Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 of çok mutluyum lan. sonunda açtılar çiğli tarafının trenlerini de, atladım halkapınardan 17 dakkada demirköprü durağına geldim. 4 dakkada bayraklıya fln geliyo. (oturdum baktım saate paso :D) 130a 330a falan binsen of işkence. daha bi 30 dakka daha yollardaydım kesin. 100 yıllık bi gecikme var ama napalım artık öğrenciliğime yetişti başka bişey istemem. izmirlilere hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 içindeki lcdleri ne zaman çalcaklar çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 izban genel yönetici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 izban enel önetici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet doğrusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 trakya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 trenler bok kokuyomuş ya öyle diyolar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ekilme oluyor muymuş trenlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cons said: izban enel önetici cuk imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 barnacle said: trenler bok kokuyomuş ya öyle diyolar dsf. bi koku vardı evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İzban Dut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yanında dut ağacı olan bir izban istasyonu var mı? Varsa fede'nin fikrini çalarak bir fotoğrafını çekeyim güzel prim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 en fazla 2 prim falan yaparsın değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 halkapınar alsancak arasını saatte 2 kilometreyle gidiyor bu trenler. yürüsem yarı zamanda varırım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 metroya bin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 DoruK said: halkapınar alsancak arasını saatte 2 kilometreyle gidiyor bu trenler. yürüsem yarı zamanda varırım o derece. insan çıkar diye yapıyorlar sanırsam onu hatta cingenelerin arasından geçerkende öyle yavaş geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 metro yer altından geçmeyince normal tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 enee şimdi o alsancak gar'a gidiliyo mu halkapınar'dan? vay anasını çankaya da inip 15dk yürürdüm artık 5 dk yürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya biri harita marita koysun ne nereye gidiyor karıştım. metro-tren combosu birbirine girdi bende. aliağa falan diyolardı, çiğli dediler, halkapınar diyosunuz. geçenlerde trene atlayıp selçuğa gittim. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aga operadan alıyor çarşıda tren değiştirip borsa tarafına gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Binilmez daha ya çok kötü çok karışık düzene sokamamışlar.Bornova için aktarma yapıyo.Aktarmada kaybettiğin zaman kaybı falan aynı süreye denk geliyo.Ayrıca millet meraktan bindiği için sadece deli kalabalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 valla ben süper mutluyum çok işimi gördü. güzergah da şöyle bütün istasyonları bilmiom ama şöyle anlatayım. aliağa'dan başlıo normalde ama daha oraya kadar açılmadı çiğliden başlıo o yüzden. çiğliden biniyosunuzun diyelim: nergis, ksk, alaybey, bayraklı, halkapınar diye gidiyor. halkapınarda bekliyor biraz sanırım ordan da alsancağa gidiyor. alsancaktan sonra da şirinyer, gaziemir, havaalanı, en son da cumaovası diye gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bu normal tren di mi metroyla bi bağlantısı yok? bi de mavişehirin ordaki durağın adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mavişehir durağı var direk. Eski tren güzergahında metro işte abi.Güzel gidiyor, güzel yapmışlar.Ancak halkapınardaki karışıklığı çözmeleri gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yarı raylı sistem mi yani? İzmir'de metro yok muydu lan var diye biliyorum yoksa yeni mi geçiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar