Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Allah çocuklarımızı düzgün insanlarla karşılaştırsın hayatta dedirten ibretlik bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 seğğğğğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 vizonteleden kalma herhalde sen nasılsınız inşallah diyordu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 adnan hoca ve vaatleri geldi aklıma onlar vitamin kızım falan demiyor inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ibret aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hayır kız cidden çok tatlı ilki yani. Prenses süreyya yı beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oktar hocam dediği bu oktar babuna babunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Aluriel said: inşallah ne demek Türkçe olarak şimdi ? Allah inşa ederse demek galiba. Allah izin verirse gibi düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kızların inşallahı yok ama maşallahı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 her gece 10 dan 2 ye kadar canlı yayın yapıyor adam. çok ibretlik gülmek için izliyorum 2 gecedir. yancılar çok daha komik. adam: bize iftira atıyorlar!! yancı: inşallah!! lan neye inşallah diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ismim topicte çok fazla kullanılmış, kapatın gidiyoruz hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar