Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hmm yılbaşından önce fizik bölümünün yılbaşı partisine gider fizikçilerle beraber şarap içerim sonra muhabbet muhabbeti açar zaten kuantum muantum sdfs yılbaşında cücelere gitcem herhalde öyle duruyor sdf
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ispatipapaz said: EVET yılbaşında ne yapıcaksınız varmı ilginç fikirlerBursa'ya gidip arap şükür'nün yerinde içicem
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 evde oturcam. yılbaşı çekilişini izlicem
Burax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Biotar said: 4 Ocakta finallerim başlıyor, ders çalışacam. Nasıl ilginç bir fikir mi? :( benim 2ocakta başlıyor!
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben çalışıorm :) hemde gonullu oldum nan
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de bu arada evde olcam kendimi bildim bileli olduğum gibi. seviyorum yılbaşında evde rakı içip meze ve mandalina yiyip arkadaşlarımla victoria's secret izlemeyi. dışarları kalabalık falan oluyor hem.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: ispatipapaz said: EVET yılbaşında ne yapıcaksınız varmı ilginç fikirlerBursa'ya gidip arap şükür'nün yerinde içicem oo iyi seçim (tu) Estel_Anorien said: bi ihtimal romanya ya da cote d'azur deyim. olmadı babaannemde devasa yılbaşı sofrası var bir iki arkadaşla sınırsız içki hindi ordövr ara sıcak falan. katılmak isteyenler için giriş 50tl Şu dediğin yer need for speed porsche unleashed deki haritaın cote d'azur şeysi mi?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kotdazur dediğin kocaman memleket estel, tam olarak neresine gidiyosun? Kesin cıblak köyüne gidiyodur bu Ben acemi birliğinde giriyorum yılbaşına. Normalde şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diyeceğim bi aktivitem olmaz ama bu sene çok değişik geçecek mehehe.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oo kantinden çokomel alıp 37 ekran tv'de dansöz izlersiniz ekiekiewki
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi kotdazür ihtimali henüz net değil. babamı ziyarete gideceğim neticede. romanyanın dağında yaşıyo kendisi de. orası da olabilir eu sınırlarında başka bir yer de.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aşağı yukarı. ama çakallığı bi bana söküyor.
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yaylalar yaylalar diye bağırıyo olucam.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 biraz tv, biraz pc, biraz aileyle muhabbet, öyle işte.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi gökçende parti varsa ben de gelebilirim ha. zorla davet ettiriyim kendimi sghsdfg.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 zorunlu olarak bi ev partisine gidicem (td)
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sam said: biraz tv, biraz pc, biraz aileyle muhabbet, öyle işte. http://www.youtube.com/watch?v=VWEKikcQQNs&feature=related Böyle özetleyebiliriz yani =/
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 istanbula gecicem buyuk ihtimal ark,ben,jack ve buzlu badem
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Evde pineklemem lazım abi, yılım kötü geçer yoksa =/ Seneye için söz veriyorum ama, gidelim.
Öne çıkan mesajlar