aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 iki taraf icin de karli is, hem sirketler mis gibi deneyimli ve bolgeye uygun adam aliyo, hem de askerler yillarca izdirap cekip alamadigi karsiligi aliyo, win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 osmanlılar kullanıyor, örnekleri mevcut. günümüzde doğar doğmaz devlete can borcu olduğundan gerek kalmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 biz tutamıyomuyuz bunları parayla? şöyle sabancı-koç grubu falan olsak, 15-20 milyar dolar verip darbe yaptıramaz mıyız? istediğim hükümeti de dizerim başa. şeker tütün, muz ithal ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Silphatos said: soldier of fortune oh ye mis gibi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Afganistan'a gidersin, ne işin var diye sorarlar. Memlekete gelirsin, terörist diye yargılarlar. Sokağa çık... ...olmadı bu sefer, en iyisi mi küçük sırlar izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Overseer said: e zaten öyle ki natoda. ya da us de falan. or-1 er or-2 bizde yok or-3 bizde yok or-4 onbaşı or-5 çavuş or-6 astsb hede or-7 astsb hödö or-8 astsb hübü or-9 astsb rübü of-1 teğmenin her türlüsü of-2 yüzbaşı of-3 binbaşı of-4 yarbay of-5 albay of-6 tuğgeneral/tuğamiral of-7 tümgeneral/" of-8 korgeneral/" of-9 orgeneral/" of-10 mareşal / büyük amiral (bundan yer yüzünde mevcut değil şu an. hatta o kadar yok ki barbaros hayrettini falan sayıyolar eskilerden kim var diyince sdasfsa. us için de aynı eisenhower falan işte bu rütbede bi. ben omuzlarda e9 falan yazson diyorum işte. senin rütben ne dediklerinde e9 desin diyorum astsb rübü artık her ne ise demesin diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Absolut said: Elindeki değerli askerlerimizi kaybetmek dışında askerlerimiz için güzel bir gelir kaynağı. asker hem elindekileri değerlendirmesini bilmiyor hem de daha çok askere ihtiyacımız var diye ağlıyor. güneydoğudan askerler emekli oldukça burdan güneydoğuya aktarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahahahahah gözümün önüne sahne olarak geldi de güldüm kendi kendime. askerler güneydoğuya gidiyo beğenmeyip daha güneydoğuya kaçıyo. mühendisler kuzeybatıya geliyo beğenmeyip daha kuzeybatıya kaçıyo. sistem süper^^ iki yönden tahliye ediyoruz ülkeyi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şimdiki paralı askerlik sistemi ile, osmanlının kullandığı paralı askerlik arasında dağlar kadar fark var. sadece osmanlı yapmıyodu ayrıca onu bütün devletler yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar