynei geldim eve playoff bitsin izlemeye baslayacam, hic dusunmek yok aramizda 10 saat zaman farki olan adam vardir diye =( aa gerci ben bolum moduyum lan spoilera alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahah pardon :/ spoilerlik bisi yok be hem, kellesinin uccagini zaten bilioduk. komik geldi diye koydum yani sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar