Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gs yi yen sofyayı yen bursayı yen ve hala güvenme takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 septikim bu gunlerde Serkan idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 q7 nin oynama ihtimali varmış, takım form da tuttu 1-3 bu macta ilk gol frikikten olur die de sallayayım tutarsa şeklim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 "Tatar Ramazan" said: Eskişehirim yargılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 2-1 yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 son dklarda galibiyete uzanicaz icimden gecti simdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Genelde tersi olur. 2-0 giderken 1 gol yeriz son 10dk kanser olur herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bir beşiktaş geleneği bozulmayacak. önce öne geçecek. sonra son dakikada gol yiyip maç berabere bitip iddaa kuponları yatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben fark bekliyorum 4 + gol atabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Tello ve Batuhan bilenmiştir bu maça, özellikle Batuhan bayağı hırs küpü çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahaha batuhan. gol atarsa şayet şeref tribününe hareket çekmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tribünler harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yapma necip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kendi evinde çanakkale geçilmez futbolu , 1960da bile oynanmıyodur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bu kadroyla bu defansa zor atarız ancak duran top falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 guti gg. federasyona koşuyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Volkan Şenin ahı tuttu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Total futbolu çözmüş bülent uygun. 9 kişi savunmayla. Hucum yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Nası kaçırıo şunu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hakemler bilindik oyunlarını oynmaya başladılar anasını satayım emre lugano her hafta hakemin üstüne yürürler bişey olmaz bize gelince kırmızı kart .. lig tvnin satılmış sipikerleride hemen komplo teorileriyle durumu geçiştiriyor . bildiğin şebeke olmuşlar yazıklar olsun şerefli 2liklere devam :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 derbide %32 topla oynama istatistigi olan takimin taraftarlari simdi soylenmeye baslamis. ILGINC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hehe ayvayı yedik, delgadonun pozisyonuna benzettim ben, hem dirsek yedim hem sarı aldım demin derken 2. sarıdan atıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 PZero said: hakemler bilindik oyunlarını oynmaya başladılar anasını satayım emre lugano her hafta hakemin üstüne yürürler bişey olmaz bize gelince kırmızı kart .. lig tvnin satılmış sipikerleride hemen komplo teorileriyle durumu geçiştiriyor . bildiğin şebeke olmuşlar yazıklar olsun şerefli 2liklere devam :? hahaha ben de uzun suredir klasik "ama serefimizle 2. olduk" lafini duymadigima sasiriyordum. Megersem bir kirmizi yetermis. Vay halimize bizim lehimize verilmeyen penaltilar, aleyhimize ust uste 2 hafta verilen penaltilar, cikarilmayan kirmizilar ustune agzimizi acmiyoruz. Bizim siyahbeyazlilar basladilar serefli 2. liklere. Bari 2. olsaniz hani 4-5 oluyorsunuz o da tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 http://oi51.tinypic.com/fx6zdl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar