Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 savaş sahnesinde ki müzik iyi oturmuş insanın sefere çıkası geliyor durduk yerde >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Açık aramıyoruz ki. Öyle bir efekt, sahne görünce şaşırdım ben. Gayet güzeldi, zevkle izledim savaş sahnesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 EYLÜL . 09 Şubat 2011, 20:59 çok kötü gerize kalı mahi devran Cevapla Sema 10 Şubat 2011, 05:56 sana katılıyorum çok saçmalıklar yapıyor mahi devran Cevapla hürrüm 10 Şubat 2011, 11:14 çk haklısnn Cevapla elif 10 Şubat 2011, 12:13 hiç de değil Cevapla ELİF 09 Şubat 2011, 23:19 DÜZGÜN KONUŞ Cevapla ELİF 09 Şubat 2011, 23:21 sen osmanlıyı batıranımı koruyorsun. Cevapla ELİF 09 Şubat 2011, 23:22 yazıklar olsun güzellige aldanana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o ne yads dsgsfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hahahah adsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 olitere >:D< Kurtlar vadisi izleyip moda girmekle ayni sey iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya geçen bir bölümünü izledim de, sürekli yakın plan çekimler falan. dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sensin dandik. ÖLRÜSÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Klasik bir Türk dizisinin dandikliğine sahip doğrudur, ama Türk dizilerinde şimdiye kadar hiç denenmemiş birçok şeyi de barındırıyor dizi, O yüzden bende severek izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bakalım rodosu nasıl alacaklar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu pargalıyla haticenin ciddi imaj sorunları var biri samuray gibi diğeri elf gibi dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dizinin %90'ı hürrem entrikalarıyla geçmese daha ilginç olabilecek aslında. tudors da baymıştı paso anri'nin uçkur derdiyle uğraştıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben de sırf entrikaları için izliyorum diziyi, savaş sahneleri hiç ilgimi çekmiyor sjksfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hurrem su cocuk hallerinden ciksa daha iyi olacak dizi. 15dk da bir "sehzade mi verin bana", "yoksa zehirleyecekmisiniz beni" repliklerinden sikildim. kac bolumdur rodos rodos diyip duruyor sultan suluman, bakalim hangi bolum gidecek sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Yavas yavas beyler. Hürrem daha yeni sultan oldu. Dizi esas simdi basliyo. Sehzade sayesinde rütbesi artti, bu sayede entrikalar ceviricek. Savas sahneleri de 9-10 bölümde bir kafidir kanimca. Zamanla grafikleri de güzellestiriceklerine inaniyorum ben. Cünkü bu haftaki bölümde dizide bi kalite artisi da göze carpmadi degil. Kamera acilari filan hostu. Dizi zaten harem entrikasi olucak. Bu böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bu hafta yayinlanmayacak heralde yeni bölüm. Nefret saciyorum evde ve facebook'ta. Off!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sülüman kar tatilinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Yetişin şehzadeler yanıyooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Yetisin sehzadeler yaniyo diyecegine, kapip kolundan getirseydi ya cocuklari. Diyerek capt. obvious'culuk yapmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 söndür ateşini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok sıkıcı bi dizi.diziyi izleyeceğine tarih kitapları oku osmanlı dönemini araştır.gerçi dizi tam aynısını göstermiyormuş.tarihçiler falan yanlış gösteriliyor diye itiraz falan etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi söyle salak sacma yorumlar yapmayin bi gidin afedersiniz. Off harbi banlaticaksiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tek izleten hürremin memeleri bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Wispy said: Tek izleten hürremin memeleri bariz. Daye hatunun memeleri döver, kadının memeleri öyle görkemli ki yere sürtünce toz kaldırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar