DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yılbaşında dışarda napılır hiç bilmiyorum ama bu yılbaşı dışarı çıkmak istiyorum lan yeter. senelerdir ya bi otele gittik ya da homeparty takıldık öyle afişlerden reklamlardan görüp gidicez bi yerlere artık.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 biri uo demişken bende söyleyeyim 2002 yılına nebula(quann) bankta girmiştim. (yani bir anlamda 325 kişilik bir partideydim) selamlarımı iletirim o an benimle beraber olanlara.
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 (tu) Tenekeadam said: en güzeli publar oluyor ya
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kız arkadasımla bagdat caddesinde olucakmışız nerde oldugunu soylemiyor suprızmiş, biz ve bir kac bin insan aynı cumleyı kurabılecez bu yılbaşı yani oyle yaratıcı bı durum yok.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hiç bi fikrim yok, topiği görünce "anaa yılbaşı yanaştı lan" diyebildim sadece. muhtemelen evde, ufak ihtimalle de kadıköyde taksimde bi yerde tek başıma içiyo olurum.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 viyana'da olucaktık bi arkadaşımla ama viyana'da clublara türkleri almıyorlarmış, yılbaşında mal gibi kalmayalım diye prag'a gidicez galiba.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 viyana'da sokakta kalsanız bile iyiydi aslında. prag nası bilmiyorum tabi ama. umarım iyi geçer. ben de önce ntv'de berlin filarmoni'yi dinlicem sonra da yapılır bişeyler.
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 taksim tecavuz timi bakalım napacak ahah dışarı cıkmak hem maliyetli oluyor hemde kalabalıktan spazm geçiriyorum.ev programları iyidir
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 acaba kaç sene sonra uygarca bir kutlama olur Taksim'de, çok merak ediyorum. 50 sene var mı acaba dfsd
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ulan basligi gorene kadar hic dusunmemistim iyi mi... yilbasinda Turkiye'de olucam ama hicbir plan yapmis degilim. gerci euro trip planini christmas'a kaydirabilirim bir sey bulamazsam sdf
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 07 08 09 aynı evde ev parisiyle girdik, 10 ve 11 de başka bi aynı evde giriceuz.
Churel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 öff bu sene tek başıma evde oturcam heralde herkes ankarada. yola çıkıyım desem 6 saat yol yılbaşına otobüsde girebilirim belkide...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 onu ben de biliyorum. bir fil tepesinde giderken bi taraftan ekmekle pamukhelva yiyip diğer yandan "fil geh geh.. al eppek" demeyeceğim. keza pamuk helva ile ekmek yemek çok saçma olurdu.
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 havada olucam, uçak düşerse bütün sene ölücem direk
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: onu ben de biliyorum. bir fil tepesinde giderken bi taraftan ekmekle pamukhelva yiyip diğer yandan "fil geh geh.. al eppek" demeyeceğim. keza pamuk helva ile ekmek yemek çok saçma olurdu. öpüşerek girelim mi?
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 akşam uçakla istanbula ordan neresi denk gelirse sabah da dönüş.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 said: öpüşerek girelim mi? fil üstünde mi?
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 7 kişi birleşip yılbaşına girelim istiyorum ama gene evde giricek gibiyim :/
Öne çıkan mesajlar