Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 pff birde benim çalıştığım yerdeki adamların hepsi şu film serisine tapıyor, başyapıt falan diyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni geldim filmden, tek bir cümle kuracağım buradaki herkes götünü açsa, fotoğraflarını çekip stop motion yapsak şu filmden iyi olur. Görsel efekt departmanında çalışan abilere saygı duruşu olaraktan 4/10 veriyorum. Gerisi bomboş bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 said: buradaki herkes götünü açsa, fotoğraflarını çekip stop motion yapsak şu filmden iyi olur. adam haklı, en azından daha güzel bi hikayesi olur. sfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben sanirim anladim bu filmler nasil cekiliyo... Basiyolar parayi görsel tasarimci ekibe.. Bize güzel sahneler yapin diyolar. Sonra hepsini art arda ekleyince film oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 DarKRideR said: yeni geldim filmden, tek bir cümle kuracağım buradaki herkes götünü açsa, fotoğraflarını çekip stop motion yapsak şu filmden iyi olur. Görsel efekt departmanında çalışan abilere saygı duruşu olaraktan 4/10 veriyorum. Gerisi bomboş bir film http://images.cheezburger.com/completestore/2011/5/13/b5163833-b97a-4829-88c7-37a585eac9c6.jpg HADİ LAN HADİ laf ağızdan bi kere çıkar. O götün stop motionını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 göt dedi banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 10/10, A+, would watch again. Konu: Lisansı oyuncakçıda (Hasbro) olan robotların birbiriyle savaşı. Yönetmen: Michael Bay Realist Beklenti: Shit blowing up, özel efektin dibi. Bazılarının beklentisi: Shawshank Redemption Sonuç: Realist beklenti tam anlamıyla karşılanıyor. Bazıları: BAWWWWWWWWWWWWW. Özet geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Üst post özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hah ağzın bal yesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 en yakın zamanda izleyeceğim bende ama sevinçliyim ki:.. (ilk filmde kesinlikle değil ama) 2. filmdeki gibi megan fox un sex objesi olarak kullanılıp sadece bükük dudaklırını görmeyeceğimden.. oysa ki robot kız ne kadan da iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bişey dicem. super 8 de spielberg'in adının kocaman yazılmasına açıklama yapan arkadaşlar, bu filmin afişinde neden michael bay'den başkasının adının olmadığını da açıklasın. michael bay marka mı şimdi? yoksa güzel konuların içine eden ve film işleme özürlüsü olan bir yönetmen mi? bırakın da nefes alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 beklentimi tam olarak karşıladı. aksiyon ve görsel efekt olarak mükemmel bir film. Nesini beğenmediniz anlamadım. Bunun dışında beklentiyle giden insanlara birşey diyemiyorum zaten. Eminim aynı arkadaşlar Scary Movie'ye gidip korkmayı da bekliyorlardır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İkinci filmden iyi ama yine de meh yani, vazgeçtim hatta ne 7'si ya, alsa alsa efektlerin hatrına 6 alır. Arkadaşlarla fazla dalga geçip eğlenerek izleyince film eğlendirmiş gibi düşündüm galiba. DarKRideR said: buradaki herkes götünü açsa, fotoğraflarını çekip stop motion yapsak şu filmden iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kız hakkaten gereksizdi ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Film çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Atlas sinemasına da gitmeyin ya, yakınlık/ucuzluk/nostalji karışımı yapıp gidelim dedik bugün; havasız, sıcak, görüntü kalitesiz falan. Koltukları da artık dar geliyor günümüz sinemalarına kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bursa kent meydanında gittim, gitmez olaydım. 3 boyutlu her filmin görüntülerini biraz karanlık bulurdum ama bu sefer cidden boku çıktı. Arada bir gözlüğü çıkarıp aydınlık ve karmaşık olan görüntüye bakmak zorunda kaldım ne olduğunu anlamak için. bir daha 3d filmlerden oldum olası uzak duracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aket-Atum said: Bursa Hatayı uzaklarda aramışsın abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 filmin adi niye transformers hacit, a dude, hot chick, us armed forces and a couple of alien robots filan olsaymis. AMERICA FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 istanbulda imax/real D/xpand 3D hangisinde gidilir? veya direk düz haline mi gidelim..karayip korsanlarında nefret ettim 3D'den. bi bok anlamamıştım filmden. bunda nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hani filme gitme derim, rezalet ötesi de illa gideceksen de 3D git. 3D'si bayağı sağlam, yapanların eline sağlık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 istinye parkta imax 3d var 3d için en iyisi o mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ister IMAX olsun ister digerleri olsun 3D hissiyati pek az yine filmde. Azdan kastim cogu sahnede yok 3D olayi. Beceremiyorlar mi desek, zor geliyor yapmiyorlar mi desek bilemedim ama beceremiyor olsalar pek az olan 3D sahneleri de yapamazlardi. Bu arada IMAX olmazsa, Reald 3D oneririm. XPanD en kotusu bu siralamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 çok kötüydü verdiğim paraya acıdım. bitmek bilmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Film olmamis. Neydi ki bu simdi 3. filmin 1. part'i mi? Zaten daha 2. sahnede popo görünce dedim sictik. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar