goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 said: tek gecelik ilişki yaşayan türk ingiliz kızın üzerinde öldü, kız şokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Marveloth said: Sanirim arkadas son mesajini yazdi. Allah korusun nan sonra vicdan yaparsın sffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben antibiyotikle iciom seni bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 goldbären said: said: tek gecelik ilişki yaşayan türk ingiliz kızın üzerinde öldü, kız şokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Antibiyotikle içince daha iyi kafa yapıyormuş alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ehliyetimide daha geri almadim 31 mayis da verdim bugun araligin 5 desek 5 gun once geri almam lazimdi o derece yani akar off puff alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 la cahal cahal gonuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 estel geldi kacin bence 5v1 i de parcalar hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tylolhot bende feci kafa yapıyo, acayip uykum geliyo ve çok terletiyo. alkolle aldığımı düşünemiyoruö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Önemli bişey sandım abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 "roket adam" said: tylolhot bende feci kafa yapıyo, acayip uykum geliyo ve çok terletiyo. alkolle aldığımı düşünemiyoruö. aynen ya, cayır cayır yanarken içiyorum bi süre sonra donmaya titremeye terlemeye başlıyorum uyurken zorlanıyorum falan dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Geçmiş olsun. İlaçlarını almışsın zaten içmeyiver. Yat terle azcık sonra ılık bir duş.Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yaşıyorum ama çok iyi sayılmam, çıkmasam daha iyiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dylanN said: Geçmiş olsun. İlaçlarını almışsın zaten içmeyiver. Yat terle azcık sonra ılık bir duş.Oh mis. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dostum, bu tip hastalıklar evde yatarak/dinlenilerek geçer. Bunu da herkes bilir. Alala ya. Ben enayi miyim de 4 gün yattım sdjksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dayanamıyorum ben öyle arada ya. Neyse ki çok geç dönmedim 1-2 saat kaldım geldim yattım ateşim çıktı çünkü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Öyle geçiyo lan, delirtme adamı. Doktorların dediği şey. Boğazında yanma var mı çocuğum? Benim gibi faranjit olmuş olabilir misin? Yat dinlen diyorum yani sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet en iyi tedavi yatıp dinlenmektir. ilaçsız bile insan sadece dinlenerek daha uzun sürmeisne rağmen iyileşiyor. ben nezle olunca aksama kadar sürüo mesela taaki yatana kadar sabah kalktıgımda hiç birşeyim kalmıo ama o saate kadar sabahlasam biliyorumki hiç geçmicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 var. burnum tıkalı değildi yatarken şimdi burnumun tek tarafı da tıkalı. Annem de 4000 km uzakta, kimsem yok ak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Aynı belirtilerden doktora gittim faranjit didi. Şimdi sana alabileceğin ilaçları söylüyorum. Ordan benzerlerini bul artık. Kesinlikle bu durumda antibiyotik kullanman gerekiyormuş. Haberin olsun. Augmentin 1000 mglık verdi kadın bana. Bi de benical cold. Benical aldığın zaman bile ateşin düşmüyorsa, ateşini düşürmek için Panadol alabilirsin didi. Augmentin 2x1 Benical Cold 3x1 Panadol 3x1 Reçete bilem yazdım. Bi de bol bol sıvı alacaksın. Kafana göre antibiyotik alınmaz ama pek, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 :( tamam deme öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bi de çorba falan içeceksen sıcak içme, ılık olsun. Boğazını daha çok tahriş eder. Ateş düşsün diye soğuk duş almak gibi bir salaklık da yapma. Benden bu kadar sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tamam nazcım sağol. Bugün Aspirin complex devam edicem, yarına kadar geçmezse augmentin iyi fikir. Kullanmıştım ben de önceden biliyorum. FAHRİ ANNEM OLUR MUSUN :( lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yivrııım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ahaha her hasta olduğunda ağlayacan mı birine git iyileş işte kendi kendine cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar