zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 antalyada yangın çıkmış , yangına müdahele eden 6 işçi canını kaybetmiş :( . kesin daha çok tarla isteyen köylüler yakmıştır . insanlar ne kadar düşüncesiz :([signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vallahi billahi 3 gün once yazlıktan geliyoduk ormanlara baktım "bu ormanlara suikast yangın mangın olayları yapmasalar bari ne güzel gorutu var buralarda" dedim.. 3 gün sonra yapmıslar hey allahım hey..[signature][hline]..it's time I disappear
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben daha dün o orman ların arasından güzelce geldim . ama bugün yoklar :([signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bilinçsiz sigara içme olayıda olabilir, ne kadar anlatırsan at inadına oraya söndürmeden atan tiplerde var.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Uzucu valla egıtımsızlık ama :([signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: zgrw, 26 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki: antalyada yangın çıkmış , yangına müdahele eden 6 işçi canını kaybetmiş :( . kesin daha çok tarla isteyen köylüler yakmıştır . insanlar ne kadar düşüncesiz :( ya eskiden orman yangınında sadece ağaçlara hayvanlara acırdık şimdi insanlarda ölmeye başladı yazık...[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ne farkeder ki canlılar ölüyo sonuçta, ha insan ha hayvan.. Her bir canlının ayrı yeri ve önemi var ekolojik dengede.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yangın Antalya da ? Antalyadayim haberim yok , neresinde cıkmış, ne zaman ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya çok kötü bir olay şu orman yangını... içerisinde bırakın ağaçları, insanları.. kuşlar, böcekler, kaplumbağalar yılanlar yanıyo.. hem de binlercesi... çok ktü bir olay. düşünsenize yavrularını yangından kaçıramayan bir kuşu... ya da bir sincabı... Bu ormanları yakanlar katil bence aynı zamanda... Yani çok ağır cezalar verilmesi gerekiyor...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: PXJTERM, 26 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: çok ağır cezalar verilmesi gerekiyor... aynen katışıyorum . orman yakmanın bedeli 20yıl hapis gibi bişi olmalı[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 olmalı ama olmaz.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yazık ya eğer tarla için falan yapılıyorsa cidden yazık. millet orman yanınca millet ağaç yanıyor diye üzülüyoruz sanıyor. içindeki binlerce büyüklü küçüklü yaratık akıllarına gelmiyor genelde. şimdi insanlarda eklendi, yazık.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 geçenlerde İzmirdeki 5 hektarın kül olduğu orman yangınına şahit olmuştum.. gerçekten televizyonlarda göründüğü gibi değil.. o yangının çıkardığı ses korku filmindekilere 5 basar... o ateşin yükselişi, o sıcaklığın suratına vurması, yükselen dumanlar ve ortalığa savrulan kızgın küller....[signature][hline]Yaşasın Bambular...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 geçen sene bende alanyadaki yangındaydım . biz uzaktaydık ama o simsiyah dumanı , o sıcapı hiç unutamam . helikopterlerin denizden sular taşıdığını hiç unutmadım[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çok kötü bir duygu... Yangında yanan o binlerce canlı... binlerce ağaç.... o ağaçların büyümesi onlarca yıl alıyor bir iki dangalak kendini bilmez bir iki saate hepsini hallediyor...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 haber türk te dediğine göre 6 işçiyi yanlış yere bırakmışlar helikopterle o yüzden ölmüşler.[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tv de rüzgar yön değiştirince yandı diodu . ilginç[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet kuzeyden eseken birden güneyden esmeye başlamış o yüzden gazdan zehirlenerek ölmüşler.. Yani yanarak ölmemişler zehirlenip öldükten sonra cesetleri yanmış..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 off bgn cehennem gibiydi burası o yuzdendi demekki bn böle sıcak görmedim yaa..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Antalya farkındasınız ki psikopat gibi göç alıyor şehir ayda bir yüzde 3 olarak büyüyormuş gerisini siz düşünün[signature][hline]Lil'Alur for Shar
umutweb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 En sonunda Antalya'da berbat bi yer olacak, ne yazıkki ben de Antalyadayım!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 :([signature][hline]Allah kahr bela..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Abi işte türk diilmiyiz her yerimizden turk oldugumuz belli oluyo millet ateşi yanık bıraqıp gidiyo ondan sonrada soner diyo elinde sigarası ateş sonmuyo daha sonrada sigarayı sağa sola çayırın içine atıyo ondan sonrasını solemek bile istemiyorum :([signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Orman yangınları için ekiplere okjijen maskeleri alırlar. Konuyu kapatırlar. Hazine arazileri satılığa çıkarırsan olacağı bu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar