Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada Orman Yangını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antalyada yangın çıkmış , yangına müdahele eden 6 işçi canını kaybetmiş :( . kesin daha çok tarla isteyen köylüler yakmıştır . insanlar ne kadar düşüncesiz :([signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vallahi billahi 3 gün once yazlıktan geliyoduk ormanlara baktım
"bu ormanlara suikast yangın mangın olayları yapmasalar bari ne güzel gorutu var buralarda" dedim..
3 gün sonra yapmıslar hey allahım hey..[signature][hline]..it's time I disappear
Mesaj tarihi:
ben daha dün o orman ların arasından güzelce geldim . ama bugün yoklar :([signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
antalyada yangın çıkmış , yangına müdahele eden 6 işçi canını kaybetmiş :( . kesin daha çok tarla isteyen köylüler yakmıştır . insanlar ne kadar düşüncesiz :(

ya eskiden orman yangınında sadece ağaçlara hayvanlara acırdık şimdi insanlarda ölmeye başladı yazık...[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
yangın Antalya da ? Antalyadayim haberim yok , neresinde cıkmış, ne zaman ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
ya çok kötü bir olay şu orman yangını... içerisinde bırakın ağaçları, insanları.. kuşlar, böcekler, kaplumbağalar yılanlar yanıyo.. hem de binlercesi... çok ktü bir olay. düşünsenize yavrularını yangından kaçıramayan bir kuşu... ya da bir sincabı...

Bu ormanları yakanlar katil bence aynı zamanda... Yani çok ağır cezalar verilmesi gerekiyor...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
said:
PXJTERM, 26 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
çok ağır cezalar verilmesi gerekiyor...
aynen katışıyorum . orman yakmanın bedeli 20yıl hapis gibi bişi olmalı[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
yazık ya eğer tarla için falan yapılıyorsa cidden yazık.
millet orman yanınca millet ağaç yanıyor diye üzülüyoruz sanıyor. içindeki binlerce büyüklü küçüklü yaratık akıllarına gelmiyor genelde.
şimdi insanlarda eklendi, yazık.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
geçenlerde İzmirdeki 5 hektarın kül olduğu orman yangınına şahit olmuştum.. gerçekten televizyonlarda göründüğü gibi değil.. o yangının çıkardığı ses korku filmindekilere 5 basar... o ateşin yükselişi, o sıcaklığın suratına vurması, yükselen dumanlar ve ortalığa savrulan kızgın küller....[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
geçen sene bende alanyadaki yangındaydım . biz uzaktaydık ama o simsiyah dumanı , o sıcapı hiç unutamam . helikopterlerin denizden sular taşıdığını hiç unutmadım[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
çok kötü bir duygu... Yangında yanan o binlerce canlı... binlerce ağaç....
o ağaçların büyümesi onlarca yıl alıyor bir iki dangalak kendini bilmez bir iki saate hepsini hallediyor...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
evet kuzeyden eseken birden güneyden esmeye başlamış o yüzden gazdan zehirlenerek ölmüşler.. Yani yanarak ölmemişler zehirlenip öldükten sonra cesetleri yanmış..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
Abi işte türk diilmiyiz her yerimizden turk oldugumuz belli oluyo millet ateşi yanık bıraqıp gidiyo ondan sonrada soner diyo elinde sigarası ateş sonmuyo daha sonrada sigarayı sağa sola çayırın içine atıyo ondan sonrasını solemek bile istemiyorum :([signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!!
1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
  • Yeni Oluştur...