Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overdose jöle kullanımı ve bünyede yarattığı etkiler

stimpak

Öne çıkan mesajlar

said:
Kadıköy'e 'alkışlar'!
UZUN süredir burada yazıyorum: Bağdat Caddesi tarafında "barlar sokağı" denen bir rezalet var! Evlerin altı "bar, içkili restoranlarla" kaplanmış. Sokakta gece belli bir saatten sonra "ailenin yürümesi" mümkün değil. Sarhoşlar ortalığa dökülüyor, içkisini kapan sokağa taşıyor! Hava karardıktan sonra "dışarı masa atmış sarhoşlar" arasından, elinden çocuğunu tutmuş korkarak evine gitmeye çalışan anneler göze çarpıyor. Kısacası; tam BİR REZALET!
Sevgili dostlar, içkili lokanta, bar, meyhane olabilir hatta talep varsa olmalı. Ama bunların evlerin, ailelerin yaşadığı binaların altında olması kabul edilemez. Bu şehir hayatına da, aile dokusuna da tecavüz etmenin, huzuru gasp etmenin bir yoludur. Bu noktada "bu sokağa yol veren", hatta bugünlerde taşlarını değiştirip sokağı yeniden tasarlayan Kadıköy Belediyesi'ne tebriklerimi iletmek ve Selami Öztürk'e sormak istiyorum: Kendi ailesi "sarhoşların arasından geçerek mi" giriyor her gece oturduğu eve?

Habertürk yazısı

İlk okuduğumda Vakit vb. biyerde yazmışlar sandım, yiğit bulut çıktı. Hatespeech olmuş resmen, hedef gösterme var bariz bir şekilde de. Kadıköy'e akın düzenlerler çok geçmeden.

IBB , maliye ve polis baskınları falan başlar birkaç gün içerisinde kadıköye.Tüm alkolikler şehir dışına sürülmeden de durmazlar artık
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne guzel sokak yapıolar işte ya. şimdi alırsa aggroyu o sokak yarıda falanda bırakırlar sokakığın yenilenmesini yazık olur. hem ztn bu gerizekalılar demiomuydu belli bi yer olsun orda içsin isteyenler lan itşe adamlar bitane içki için sokak yapmıslar. eğer okadar karşısındaysan içki olayının oturmazsın orda başka yerde oturursunç kimse demioki fatihte neden barlar sokağı yok diye.
Sosyal ağlarda paylaş

sokak bitti sayılır.çiçeklendirme falan yapıyorlardı

ztn bi taş döşemenin 5 ay sürmeside ayrı bi mesele.gece 4 e kadar kazı calısması yaptılar bi ara dunyada yoktur

taşları kırıolardı gecenin bi vakti.alkol alanlara tepki olarak herhalde

çamur içinde bıraktılar günlerce o sokakları.balçıklar içinde yürünüyordu.neyseki düzenli olarak yaşamıyorum burda yoksa döverdim adamları

ayrıca evet alkolü bünyesi kaldırmayıp yere düşenler yada 10 ar erkekli gezen umraniye cocukları var mevzu cıkaran

fakat bunları engellemenin yolu yok.

benim anam babam dedem bile barlar sokagında oturup takılısoa aile yeridir herhalde ki.ama haftasonları bazen boku cıkmıyor değil.

dedem burda oturdugunda yanında kaldıgım günler oluyor.tamamen mal bi yazı olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şikayetçiyim. caddebostanda oturuyorum barlar sokağı tam bir rezalet. ailecek yürüyemez olduk. evimize girerken bile korkuyoruz. sarhoşların gece yarısı feryat figan bağırışları yüzünden huzurumuz da kalmadı. kadıköyün gelecek seçimlerde kararını verip ak sayfalar açma zamanı geldi. arz ederim.
Misafir08 Aralık 2010 Çarşamba 18:07

30 yıldır burda yasıyorum.caddebostan da dogdum buyudum.hıcte bir rezaletle karsılasmadım.neye ıstınaden yazdınız merak edıyorum. bu yazıda sadece sigara yasagı konusunda haklısınız.
Misafir08 Aralık 2010 Çarşamba 18:02

keşke heryer bağdat caddesindeki barlar sokağı gibi olsa,bence siz hiç bar-içkili lokanta olmayan bağcılar'da eşinizle bir yürüyüşe çıkın bakalım ne olacak
Misafir08 Aralık 2010 Çarşamba 17:56
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...