Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2 Heart of the Swarm Video Leaked?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer gerçekse çok üzücü. çocuk oyuncağı mı lan bu, bi kerrigan bi queen of blades. düğmesi mi var bunun, süper kahramanların elbise değişmesi gibi şekil değiştirip duruyor bu kadın?
Mesaj tarihi:
kotick yaptırmıştır kesin, geçenlerde 20m$ lık hissesini satmıştı zaten, "biraz düşsün yenilerini alayım, nasılsa çıkar sonradan satarım tekrar eki eki" demiştir kesin bak.
Mesaj tarihi:
simdi sc1 sonrasi olsaysi ZHAHAHAHAAHAH FAKE LAN BU BLIZZ YAPARMI BOLE SEY der dalga gecerdim

ama sc2 nin dandrik bitisinden ve kliselerin dibine vurmasindan sonra inandim bu videonun gercek olduguna asdffsda
Mesaj tarihi:
ilk expansion 14 ay sonra gelecek. belki ama sadece belki önceden sızdırma hikayesiyle senaryoya gelecek tepkiyi ölçüyorlardır? bitmemiş olduğu çok belli de hem 3,5 dakika hem de bazı yerlerde basit bir amatör çalışma olmadığını düşündürecek kadar detaylı.

heyecanla bekliyorum. sonuçta blizzard'a son notunu vereceğim son çalışması bu expansion olacak.
Mesaj tarihi:
fake değil muhtemelen, inşa halindeki video gibi duruyor.

"VENGEANCE? THIS IS JUSTICE!" deyip gökdelenin tepesinden tekmeleseymiş tam olacakmış.
Mesaj tarihi:
Bişey diycem ya
Bu video Heart of the Swarm'ın bitiş videosu olmasın? Hani wings of Liberty'nin sonunu düşündüm, onunla bunun arasında bir kopukluk var arada birşeyler olmuş olması lazım.
Mesaj tarihi:
hiç bi şekilde oturmuyor bu video zaman olarak. raynor ile kerrigan'ın arası gayet iyi, mengsk yaşıyor, kerrigan hala infest halde.

yani gene bişiler yumurtlamadan bu videoya açıklama getirmek çok zor.
Mesaj tarihi:
ending of Heart of the Swarm diyor zaten ki, ending olmasa bile son videolardan biri muhtemelen, zerg özgür kalıyor mengsk ölüyor falan çünkü.

demekki kerrigan eski haline dönecek bir şekilde, ilk oyunu boşa mı oynadık olm! kastık o kadar insan yapıcaz diye bide!.
Mesaj tarihi:
Bence alakası olmayan ama hayranları bekleyişe sokmak için yapılmış bir video,sanmam bliz gibi bir firmanın oyun sonunu nete düşüreceğini ayrıca en az 2 sene sürer bence çıkması
  • Yeni Oluştur...