Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bana böyle çok mükemmel bi kodlu proram gibi eklenti gibi bişey lazım Nette gezerken gördüğüm bi yazıyı sevdim not edicem.bu cümlede olabilir kısacık. Seçicem cümleyi sağ tıklayıp not et ya da kaydet gibi bişey dicem. O yazı baloncuk gibi bi sayfaya gidip linkiyle tarihiyle kaydolacak.web sayfası gibi olabilir bu kaydolan yer. Ya da bi resim, linkiyle küçük haliyle not olacak oraya.sag tık kaydet seklinde. Çok mu süper bişey istedim yoksa zaten varolan ama benim bilmedigim basit bişey var mı böyle? Yoksa fikri çalıp yaparsa biri süper olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Read it later diye bir firefox eklentisi var. Istedigin seyi tam olarak yapmiyor ama belki isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Opera'da var, metni seçip sağ tıkladığında copy to notes diye bir seçenek çıkıyor. daha sonra note'larını düzenleyebiliyorsun da. gayet basit ve kullanışlı. Firefox için de Evernotes diye bir addon var, benzer işleri yapıyor. Chrome ya da Explorer için ne var bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 biliyorum bi cogunuz ee bookmarkla ? Ya da kaydet bi klasöre diyorsunuz. Ama benim aylar belki yıllar sonra girip gezebilecegim web sayfası gibi bişey olsun istiyorum yani net ortamında saklasın ve kaybolma riski olmasın anlaşılır ve net olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evetnote kullanıyorum ben android, pc, internet senkronu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 wordu aç linki yapıstır altına da özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evernote veya benzer wiki clonelari. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Net olarak, Evernote ve browserlar icin mevcut addonları. ayrıyetten google desktop kurup ondan da yararlanabilirsin. guzel extentionları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Opera oldukça başarılı bence bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ufak seyler icin evernote buyukler icin ms oneNote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 one note hiç kullanışlı değil yahu... elinle yazmak falan gerekiyor gayet sanırım. evernote çok iyi bu konuda... iphonedan fotoğraf çekip clouda gönderiyor yahu daha napsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 net olarak alıntı almak, not tutmak için değil de linki saklayıp üzerine not düşmek için delicious var on numara site(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 notebook.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ahah google said: Google Not Defteri şu anda yalnızca Firefox ve Internet Explorer ile kullanılabilir. Firefox'u buradan indirebilirsiniz. google chromeda çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 chromeda sadece bookmark versiyonu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 MrLevie said: one note hiç kullanışlı değil yahu... elinle yazmak falan gerekiyor gayet sanırım. evernote çok iyi bu konuda... iphonedan fotoğraf çekip clouda gönderiyor yahu daha napsın=) ufak notlar tutmak icin deil onenote zaten, birde tam efektif olmuyor tablet pc olmadan, elinde tablet olcak oneNote ile dunyayi fethedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ipad alıyorum çalışmazsa geliyorum bak oraya sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Google'dan accountla login olup igoogle sayfanda türkçesi "yapışkan not" diye bir google eklentisi var, hem ana google sayfan olur orası hemde bir nevi kişiselleştirdiğin bir google sayfası olur. Zaten internet bulunduğumuz sürenin %50 si google anasayfasında aramalarla geçtiği için bir sıkıntıda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 MrLevie said: ahah google said: Google Not Defteri şu anda yalnızca Firefox ve Internet Explorer ile kullanılabilir. Firefox'u buradan indirebilirsiniz. google chromeda çalışmıyor... ben chrome'a geçtiğimden beri kullanıyorum sorunsuz, hiç denk gelmedim öyle bir hataya.. ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 extentiondan bahseidoyrum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Google said: Starting next week, we plan to stop active development on Google Notebook. This means we'll no longer be adding features or offer Notebook for new users. But don't fret, we'll continue to maintain service for those of you who've already signed up. As part of this plan, however, we will no longer support the Notebook Extension, but as always users who have already signed up will continue to have access to their data via the web interface at http://www.google.com/notebook. demiş, 14 Ocak 2009'da. O yüzden olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar