SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Cümleyi tekrar okudum ben de anlamadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yazılan kişilerden hiç birini tanımadığımı farkettim, arkadan kaçıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o yıllarda daha çok dışarı çıkmalıydın bone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 GERGE said: Tamam, iyi bilim kadınları var. Ama nerede Euler'e denk bir kadın? Gerçi Euler'e denk bir insan yok... belki Gauss, Turing ya da Leibniz. Nerede onlara denk kadın? Bir Noether, bir de Grace Hopper işte. Not: Fermat'ın teorisini kanıtlayan bir adam vardı 90larda, kimdi o? http://img811.imageshack.us/img811/5243/18subat09uykusuz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 resim açılmıyor ardeth (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Turing İngiliz bir kerem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sitede sorun var bebeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 imageshack koydum gene açılmıyo hesabımı heklediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aa öyle mi tamam ;) yoksa bu sorunun sebebi sen misin,paticik albüme fotonu koymamak için bir şey mi yaptın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok yok birkaç kişinin daha açılmıyor şimdi baktım da...sitede bir arıza çıktı;) Ardeth said: imageshack koydum gene açılmıyo hesabımı heklediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bir süredir resimler bozuk. Alıntı yap diyip, kendim açarak bakıyorum ben. Bu arada almanlarını neden kendilerini üstün gördüklerini anlamak o kadar da zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çünkü almanlıktan aldığın tadı başka hiç bişeyden alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 TİPLERE GEL 4. ve 5. hariç unutuldukları iyi olmuş :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 astronotlar daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 uzayda yemek yenmiyor mu sandınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zencinin gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi yapma uzaya gideri var anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bence de ya zenci güzel,haksızlık etmeyin. Fistan said: zencinin gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Marie Curie'yi unutan taş olur. Fransa o kadını unutmadı ve unutturmadı da. Adına bieçok enstitü ve basılmış para var. Halen torunları bilimadamları olarak çalışıyor, biim adamı yetiştiriyor. Geçen senemi bu kadını araştırarak geçirdim. Çok da severim. PS: Ayrıca Salvadore DALİ bile bu kadının mükemmel bir çizgiini yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sanıyorumki bu kadınlar yani "bilim kadınları", sırf "kadınlar da bu işi yapabilir. bunu dünyaya göstereceğiz. kadıınların hakları eşitiz hedehödö" diye girdiler bu işe. çünkü aklı başında bi kadının yapacağı iş değil bu mevzu. uyuz oluyorum bu tarz kadınlara. aklı başında bi kadın işi gücü olur tabi ama düzgün, bir aile kurmaya müsait olarak, akşam eve geldiğinde kocasıyla cocuguyla takılacak ve buna işi falan müsait olacak anlatabildim mi?(ya şimdi yorgunum kuramadım cümle anladınız siz) bune lan bu mevzunun gecesi gündüzü yok düzenli bi hayatın yok. adı üstünde "bilimADAMI" çok klişe oldu bu post ama öle. ama emin olun kadın erkek eşit değil hiçbir yerde.(doğal ve anayasal hakları hariç tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 said: aklı başında said: bir kadın Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ilk posta bahsedilen ve geçmişte, baya bi geçmişte, yaşayan ve bilim adına sağlam çalışmalar yapmış kadınlar hariç tabi lan. ben şimdiki nesilden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 xunn said: said: aklı başında said: bir kadın Lol. ahaha yok aga dur şimdi çok sağlam bi rage gelicek onu bekliyorum. ardeth ya da konuyu açan. ama yüzde yüz yanlış anlayarak gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar