Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askeriye

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

acemi birliğe giderken yanına şunları kesin al diyebileceğiniz bir şey var mı? sanırım her şeyi temin ediyorlarmış, 10 ar tane don atlet çorap vs. gibi. kişisel bakım ürünlerini diş macunu vs. götürücem de acemilikte lazım olmaz gibi bir şey dedi arkadaşım ondan emin olayım istedim.

ben henüz gitmdm ama giden tanıdıklar yanına tek alacagın sabrın olsun diorlar.geriye kalan her sey icin mastercard :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bot için bişiler al da gerisini oralardan da alırsın.

Botu alınca çocuk gibi sevinçli geçirmeyin ayağa. Ranzaların ayakları ile iyice ezin. Tırsmayın bişi olmaz. Özelikkle ökçe kısımlarını. Sonra tören için yürürken ayaklarınız beynininzin arkasından çok küfreder. Mavi yastık kılıfı uyumanıza yardımcı olabilir. Zira yıkansada üstündeki siyah kir izi geçmeyen yastıklarda uyuyacaksınız büyük ihtimalle.

Bide şu şapkaya yapıştırılan zımbırtı vardı onun için ister iğne iplik alın isterseniz çakmakla yapıştırın. Ben yakarak yapıştırmanızı tavsiye ederim. İğne iplik kesin alın yanınıza o kamuflajlar ha bire bi yerlerden yırtılıyor. Pantolonnun cebi 3 kere diktirmişimdir hiç yoktan. Acemilikte botunuzu filanınızı çalmaz kimse. Napsın millet sizin botları.

Sağlam bir traş seti alın, sağlam koruyun. Her sabah haşır neşir olacaksınız. Kolonya, parfüm filan alın bişiler.

Don mon mevzusu şöle verdikleri don adeti 1 siz yanınıza alın zaten yıkamaya üşenirsiniaz giy at yaparsınız. Bide çorap, soğuk yere gidecekseniz alın ben rahat 30 çift atmışımdır.

Doğuya gidici iseniz termal içlik alın. Size beyaz bir içlik veriyorlar, içtimalarda giyilmesi zorunlu olan o. Farklı renk giydirmiyorlar. İçtima günleri beyaz giyer diğer zaman termalleri giyin. Ben gibi içtimadan yırtıosanız full onları giyin. Soğuktan testisleriniz halay çekmez. (-40 da nöbet tutabilirsiniz belli olmaz)

Korkmanıza çekinmenize gerek yok, aşırı derecede asosyal, sorunlu bir tip değilseniz eğlenerek bitirirsiniz askerliği. Tabi herkes bunu yaşamicak, %20 niz doğduğu güne lanet edecek diğerleri rahat. Benim yaptığım yerde gariban piyadeler vardı karakollarda kısa dönem adamları paspas ediyorlardı. Ben J. olarak gittiğimde karakollara senin devreler var diye gösteriolardı hallerine acıodum sdflksdf

Askerde kafaya takılacak tek şey keptir arkadaşlar. Raaat olun bitecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabahları traş ve duş ve tuvalet işi nasıl oluyor. 10 tane tuvalete 400 kişi sıra mı yapıyor. Bokumuz kıçımıza dayandıysa olduğumuz yere bırakıyormuyuz. Pilli traş makinası götürüp yastık altına atayım diyorum. Mesela sabah 4 te kaldırıyorlarsa ben 3:50 de kalkıp işlerimi görsem olur mu
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

pascalnouman said:

gene gelmis 15 senelik albaylar askerlik threadine yok mantigini alma yok bilmem ne size ne kadar anlamsiz gelse de askerlik cogu ulkem gencinin yontuldugu bir surec bu yuzden her tipten insanla karsılasabileceginiz gercegini hesaba katarak gerek kıyafet gerek hal/hareket olsun goze batmamaya calismak en iyi en guzelidir kendinizi en kotuye hazirlayin ama gittiginizde oyle olmadıgını goreceksiniz

Offf of nasıl ayar vermiş... ülkem genci mantıkla yontulmuyo ya ondan öyle.

askere geldiginden beri yıkanmamıs adamı da mantikla mi yontucam bi solesene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...