Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pratik not tutma aracı

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bana böyle çok mükemmel bi kodlu proram gibi eklenti gibi bişey lazım

Nette gezerken gördüğüm bi yazıyı sevdim not edicem.bu cümlede olabilir kısacık. Seçicem cümleyi sağ tıklayıp not et ya da kaydet gibi bişey dicem.
O yazı baloncuk gibi bi sayfaya gidip linkiyle tarihiyle kaydolacak.web sayfası gibi olabilir bu kaydolan yer.
Ya da bi resim, linkiyle küçük haliyle not olacak oraya.sag tık kaydet seklinde.
Çok mu süper bişey istedim yoksa zaten varolan ama benim bilmedigim basit bişey var mı böyle? Yoksa fikri çalıp yaparsa biri süper olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

one note hiç kullanışlı değil yahu... elinle yazmak falan gerekiyor gayet sanırım.

evernote çok iyi bu konuda... iphonedan fotoğraf çekip clouda gönderiyor yahu daha napsın=)

ufak notlar tutmak icin deil onenote zaten, birde tam efektif olmuyor tablet pc olmadan, elinde tablet olcak oneNote ile dunyayi fethedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Google'dan accountla login olup igoogle sayfanda türkçesi "yapışkan not" diye bir google eklentisi var, hem ana google sayfan olur orası hemde bir nevi kişiselleştirdiğin bir google sayfası olur. Zaten internet bulunduğumuz sürenin %50 si google anasayfasında aramalarla geçtiği için bir sıkıntıda olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ahah
google said:

Google Not Defteri şu anda yalnızca Firefox ve Internet Explorer ile kullanılabilir. Firefox'u buradan indirebilirsiniz.

google chromeda çalışmıyor...

ben chrome'a geçtiğimden beri kullanıyorum sorunsuz, hiç denk gelmedim öyle bir hataya.. ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Google said:

Starting next week, we plan to stop active development on Google Notebook. This means we'll no longer be adding features or offer Notebook for new users. But don't fret, we'll continue to maintain service for those of you who've already signed up. As part of this plan, however, we will no longer support the Notebook Extension, but as always users who have already signed up will continue to have access to their data via the web interface at http://www.google.com/notebook.

demiş, 14 Ocak 2009'da. O yüzden olsa gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...