forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet denenmiş güzel bir tarif istiyorum. pratik de olursa +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 1/2 su bardağı süt 1/4 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 3/4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya yumurtanın akı ile şekeri kar haline gelene kadar cırp, kalan tüm malzeme ve yumurta sarıları birlikte başka bir kapta çırp ve hazırladıgın iki karışımı birleştir. varsa waffle kalıbında yoksa tavada yada tost makinesinde pişir. ben biraz kalın olmasından yanayım. bu karısım cok pratik ve buzdolabında 3-4 gün kalır bozulmadan.tek zor tarafı yumurtanın beyazının ayrı çırpılması bence ama aman diyim ben hepsini karıstırırım olur demeyin cunku ozaman yumuşak bir hamur olmuyor, yaptım biliyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hazırı satılmıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bunun kara dutla yapılanı var blue waffle diye, o çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çok lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Eftel terazini kırdım.. Denenecek hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eftelyarex said: 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 1/2 su bardağı süt 1/4 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 3/4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya yumurtanın akı ile şekeri kar haline gelene kadar cırp, kalan tüm malzeme ve yumurta sarıları birlikte başka bir kapta çırp ve hazırladıgın iki karışımı birleştir. varsa waffle kalıbında yoksa tavada yada tost makinesinde pişir. ben biraz kalın olmasından yanayım. bu karısım cok pratik ve buzdolabında 3-4 gün kalır bozulmadan.tek zor tarafı yumurtanın beyazının ayrı çırpılması bence ama aman diyim ben hepsini karıstırırım olur demeyin cunku ozaman yumuşak bir hamur olmuyor, yaptım biliyorum (:P) Dostum gecemi rezil ettin..wafıl değil lem bu.. Dediğin tuzun 1/3ünü koymama rağmen de aşırı tuzlu oldu, yiyenin ağzı yandı.. Şeker de az..en az 2 katı olması lazım tatlı olabilmesi için.. Bir de yumurta kokusu çok baskındı, vanilyayı da 2 katına çıkarmalı.. Ama sonuçta waffle kıvamı yok.. pancakekimsi bişey bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 2 kap un, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı vanilla, 1 yemek kaşığı kabartma tozu, yarım yemek kaşığı tuz, 3 yumurta, 1 kap süt, 3 yemek kaşığı tereyağ (eritip konulabilir) bir yöntem şu, unu ele, kabartma tozuyla tuzu ekle. yumurtanın sarısıyla beyazını ayır. yumurtanın sarısını çırpıp şekeri karıştır. iyice karıştıktan sonra süt, vanilla, tereyağını ekle. iki karışımı birleştirip tekrar karıştır. yumurtanın beyazını köpürünceye kadar karıştır. sonra bunu da karışımın içine kat. diğer bir yöntem de, bu adımları yapmak yerine, hepsini birden koyup da karıştırabilirsin (ben öyle yapıyorum). daha az kabarık oluyor böyle. üstü kapalı bir şekilde en az 1 saat dinlendirmek lazım pişirmeden evvel. waffle'ını kabarık seviyorsan kabaran yumurta beyazını fazla karıştırmadan sadece biraz çevirerek de karışıma koyabilirsin. kabartma tozuna gerek kalmaz. 1 kap dediği de 250 mililitre yani bir bardak. bir dene bakayım bu tarifi sevcek misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 gidip bir waffle makinesi alayım, waffle yapıp yemek lazım http://www.youtube.com/watch?v=jN6WgJbnRqE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 heyoeviryon welkımtohaylakukinaymhayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 çok katı olmuş ordaki, unu fazla kaçmış. ayrıca kadınların aptallığı da fazla kaçmış, biraz daha az olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 allah kahretsin hem waffledan hem kadinlardan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bim'de bile satılıyo olm holland caramel waffles 8 adet 2.95tl muntazaman alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tarçına bandırmışlar resmen o şeyi, tiksiniyorum tarçından. içinde karamel olan hiçbişeye hayır demezdim, sağolsunlar onu da başardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tarçın mı? tarçın yok ki içinde ne alaka? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tastebudların bozuk o zaman. holland caramel waffles tarçına boğulmuş bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 eftelyarex ev hanimi cikti beyler kosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tarçın sevmemek ayıp bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 benim maydanoz yiyemeyen arkadaşımı anlayamadığım gibi, sen de beni anlayamıyorsun hand. yapabileceğim bişey yok :( salep ve sütlaç üzerinde çok az miktarda tarçına katlanabiliyorum, havuçlu kek'te falan da az kullanıldığında sorun etmiyorum. az dediğim de cidden az, kaşığın ucuyla falan, sadece kokusunu hafifçe alıcam. onun dışında ciddi sorun, bulantı yapıyor, sinirleniyorum falan. hele bi de çay mı ne var tarçınlı , kokusunu aldığım an mide spazmı başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tarif bulunur da makinesi her yerde var mı bu meretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Waffle makinesi diyince kazık oluyo fiyatlar..bildiğin tostçuda olmaz mıdır mudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar