quuq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne zaman ve nereye gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 reyou said: askerde mp3 serbestmi yada psp fln? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 acemi birliğinde zor ama asıl birliğe geçince misal bizde usb mp3 cep telefonu herkeste 2şer 3er vardı :) sora ergenekon dosyaları nasıl sızıyor rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Sim kartını götür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 FoShiZzle said: kulak tikaci al gece horlama zirlamalarina karsi. this. this. dude. geri kalan hiç bir şey önemli değil. it gibi koşturup gelip, 4-5 hıyarın sesine kitlenip uyuyamamak. adamlara her türlü medeniyet seviyesinde anlatmak falan priceless. kulak tıkacı = 30 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ozaman burun tıkacı da gerekiyo abi Koğuş = 100 kişi = 200 adet bot... Malesef her yerde botlar koğuş dışında olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 reyou said: askerde mp3 serbestmi yada psp fln? Ben ps3 götürmeyi planlıyorum ama tv salonlarında 37 ekran oluyor genellikle, ayarlayabilirsem ufak bir lcd götürecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hayallere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben de rus götürücem anasını satim naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 serbest değil ama var. çok da absürd olmamış. arkadaş nintendo ds + ipod ile bitirdi askerliği dsafasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Arkasokak said: acemi birliğe giderken yanına şunları kesin al diyebileceğiniz bir şey var mı? sanırım her şeyi temin ediyorlarmış, 10 ar tane don atlet çorap vs. gibi. kişisel bakım ürünlerini diş macunu vs. götürücem de acemilikte lazım olmaz gibi bir şey dedi arkadaşım ondan emin olayım istedim. ben henüz gitmdm ama giden tanıdıklar yanına tek alacagın sabrın olsun diorlar.geriye kalan her sey icin mastercard :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 10 gün sonra başvurucam alın beni askere diye. ne zaman kaldırırlar acaba fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1585183042453 şu çok iyi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hehe kıprıs ağzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kanka don al, yeşil terlik al, diş macunu, mach3 turbo, kolonya, d&p den parfüm, kilit al 2-3 tane taam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 askeriye fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Masquerade said: reyou said: askerde mp3 serbestmi yada psp fln? lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Valla bot için bişiler al da gerisini oralardan da alırsın. Botu alınca çocuk gibi sevinçli geçirmeyin ayağa. Ranzaların ayakları ile iyice ezin. Tırsmayın bişi olmaz. Özelikkle ökçe kısımlarını. Sonra tören için yürürken ayaklarınız beynininzin arkasından çok küfreder. Mavi yastık kılıfı uyumanıza yardımcı olabilir. Zira yıkansada üstündeki siyah kir izi geçmeyen yastıklarda uyuyacaksınız büyük ihtimalle. Bide şu şapkaya yapıştırılan zımbırtı vardı onun için ister iğne iplik alın isterseniz çakmakla yapıştırın. Ben yakarak yapıştırmanızı tavsiye ederim. İğne iplik kesin alın yanınıza o kamuflajlar ha bire bi yerlerden yırtılıyor. Pantolonnun cebi 3 kere diktirmişimdir hiç yoktan. Acemilikte botunuzu filanınızı çalmaz kimse. Napsın millet sizin botları. Sağlam bir traş seti alın, sağlam koruyun. Her sabah haşır neşir olacaksınız. Kolonya, parfüm filan alın bişiler. Don mon mevzusu şöle verdikleri don adeti 1 siz yanınıza alın zaten yıkamaya üşenirsiniaz giy at yaparsınız. Bide çorap, soğuk yere gidecekseniz alın ben rahat 30 çift atmışımdır. Doğuya gidici iseniz termal içlik alın. Size beyaz bir içlik veriyorlar, içtimalarda giyilmesi zorunlu olan o. Farklı renk giydirmiyorlar. İçtima günleri beyaz giyer diğer zaman termalleri giyin. Ben gibi içtimadan yırtıosanız full onları giyin. Soğuktan testisleriniz halay çekmez. (-40 da nöbet tutabilirsiniz belli olmaz) Korkmanıza çekinmenize gerek yok, aşırı derecede asosyal, sorunlu bir tip değilseniz eğlenerek bitirirsiniz askerliği. Tabi herkes bunu yaşamicak, %20 niz doğduğu güne lanet edecek diğerleri rahat. Benim yaptığım yerde gariban piyadeler vardı karakollarda kısa dönem adamları paspas ediyorlardı. Ben J. olarak gittiğimde karakollara senin devreler var diye gösteriolardı hallerine acıodum sdflksdf Askerde kafaya takılacak tek şey keptir arkadaşlar. Raaat olun bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Beyzbol sopasi al komtan atar yaparsa girisirsin. LCD tv al bide 300 kisi er gazinosunda cuk ekrana bakarken sen kogusa kurulursun ohhh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu sabahları traş ve duş ve tuvalet işi nasıl oluyor. 10 tane tuvalete 400 kişi sıra mı yapıyor. Bokumuz kıçımıza dayandıysa olduğumuz yere bırakıyormuyuz. Pilli traş makinası götürüp yastık altına atayım diyorum. Mesela sabah 4 te kaldırıyorlarsa ben 3:50 de kalkıp işlerimi görsem olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Boci said: pascalnouman said: gene gelmis 15 senelik albaylar askerlik threadine yok mantigini alma yok bilmem ne size ne kadar anlamsiz gelse de askerlik cogu ulkem gencinin yontuldugu bir surec bu yuzden her tipten insanla karsılasabileceginiz gercegini hesaba katarak gerek kıyafet gerek hal/hareket olsun goze batmamaya calismak en iyi en guzelidir kendinizi en kotuye hazirlayin ama gittiginizde oyle olmadıgını goreceksiniz Offf of nasıl ayar vermiş... ülkem genci mantıkla yontulmuyo ya ondan öyle. askere geldiginden beri yıkanmamıs adamı da mantikla mi yontucam bi solesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bir de bu üzerimize tahsis edilen malların prosedürü nasıldır. Nelerin sorumluluğu bizde. Nelere dikkat etmeliyiz bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Öyle adamlar var mı hakikaten ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar