Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ilk film kıvamında olmuş buda :)Resmi Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yine izlenir. yine çok güldüm fragmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahha izlenirki bu en son yüzüğü alıp gidiyolardı köye. düğün falan olur galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 motora küfrettiği sahne çok iyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dümenine dingiline gaydırayim senin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Çoğu türk filminden güzel bu ilkinde çok gülmesemde fena değildi. Bu da güzel olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 film boyunca 2 kere biraz gulumsedim, cok kotu film, bi daha yapmasincilar cikar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bence güzel eğlendim :). Gerçi olaylardan çok şiveye gülüyorum, çok eğlenceli ağır Ege ve trakya şivesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çok iyi be yav :D son yıllarda izleyip güldüğüm türk filmi bi bu var bi de vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ilki güzeldi, bu da seve seve izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 fragmanı izlersem yumuşarım yumuşamadan çemkiriyim diye buraya -filmin adı niye eyvah eyvah 2, -türkiyedeki seri çılgınlığı, -eyvah eyvah recep ivedik gibi zorlama hikaye değil neden böyle bir seyirciye oynamalık başlık buldunuz, -parayı götürdük diye xxx in 2. filmini yapın ama bari çaktırmadan yapın filminiz kulaktan kulağa dolaşsın temalı cümleler dizmiştim. fragmanı izleyince eyvah eyvah 2 den başka ne isim gelir bilemedim. ondan affediyorum. belkide yöresel konuşmaları duyunca tahmin ettiğim gibi yumuşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 basindan ikisini birlikte yazmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aquila said: film boyunca 2 kere biraz gulumsedim, cok kotu film, bi daha yapmasincilar cikar hemen. Hay ben onların dümenine dingiline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 al frente del amor sahnesi baya iyi yav. bu fasulya dan sonra bu takılır artık dilimize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahaha kahkaha attım. Gelsin gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ilkini çok sevmiştim en sonki yüzük sahnesinde bunun 2.si çekilir dedim kendime kendime gerçektende cuk oturmuş bekliyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 rakı muhabbeti yaptığı adam halil abi değil mi ya ? http://www.youtube.com/watch?v=Gf-IyC-zKNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 of abi şu reklam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yayınlanmamıştı dimi bide o reklam çok rahatsız bi reklam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çok süper bi reklam o ben bile bi an geçmişime gidip geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çok sesli yapacaz sana asdasdsadasdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 PhysX said: fragmanı izlersem yumuşarım yumuşamadan çemkiriyim diye buraya -filmin adı niye eyvah eyvah 2, -türkiyedeki seri çılgınlığı, -eyvah eyvah recep ivedik gibi zorlama hikaye değil neden böyle bir seyirciye oynamalık başlık buldunuz, -parayı götürdük diye xxx in 2. filmini yapın ama bari çaktırmadan yapın filminiz kulaktan kulağa dolaşsın temalı cümleler dizmiştim. fragmanı izleyince eyvah eyvah 2 den başka ne isim gelir bilemedim. ondan affediyorum. belkide yöresel konuşmaları duyunca tahmin ettiğim gibi yumuşadım. amma saçmalamışsın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 isimin bir kıymeti yok. işçilik çok kaliteli, o fazlasıyla yeterli. farklı bişi olsun diye en fazla "eyvah be yav" olurmuş filmin adı asdas. isme takılmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 adam ilk film devam ediyo format aynı konu ilerliyo gelcekseniz ona göre gelin diye bu ismi takmış işte başka isim taksaymış esas ticari hede hödö denilebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar