Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:M.K.E Ankaragücü-Fenerbahçe 12.12.10 @ 19:00

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Emre pis bi futbolcu ama bu aşırı hırsından geliyor ki sahadaki başarısında da bunu görüyoruz.

Ama karşı tarafta çok komik, konusu geçen yönetici eleman Jr.Gökçek'in lise arkadaşıymış, yönetim kuruluna dikiz lise arkadaşı, mahalle kankası falan doldurmuş adam bulamayınca kaveden tanıdıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

buddha, adam kaç maçı kurtardı daha ne yapsın be ? hatalı bi gol yesin, izin verdim ben.

Abi gözünü seveyim Avrupa'da rakipler 77 tane atak yapmadı. Kaleyi bulanların %70i falan gol oldu. Ligde tamam defans problemli ama yediğimiz golun haddi hesabı yok. Milli takımda son maç neydi o takımın adı uyurken gol yedi.

Sadece geçen sezon sonu baya süre gol yememişti ama nerdeyse kaleyede top gelmemişti. Bizim gol yemeden bitirdiğimiz maç yok doru düzgün ve ligdeki her takım golleri bize atıyor. Öne geçtiğimiz maçta bile takım 2 tane geliyor 2si de gol oluyor.

Bak abi bencede Volkan'dan önce hatalı olanlar var. Dia Niang Alex Stoch bunlar 50den sonra takım savunması yapmıyorlar. 6 kişide nereye kadar yapsın. Zaten Alex maç boyunca yapmıyor saolsun 8 yıldır 10 kişi oynuyoruz. Niang hadi en uçta oynuyor ama adam ilerde top indiriyor bir sürü iş yapıyor. Ya böyle Niang gibi 1 tane oyuncuya müsade edicez yada Alex'e 3-4 tane oyuncu markaj yapmazsa her maç yenilebiliriz.

Ama şöyle bişeyde var sorun hatalı gol yememek değil, kurtarmak!. Kusura bakma ama Volkan ayakta uyumasa ne avrupada ne ligde kaleyi bulan topların bu kadarıda gol olmaz.

Kötü kaleci demiyorum ligin en iyisi ama rehavet var adamda. Nede olsa Milli takımda bile yedeği yok. Adamda hırs kalmamış, memur gibi çıkıyor maça görünüyor o kadar. Extra hiçbişey yok uzun zamandır. Hata önemli değil her kaleci yapar. Ama her gelende gol olmasın be abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abov o cümle nedir öyle...

Bence son çıkan silahlanma yasasından yararlanıp ekipmanı düzsün emre, bu işi kan temizler artık sdf

edit: Abi yazının tamamını okudum, yemin ederim yerden yere vurmuş, bi o duvardan bi bu duvara atmış. Resmen tokat manyağı yapmış ahahah

Ben bu kadar sert bi yazı görmemiştim futbol camiasında dönen, herhalde bi ilktir..
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ben fenerli diilimde emre hakkında şu kadar yazı yazmışlar, dönüp emre bunlar hakkında bişiler yazsa kitap olur bildiin. Kafadan bi kere 2 başarılı süper lig takımını alıp, bi başarısız süper lig takımı çıkarma yeteneğine sahipler. Gerizekalı bi yöneticinin peşinden alakasız bi savunma yapmışlar olayı kapamaya çalışıcaklarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi uğraşmanın vakti geldi, emre artık aklını başına toplayıp kendine çeki düzen versin yani. Hatta bunu yapıp akabinde de futbolu bıraksın.

Bir değil iki değil ki emrenin bu olayları, adamlar da yazmış zaten. Adam resmen çirkinleşiyor zaman zaman, hatta biçok olayda. Küfür desen gırla, fb taraftarı bile bugün utandığını söylüyor akşamki görüntülerden. Hakeme her olayda küfür, ters hareket. Süper lig, hakemler, takımlar falan emrenin şımarık çocuk tavırlarını çekmek zorunda mı? Devre arası soyunma odasına inip takıma ayar veren aziz emre'ye niye ayar vermiyor ki ayrıca? Kafadan fenerbahçe camiasına zarar zaten adam. Nasıl sabrediyor anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gelmiş 30 yaşına, bu yaştan sonra mı düzelticeksin adamı?

Bırakın ne hali varsa görsün, saldırsın sağa sola aç köpek gibi. Ceza alır, bir kaç hafta gelir aklı başına, sonra yine yapar. Böyle böyle bırakıcak zaten futbolu, şu adama sinirlendiğinize yazık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Ne sinirlenmesi ya cok egleniyoruz gormuyo musun?
Ayrıca hic cevirme =) Ankaragucu'nu gunahım kadar sevmem. Ama su olayda bir ezilen varsa bu direkt Emre'dir. Gecmis olsun kendisine.
Ahaha niye çevireyim be, emre'nin davranışlarının tasvip edilecek bir tarafı yok ki. Ben de yanlış buluyorum zaten nesini savunayım adamın :)

Biz renklere aşığız, isimlere değil!!!!111111!1111111onbirbiron!!!bidonailton!
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

toggie said:

Ne sinirlenmesi ya cok egleniyoruz gormuyo musun?
Ayrıca hic cevirme =) Ankaragucu'nu gunahım kadar sevmem. Ama su olayda bir ezilen varsa bu direkt Emre'dir. Gecmis olsun kendisine.
Ahaha niye çevireyim be, emre'nin davranışlarının tasvip edilecek bir tarafı yok ki. Ben de yanlış buluyorum zaten nesini savunayım adamın :)

Biz renklere aşığız, isimlere değil!!!!111111!1111111onbirbiron!!!bidonailton!

sen sus. küçük halı saha emresisin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...