Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ee ne şu an üzülme mi bekliyosun "abi oyun oynamak için hayvan gibi para alıyolar" diye. hiç şansın yok ben memnunum hayatımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Onlar daha mutlu ARTI paraları var. Ha bide rockstar gibi birşey oldukları için koreli teenler peşlerini bırakmıyor. Seni görseler agac kabugu sanarlar Sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi bu çekilir mi ya? mütemadiyen bi şarampole yuvarlanma sesi... sdfsdgfgsgyyyyoooooooooo asdsdfsdfdgyyyyaaaaaaaa asdasfsdgfdfgeeeeeeeeeeee sdfsdfgfgooooooooooooooo şu çekiklere tahamül edemedim, edemicem sanırım sırf bu konuşma stilinden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 xunn said: Onlar daha mutlu ARTI paraları var. Ha bide rockstar gibi birşey oldukları için koreli teenler peşlerini bırakmıyor. Seni görseler agac kabugu sanarlar Sina. Benim hayatta bazı amaçlarım var. Senin gibi amaçsız biri olsaydım üzülebilirdim parasız olduğuma ve koreli teenler peşimde koşmadığına. Ama açıkçası zun, bunları düşünecek vaktim bile olmuyor üzgünüm. http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/02/funny-pictures-your-cat-does-not-care.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu konuda ne kadar samimi olduğumu sana anlatabilmemin bir yolu olsaydı bunu yapardım ama bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sayın ardethciğim ok. şimdi memnun olmayadevam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi sawyer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dangaloz bi herifin fotosunu bulup altına yeter lan resim koymayın yazardım komik olurdu ama vaktim yok zaten bu işler böyle alnımızda ne yazıyorsa o zorlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 düzgün bi koreli koysaydınız bari snsd çirkin bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Seninkiler de 2D ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 xunn said: http://gamerlimit.com/wp-content/uploads/2009/04/screen06-533x400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sina>zun>kore(best olmayan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 best korea >* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 asHahsHAHSA monkey island http://www.youtube.com/watch?v=1-9my0tsutw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aquila said: sina>zun>kore(best olmayan) Biased sınıf arkadası. Opinion invalidated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gerçekler acıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hontoni baka otoko erikkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 En iyi School Rumble ya. En iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 AHASFSJDFLKA sonu mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sam said: hontoni baka otoko erikkü timing yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sam said: hontoni baka otoko erikkü Akşam geldi aklıma yatarken sabah koyarım dedim geldim konmuş bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 çirkin kız videonun sonunda evidozerle yıkılan anadolu kadınına dönüsmüs sorun degil ama çirkin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Çirkinse daha çok şey biliyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar