Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 firefly demeye gelmiştim denmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 danny boyle - sunshine'i kimse dememiş, pek sevilmedi ama bence harikadır. 2001'e saygı duruşudur adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 k-pax dark city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gattaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gattaca demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Şu vardı bir de, süper ötesi film: The Thirteenth Floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 troll fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bende sci-fi çok severim arkadaşa moon u tavsiye etmişsiniz diye izledim dün. Güzeldi severek izlerim, Kubrick'in A Space Odyssey den baya esinlenilmiş... Ama filmde bi bütünsüzlük vardı sanki. Filmi izlemiş olup sorularımı cevaplayabilecek biri olursa sevinirim çünkü kafama takıldılar dünden beri =) Sorular - Bu ilk Sam'in elini yaktığı daha sonra kaza yaptığı sırada gördüğü kız kimdi/neydi? Ona bi açıklık getirmediler sanki. Kızı dicem ama kızına hiç benzemiyodu o tip (sanki)... - İlk Sam neden radyasyona maruz kalmış gibi hastalandı git gide kötüye gitti? 3 senenin sonunda ayda radyasyona mı maruz kaldıklarından yoksa klonun ömrü 3 sene olduğundan mı? - Bi de Sam'e yardım eden Robot Gerty'nin Lunar Corp'taki insanlardan daha insani olabilmesi olayı bana mantıksız geldi. Böyle şeytani bi firma neden klonlara iyi müslüman olacak AI a sahip bi robot tasarlasın ki? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 GERGE said: Firefly izle. Dizilerin kralı (14 bölüm), bilimkurguların kralı, en karakter karakterler de orada. Liste süper üstünden geçicem. Ama şu diziyi merak ettim konu ne abi? Gerçi dizilerin kralı demişsin bu indirmeye yeter. Hemen izliyeyim. Ama aklım listede kaldı o listeyide kaydedim bir yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 cevaplar aslında sorduğun sorular çok basit şeyler ve cevapları filmde veriliyor. - halisünasyon görüyor orda adam. halisünasyon için illa tanıdık bir yüz olması gerekmez (kızını da bilmiyor zaten). hastalığının belirtilerinden biri o. foreshadowing mi ne derler ya, o mesele. - radyasyona maruz kaldı dediğin şey ölecek olmasından dolayı yaşadığı durumlar. klonların ömrünü 3 yıla sabitlemişler (filmde de söylüyor, adam eski kamera kayıtlarını incelerken farkediyor). - "insanlardan daha insani" derken ne kastettiğine bağlı. bundan daha "insani" insanlar gördüm ben. robot sadece "iyi kalpli ve yardımsever" olmaya programlanmış, o da ona göre davranıyor. tayfanın mutlu olmasını sağlamak için görevlendirmişler onu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bone İyide abi klonların ömrünü 3 yıla kısıtlamışlar geçmiyor. Sadece 3 yılı dolan klonu seni eve gönderecez diyip zehirliyorlar. Yani her klon 3 yıllık kontrat zihniyle uyanıyor. Bu yüzden 3 yıl dolduğunda öldürüp yenisini uyandırıyorlar. Ve neden 3 yıl olduğuda tahmin yapıyorum o istasyonda ilk çalışan adam bu klonların orjinali. Orninalide 3 yıl kontrat yapmış. Bu herifi eve göndermişler ama herife karısından gelen videoları falan saklamışlar. Klonlara bu videoları göstererek devam etmişler. Sistem böyle olunca her klonu 3 yıl sonra öldürüp yenisini getirmek zorunda kalıyorlar. O ölen klon kazadan zarar gördüğü için öldü bence 3 yılı doldu diye değil. Yanlış mı anlamışım yoksa durum mu? Bone Ama tabi kısıtlamışlar ben klonun normal yaşam süresi 3 yıl diye anlıyorum. Belki sende kısıtlamışlar derken 3 yılda bir öldürüp yenisini canlandırıyorları kastediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 DarKRideR said: danny boyle - sunshine'i kimse dememiş, pek sevilmedi ama bence harikadır. 2001'e saygı duruşudur adeta heralde bu filmi bizden başka seven yok. Böyle çıktığında 3 defa filan izledim, hala izlerim. Çok hoş bir filmdi. The Core mu ne var. Dünyanın merkezine gidiyorlar. O da fena değil. Brasil'i anlamak yürek ister ama. Taken diye Spielberg'in 10 bölümlük bir dizisi var. Uzaylılarla ilgili, baya eski ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Buddha said: GERGE said: Firefly izle. Dizilerin kralı (14 bölüm), bilimkurguların kralı, en karakter karakterler de orada. Liste süper üstünden geçicem. Ama şu diziyi merak ettim konu ne abi? Gerçi dizilerin kralı demişsin bu indirmeye yeter. Hemen izliyeyim. Ama aklım listede kaldı o listeyide kaydedim bir yere :D Eski solcu modunda gezen space cowboylar. Hükümet komplosu. Çok güzel, zeki ama hafif deli bir kız. Şaçma göründüğüne bakma, inanılmaz dizi. Sırf bu dizinin oyuncuları oynuyor diye 4 farklı dizi daha izlemeye başladım ben: Terminator, V, Chuck, Castle. Hiç biri de Firefly kadar güzel değildi. Zaten dizinin hangi oyuncusuna baksan Firefly cult following filan diyor wikide. Ayrıca IMDB'de an yüksek puanlı üçüncü diziydi son baktığımda 9.6 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 uncharted oyununu da firefly dizisinin taklidi diyen fanları da var ama izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 GERGE said: Firefly izle. Dizilerin kralı (14 bölüm), bilimkurguların kralı, en karakter karakterler de orada. vaaay bunnar oynuyomuş dizide :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 GERGE said: Şu vardı bir de, süper ötesi film: The Thirteenth Floor bu film dehşettir. hatta bence matrix, eXistenZ, inception gibi filmlerle direkt teorik olarak güçlü ortak yönleri olan ilginç bir filimdir. hatta şu an aklıma gelmeyen bir film daha vardı direkt olarak 13. kata fena benzeyen. hoş matrix falan da 99da çıktı ayrı mesele, ama 13. kat kendi içinde oldukça yoğun işlenmiş bi seneryayoya sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 @GERGE İzlemeye başladım filmin kadrosu baya sağlammış. İlk 2 bölüm öyle süper değildi. Ama hala şu üzerinde deney yapılan hatun gizemini koruyor. Daha olaya girmediler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sunshine'ı da izledim hiç beğenmedim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Pilot karakter tanıtıyor, Train Job da zaten aynı olaya devam ediyor. 3. Bushwhacked da biraz dünya kurulumu ama süper bölüm. O kızın gizemi yavaş yavaş açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bitirdim bile :) Ama 1 sezon olmasına üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sunshine'ı beğenmeyen scifi'dan anlamıyor yada sevmiyor demektir bence, mükemmel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Alien serisi hayret denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar