Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 v2 dedim öylesine tabiki olay bu değil bu sabah maintenance'a alıp bütün arayüzü değiştirip VIP'lere official geçişi yaptılar. fiyat 3 katına çıkmış ve yeni interface i pek beğenemedim. Söz sizde değerli ve saygıdeğer arkadaşlarım lütfen konuya renk getirin http://www.grooveshark.com/
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bu 3. arayüz oldu ve hala ısrarcıyım, en iyi grooveshark ilk gshk idi. Çok kasmışlar ya. Basit olsun lan işte. Of.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 güzel olmuş
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arkada victorias secret reklami oldugu surece acamiyorum ben, ayip bu yaptiklari. neyse ms reklami gelmis, ve hizlanmis sanki.
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Flashtan kurtulmuş ya daha ne olsun, mis gibi hızlı, kasmıyo.
narsor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yaw nasil giriyosunuz groovesharka, engelli gorunuyor bende, proxy'le girince calismiyor
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet ama şu windows arayüzü ne alaka sağdaki scroll bar sanki bi dizayna sahipti. Ufak geliştirmeler yapmaları şart sanki göze o kadar da hitap etmiyo hmmmmm
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pratik olmuş bence, göze hitabet kısmını da değiştirip güzelleştirirler şu anda farklı bir altyapıya girmişler ve o kasıntı halinden kurtulması pek iyi olmuş
cenx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi nesini beğenmedin bence harika olmuş. performans artışıda var
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ne zaman değişti arayüz? Daha yeni görüyorum :) Fena olmamış. Application'a da bir el atcaklar mı acaba? Gerçi böyleyken de gayet memnunum, bir eksiği yok :) İstatistik olaylarını geliştirseler biraz güzel olur gerçi de arayüzle alakasız tabi
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oh be arkadaş. flashın zulmünden kurtulmuş sonunda
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Opera'yı niye desteklemiyor ama? Chrome kullandırıyor zorla.
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 "roket adam" said: Bu 3. arayüz oldu ve hala ısrarcıyım, en iyi grooveshark ilk gshk idi. Çok kasmışlar ya. Basit olsun lan işte. Of. (tu)
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Çok şükür alttaki o berbat playlisti eskisine döndürmüşler.
Öne çıkan mesajlar