Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı insanlar insan değil - a.k.a. Aksaray'da ensest olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum ne kafası bu ya.ne bilim çok enteresan bir psikoloji bu.nasıl oluyor nasıl yapabiliyorlar

böyle adamlarla aynı ortamda nefes alıyoruz.hepimiz tehlikedeyiz anasını satim
Mesaj tarihi:
Red said:

böyle adamlarla aynı ortamda nefes alıyoruz.

adam aksarayda.

aksaray.

umut sarikayanin karikaturlerini esinlendigi yerlerden biri.

digeri de yozgat.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Red said:

böyle adamlarla aynı ortamda nefes alıyoruz.

adam aksarayda.

aksaray.

umut sarikayanin karikaturlerini esinlendigi yerlerden biri.

digeri de yozgat.

il ilçe köy neresi oldugu ne fark eder.sonuçta bu adamlar bu dunya üzerinde.ve şehirlerde de bir sürü var.
Mesaj tarihi:
benim bir arkadaşım da ablası hakkında baya güzel şeyler söylüyordu. öz ablası... en sonunda ilişkiyi kestim herifle. ve bunun gibi daha bilmediğimiz nice olay.

küfür edeceğimize burda hönküreceğimize, neden böyle oluyor demeliyiz. yani böyle bir şeyi yapmaya tetikleyen nedir insanda? şimdiki ve gelecek nesili bu tarz şeylerden böyle düşünmeye iten şeylerden nasıl uzak tutarız? hepimiz anne baba olucaz aga bunlar gerçekten ibret olmalı.

açık oturum konusu gibi oldu lan.
Mesaj tarihi:
cinsel organını kesip götüne sokarım bu herifin test etmek için. adı da babalık testi olur. kahpenin evladı ya. nasıl kanun arkadaş, kes başını temizlensin, itoğlu it ya.
Mesaj tarihi:
said:
Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

abi bu ne ya? sadece adamı değil annesini de hayat boyu hapse tıkıp bir daha çıkarmamaları lazım
Mesaj tarihi:
taşın altında öldürdüye kadar okudum. nasıl hakaret edicem hani hayvanlık falan dicem ama hayvanlar bile daha iyidir. millet ne yapıcağını şaşırmış. adamın resmi var bide herif gayet rahat.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

said:
Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

abi bu ne ya? sadece adamı değil annesini de hayat boyu hapse tıkıp bir daha çıkarmamaları lazım

kontrol etme yöntemine bak adamın ...
Mesaj tarihi:
Ya bu adamlar içerde, benim vergimle, yiyor içiyor, geceleri sıcacık yerde kalıyor, kendisiyle türdeş heriflerle beraber rahat ediyor.

Elin masum evsizi, geceleyin dışarda bir yerleri donuyor, yarı aç, yarı tok yaşıyor, itilip kakılıyor, yalnız yaşıyor. Eğer o kış çok soğuksa, ıssız bir köşe de donarak terk-i diyar ediyor.

Bir sorun var ama ne?
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

Ya bu adamlar içerde, benim vergimle, yiyor içiyor, geceleri sıcacık yerde kalıyor, kendisiyle türdeş heriflerle beraber rahat ediyor.

abi bu tip insanların toplumdan izole edilmesi lazım sen onun için vergi veriyorsun
  • Yeni Oluştur...