Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

tylolhot bende feci kafa yapıyo, acayip uykum geliyo ve çok terletiyo. alkolle aldığımı düşünemiyoruö.

aynen ya, cayır cayır yanarken içiyorum bi süre sonra donmaya titremeye terlemeye başlıyorum uyurken zorlanıyorum falan dsfg
Mesaj tarihi:
Öyle geçiyo lan, delirtme adamı. Doktorların dediği şey. Boğazında yanma var mı çocuğum? Benim gibi faranjit olmuş olabilir misin?

Yat dinlen diyorum yani sdfg
Mesaj tarihi:
evet en iyi tedavi yatıp dinlenmektir.

ilaçsız bile insan sadece dinlenerek daha uzun sürmeisne rağmen iyileşiyor. ben nezle olunca aksama kadar sürüo mesela taaki yatana kadar sabah kalktıgımda hiç birşeyim kalmıo ama o saate kadar sabahlasam biliyorumki hiç geçmicek :D
Mesaj tarihi:
Aynı belirtilerden doktora gittim faranjit didi. Şimdi sana alabileceğin ilaçları söylüyorum. Ordan benzerlerini bul artık.

Kesinlikle bu durumda antibiyotik kullanman gerekiyormuş. Haberin olsun. Augmentin 1000 mglık verdi kadın bana. Bi de benical cold. Benical aldığın zaman bile ateşin düşmüyorsa, ateşini düşürmek için Panadol alabilirsin didi.

Augmentin 2x1
Benical Cold 3x1
Panadol 3x1

Reçete bilem yazdım.

Bi de bol bol sıvı alacaksın.

Kafana göre antibiyotik alınmaz ama pek, neyse.
Mesaj tarihi:
Bi de çorba falan içeceksen sıcak içme, ılık olsun. Boğazını daha çok tahriş eder.

Ateş düşsün diye soğuk duş almak gibi bir salaklık da yapma.

Benden bu kadar sdfgh
  • Yeni Oluştur...