Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kaç yer sizce evinde nasıl biter bu son perde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bursa yedek kadroyla çıkacak falan diye bi haber vardı, Ivankov falan kadroda yok. Hoi bi sonuç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yenebilir bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ivankov un olmaması bence bursaspor un yararına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 adama bak tek şut ve gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Turkceplease said: yenebilir bursa bugünü 1 nisan sanmıştım pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ZAAAA şimdiden. Ben dedim bunlar puansız dönecek diye, hala umutlananlar vardı arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dk. 20 Miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya bu emre tilev midir nedir.. bu adamın maç anlatısına benden başka uyuz olan var mı acaba ? Cümleleri vurgulayış,ses tonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 zaaa.bu rangers ta boyd vardı ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pryda said: ya bu emre tilev midir nedir.. bu adamın maç anlatısına benden başka uyuz olan var mı acaba ? Cümleleri vurgulayış,ses tonu.. bu adam bobo liverpool a gol attığında ' çok bobosun ' dediğinde yere düşmüştüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Spor bültenlerini okuyorum bugün, herkes bursa banko yenecek yok bilmemkim açıklama yaptı puansız dönmek istemiyoruz hede hödö. Ya hiç mi anlamıyor bu insanlar futbol yorumlamaktan arkadaş. Ne bileyim daha 25. dakika maç döner de yani, Bursa banko denilebilir mi bi futbolcunun hırslı konuşmasına bakıp. Hayır ona bakacaksak herkes şampiyon abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ney simit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 SeaGle said: Spor bültenlerini okuyorum bugün, herkes bursa banko yenecek yok bilmemkim açıklama yaptı puansız dönmek istemiyoruz hede hödö. Ya hiç mi anlamıyor bu insanlar futbol yorumlamaktan arkadaş. Ne bileyim daha 25. dakika maç döner de yani, Bursa banko denilebilir mi bi futbolcunun hırslı konuşmasına bakıp. Hayır ona bakacaksak herkes şampiyon abicim.Bursa'nın ŞL ve lig maçlarını izleyen hiç bir objektif insan bu maçta Bursa'ya şans vermez. İddia'nın nasıl 2.50 gibi bir oranı Rangers'a verdiğine hala şaşkınım. Onlar bile inanmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hadi deplasman diye diyelim ona. O bile alakasız da yani. Yorumcular nasıl bi gaza geliş yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sercan bunu da kaçırdıktan sonra bir zahmet oynamasın artık. karambolde çok rahat sokması lazımdı o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 derken attı valla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gooooL GOOOOL GOOL INANMIYORUM INANMIYORIM SAYIN SEYİRCİLER !!111E!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yalnız gol geliyordu bariz belliydi, bursa feci yükleniyordu son 4-5 dakikadır. tüm parayı tottenham'a basmasam canlıdan girerdim sıradaki gol bursa'ya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bursa 90 da yer 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sen açsan topici bursa kesin yenilirdi zaten neden açmadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 lol sercan bi gol atıp özüne döndü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 oha LAN sercana bak HAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 buna benzer dia ilk oynadığı maçta young boys'a karşı böyle bir hareket yapmıştı, o gün lanet ettim aldığımız adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 DarKRideR said: yalnız gol geliyordu bariz belliydi, bursa feci yükleniyordu son 4-5 dakikadır. tüm parayı tottenham'a basmasam canlıdan girerdim sıradaki gol bursa'ya diye ne güzel yatışlarda bu gece tahminler be inter, tottenham, mençistır, lyon. Hepsi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar