Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
netten izleyince
sen istiyor sehzade 10$ daha verecek drami baslayinca ileri aliyorum rodos guzeldi ama cem sultanin cocuklari torunlari napacak falan fsdf
Mesaj tarihi:
Rodos olayina biraz daha zaman ayirabilirlerdi bu bolum. 9 bolumdur rodos rodos diyip kafamizi utulediler, 10. bolumde ayirdiklari dakika, hurremin mizmizlanmasi dakikalarindan daha az.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu dizide de herkesin psişik güçleri var anasını satayım. bu ne lan? birine bişey olunca tüm sarayın kalbine sancı girer. "ananı! bişey oldu lan sülüman geberdi! mustafa hasta oldu hissettim" hepsini azrail dürter, cebrail öter, mikail yamaşito kombamba kombamba

bi de siege tower için "süleyman o zamana kadar hiç kullanılmamış bir taktikle..." diye konuşan arka sese kafa atasım geldi. milattan önce 900de bile varmış wikiden baktım asdf
Mesaj tarihi:
saray dışında bi karakter koymuş olsalar ilginç bi dizi olabilridi belki de.

Baydı kardeşim.

Sürekli aynı mimik trip sorun. Karakter derinliği yok. Olay yok. HÖT HÜT BÖT ÜHÜ BÜHÜ HİSSETTİM GÖRDÜM SÜLÜMAN. dizisi.

Gel gör ki, ben çeksem bu diziyi ne acaip olurdu düşüncesi izletip duruyo.
Mesaj tarihi:
abi kesinlikle olay yok
bugün izlemiştim diziyi, ondan önce en son şubat'ta izlemiştim
dizide değişen tek şey hürrem'in kilo alması olmuş

alman gülle takımına dönmüş hatun maşallah
Mesaj tarihi:
Aynen katiliyorum. Aslinda bikac bölüm daha ezilebilir, dramanin uzun soluklu olmasi icin.

ps: ben hürremi begeniyorum. Tatli kiz. Rolünün de hakkini veriyo. O mimikleri duraksamalari filan cok tatli. Kiyafetlere de cok yakisiyo.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
LAN SPOILER!

allah belani versin =( daha ynei geldim eve playoff bitsin izlemeye baslayacam, hic dusunmek yok aramizda 10 saat zaman farki olan adam vardir diye =(

aa gerci ben bolum moduyum lan spoilera alayim
  • Yeni Oluştur...